• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öneri lütfen....

plannerını kendin yap
bullet journal şeklinde yapabilirsin.

geçen sene miya planner almıştım ama çok sevemedim
ibeking in tarihli ajandası da çok güzel

Seni etiketlemeye unuttum nick degistiriyosunuz iki de bi de :))) Mutlu yillar.
El becerim yok miya ya bakıyordum bende şimdi

Tamam yaşıyorum bunları:)
Planner baya defter şeklinde istiyorum ben :KK70:
Baya motivasyon sözleri olan ,mottolu,emojili ,hayat çok güzel lalala tarzi ahahaah

hahahah ya benim kafa gitmişse demekki :KK70:

FAbooks markası,süresiz hayal planlayıcı diye bir şey var bende. İçinde motive edici sözler ve resimler var. haftalık,günlük,aylık,yıllık bölümleri var süslü püslü bir şey bir bakın derim belki beğenirsiniz :)

Andre Aciman - Adınla Çağır Beni (Call Me By Your Name ismiyle daha yeni sinemaya uyarlandı, filmi muhteşem, kitabı daha da muhteşem. Homofobiklerin okumasını tavsiye etmiyorum ama değilsindir diye düşünüyorum. :) ) Kitabını okumazsan filmini mutlaka izlemelisin.

Oyy ben yazdım gitti ya kız. Orada yazamadım buradan yazayım, ben de mutlu seneler diliyorum tüm sevdiklerinle beraber. :KK200:

1- Jose saramago: Körlük ( sarsildim bu kitaptan sonra )
2- George Orwell- 1984
3-ust 2 onerinin tam tersi bir tarz olarak Alper Caniguz romanlari, cok eglenceli ;)
Planner olarak mymiya almayi dusunuyordum ben ama ustte bir arkadas sevmedim demis . bilemiyorum :)

Alper canıgüz - tatlı rüyalar
Chuck palahniuk - gösteri peygamberi
Adalet ağaoğlu - fikrimin ince gülü

Yazarlarını hatırlayamadığım iki bonus izmir büyücüleri ve yedi evin sırları

Ben de ben de :KK66: cicili bicili kalemler aldim onlara bayiliyorum
Bu sosyetenin gulu witch de ne ozenti ha :KK66:
ahhaa kiz banlandi arkasindan konusmayalim :deli:
valla darkcim fusya ajandam ve cici bici pembeli rengarenk kalemlerim onumde duruyor su anda
ben ozene bezene yazmayi seviyorum :)

ahhaa kiz banlandi arkasindan konusmayalim :deli:
valla darkcim fusya ajandam ve cici bici pembeli rengarenk kalemlerim onumde duruyor su anda
ben ozene bezene yazmayi seviyorum :)
Ben basladim whatsaptan taciz etmeye hahahaha
Aha sana planner fotosu atayim deyip defter ve filli kalem kutumu aticam simdi ;)

bide planner kullanmiyorum
yasliyim ben kalem ajanda kullaniyorum :KK70:

Ben de ben de :KK66: cicili bicili kalemler aldim onlara bayiliyorum
Bu sosyetenin gulu witch de ne ozenti ha :KK66:

Özenerek aldığım bir milyon defter ve zibilyon tane kalem işimi görüyor benimde. :)
Defter koleksiyoneri gibi bir şey oldum. Çok beğendim diye kullanmaya kıyamadıgım 40 tan fazla defterim var oradan buradan aldığım.
Bir kaç tane de az beğendiğimi aldım ki kullanayım. :))

Özenerek aldığım bir milyon defter ve zibilyon tane kalem işimi görüyor benimde. :)
Defter koleksiyoneri gibi bir şey oldum. Çok beğendim diye kullanmaya kıyamadıgım 40 tan fazla defterim var oradan buradan aldığım.
Bir kaç tane de az beğendiğimi aldım ki kullanayım. :))
ahhaa ayni ben :)
benim seneler boyunca ozene bezene alip da kullanmaya kiyamadigim defterlerimin ve kalemlerimin keyfini oglum cikariyor , buldu mi hic acimadan alip resim yapiyor :KK