ÖNERİ VE TAVSİYE LAZIM

Kedili0983

su yolunu bulur
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
3.915
4.814
248
Günaydın hanımlar , umarım yanlış yere konu açmamışımdır çok yeni bir üyeyim hatam varsa affedin .. kızlar ben delirmek üzereyim bir türlü iyi bir temizlik firması bulamıyorum .. Allah nasip etti 4-5 ay önce yeni bir ev aldık ama o kadar kısa sürede taşınmam gerekiyorduki bir türlü komplike bir temizlik yaptıramadık evin metrekaresi çok büyük değil ama 2 katlı ve 4 tane kedimiz var .ne kadar temizlersek temizleyelim istediğim hijyeni sağlıyamıyorum 1 tane kadın tuttuk hiç memnun kalmadık 120 tl yi 3 ay verdik bıraktık 2 tane temizlik firması geldi ilk firmada ben üniformalı düzgün özel temizlik aletli resmi bir kurum çalışanları beklerken 2 tane 55 yaşlarında teyze geldi ve gene hiç istediğimiz gbi olmadı ben dolap üstleri duvarlar beyazeşyları yatakları falan kaldırıp temizlik yapmalırını istiyorum onların gücü yetmedi .. ikinci firmada 1 kadın 1 erkek geldi afedersin bunları flörtleşirken yakalamış annem temizliği kontrol ediyim diye eve geldiğinde hemen kovmuş ben sitelerinden bakıyorum gayet üniformalı tam donanımlı görünüyorlar bizim eve bi geliyorlar fooosssss ne üniforma ne özel malzemeler ayıp olmasın diye her deneyişimizde sonuç hüsran oluyor ... iyi profosyonel bir firma bulabilirsek her ay çağıracağız .. biraz uzun yazdım ama cidden sinirden dilime vurdu derler ya benimde parmaklarıma vurdu yazdıkça yazdım .. eğer memnun olduğunuz bi temizlik firması varsa bana tavsiye edermisiniz ben istanbul anadolu yakasındayım .. şimdiden teşekkürler

Derdiniz bu olsun. Eski usul annenizin gundelikci yardimci tanidigi yok mu
yok ne yazıkki bir hanım vardı ama benim bu eve gücüm yetmez dedi .. birde eşim firma istiyor iş kazası falan yaşarlarsa firmadan sigortalı oluyorlargündelikçi olayından son dönemdeki haberlerden dolayı çok çekinir olduk .. inanın çok zor 4 kedi var evde ..ev çok toz alan bir ev tavanları camları çok yüksek ..mutfak amerikan tarzı .. belimi incittim eve taşınırken ağır kaldırmam yada yukarı doğru uzanmam üst üste eğilip kalkmam bir süre yasak .. cidden çok çaresizim annem 65 yaşında kadıncağız telef oluyor eşim elektirikli ile alıyor ama artık o da isyan etti .. zten anneme cam falan sildiremem korkuyorum düşer falan ..ama çok haklısınız allah başka dert vermesin ..

aylıkçı kadın tutun.kadın her gün azar azar yapsın.

İstanbul da mısınız? Şimdi 120 TL zaten normal bir evin temizliği, yani dolap üstü silip, yatak kaldırmıyor bu kadınlar. Bir de bu gündelikçiler zaten ayda en az 2 kez gidiyor daimi gittikleri evelere

Ayda bir kere toptan temizleniyorsa o evin işi daha çok olur, üstüne 4 de kedi varsa ekstra iş. Siz ya kadına daha fazla para verip yapılması gereken her işte anlaşacaksınız, ya da bir kadınla anlaşıp 2 hafta da bir alacaksınız.

haklısınız .. biz zaten temizlik firması için 150 tl civarı bir bütçe ayırdık .. bizim istediğimiz gibi bir temizlik yapılsın helali hoş olsun zaten bu tarz iş yapan kişilere verdiğim paralara asla acımam yada kısıtlamam çok saygı duyuyorum ben bu insanlara ekmeklerini taştan çıkarıyorlar ama gel gelelim gündelikçiler bizim evden kaçıyor ev büyük kedi var tavanlar yüksek vs.. diye napıcamızı şaşırdık inanırmısnız

konuyu takip etmek istedim..
ben de Avrupa yakasındayım ve temizlik firmasından gelip temizlemelerini istiyorum evimi..
bir yardımcı geliyordu bana ama sigortalı iş bulunca temizliğe gitmeyi bıraktı.
ondan sonra da bulduğum 2 kişiyi beğenmedim. vileda ile yer siliyorlar.. gözünün önünde olmadı mı kaytarıveriyorlar. ben sevmem öyle her gittiği odada başında durmayı ama "şurayı da silersin" dediğim yerler bile arkamı döndüğümde silinmemiş.
en iyisi profesyonel yardım diye düşünüyordum ki bu konu çıktı karşıma..

Gündelik usulü çalışan bir kadın bulmak en iyisi en az 15 günde bir almanız lazım
Temizlik şirketleri işin cılkını çıkarıyor
Bu arada sayıları 10-15 arasında değişen kedilerle uzun yıllar yaşadım
Kedili evde fazla halı, tüy tutacak eşyalar olmayacak, perdeler için stor öneririm, tüller çok tüy tutuyor.
Fazla eşyalarınızı ayıklayın, ne kadar kalabalık olursa o kadar zor temizlemesi
Hayvan olan evde her şey pratik olacak yoksa hiç bir temizlikçi çıkamaz işin içinden

aynen doğru düzgün bir firma yada temizlikçi bulmak çok zor 2 tane firma ile görüştüm son 20 dk da internetten buldum burdan tavsiye gelmedi henüz .. firmalar 400- 450 tl isityor vede düz temizlik fiyatı ekstradan duvar sildirme koltuk silme vs.. için artı ücret istiyorlar şaştım kaldım en son arastırıp getirdiklerime 250 tl vermiştim hani foss çıkanlara üstte anlatığım olaylarda .. kaçan gündelikçilerede birine 120 tl digerinede 130 tl veriyordum .. iyi birilerini bulursam mutlaka yazıcam burda işini adam gibi yapan normal bir ücret alan firmalar kazansın belki faydamız olur

İzmirde olsan tavsiye ederdim. Öyle formalı falan gelmiyorlar ama gayet düzgün yapıyorlar işlerini. 80 lira normal temizlik, dolap içi falan dahil değil. Her extra istekte fiyat artıyor. 2 kadın bir erkek geliyorlar. Bunu şu yüzden anlattım, formaya, kıyafete falan çok takılmayın. İşini düzgün yapsın yeter.

temizlik firmaları tam fiyasko.
Bir kere erkekler geldiği zaman tamamen çaptan düşüyorlar. Gelen insanlar da orada çalışan görevliler olunca tam efor çalıştıklarını sanmıyorum.

Kadın gelse, valla kendileri temiz değil evde hijyen sağlasınlar.

Benim için en önemli şey hijyen evde. Kadın wc yi temizledikten sonra kıyafetine dikkat etmiyor elini yıkamadan mutfağı temizlemeye geçiyorsa ne beklersin o temizlikten.

Bir kere gördüm kadın çoraplarını mutfak masasının üstüne bırakmış. Ne beklersin onun hijyeninden.

Kadın wc den çıkıyor, kapı açık görüyorum, klozeti bir kez daha havlu peçeteyle siliyor atıyor peçeteyi, sonrasında elini yıkamıyor. Ne beklersin onun temizliğinden?

Ben güvenmiyorum kimseye..

Zaten evde geçirdiğim zaman belli. Bir de o zamanı kadının başında durarak geçirmek istemiyorum.

Kendimce iş planım var. Ona göre evin temizliğini mümkün olduğunca kendim yapıyorum.

doğru söylüyorsunuz keske izmirde olsaydım dedim suan o derecedeyim .. forma olayıda hani bu firmaların resmi sitelerinde çektikleri resimleri oluyor hani yabancı kaynaklı resimlerde değil böyle kendi personeli firma adının yazılı olduğu önlüklü falan etkileniyor insan sonra eve bir geliyor 1.hayal kırıklığını orda yaşıyorsunuz ..

çok doğru feci rezil durumlarla karşılaştım bende .. denediğim temizlik firmalarından birinde 2 kadın gelmişti doğru düzgün yapmadılar zaten bizim gücümüz yetmez falan diye birde üstüne evde sigara içip izmaritlerini yere atıp gitmişlerdi .. eşimde bende sigara içmeyiz kronik faranjit var ikimizdede görünce şok olmuştum kaçtane sigara içtilerse artık evi 3 gün havalandırmıştık ahhh ahhh

aynen haklısın evde halımız yok bizimde perdede yok kediler yüzünden stor yaptırdık çokda yaramazlar ama bizim canımız onlar ..2 tanesini sokakta karton kutuda bulduk anneleri ölmüş 1 haftalıktılar diger 1 tanesini 1 aylıkken karga kapmış eşim şans eseri gördü kurtardı yuvasını bulamadık mecbur aldık :) sonuncusuda annesi azında taşırken araba çarpmış bunu veterinerimize gitrimişler diger kardeşleride bulunamadı mecbur oda başımıza kaldı :) ölürüm onlara her biri ayrı şeker ama işte tüm önlemlere halısızlığa perdesizliğe peluş oyuncaksızlığa ragmen genede pisletiyorlar off offf acil bir firma bulmam lazım

Allah bağışlasın hepsini =))
Biz çareyi sürekli teyakkuzda olarak bulduk
Yani sabah-akşam süpürge, vileda hep ortada, toz bezi tetikte =))
Yine de tam anlamıyla olmuyor ama napıcan o da nazar bozar
Hayvanların verdiği huzur hiç bir yerde yok

Ben sevmiyorum yani bir sürü tablo biliyorsun.

Kendine program yap, kendin yapmaya çalış. Büyük temizlik olunca birini alırsın.

Örneğin ben ipten çamaşırları alır almaz ütü yapıyorum. O an yani. Asla biriktirmiyorum.

Eve gitmeden önce eşime bir talimat çamaşır makinasını çalıştırsın diye. Gidince seriyorum gibi…

Bakıyorum yerde toz hemen kendimce bir karışımım var yapıyorum kızımın odasını siliveriyorum.

İnan bana kadınların yaptıklarından daha hijyenik. Kadın mutfak tezgahına ayağıyla basıp dolapları siliyorsa ben istemiyorum o temizliği..

bulursan yazarsan sevinirim..
ben de araştırayım bakiim..
benim de gündelikçi 120 TL alıyordu ama işte üstten üstten yapıp gidiyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…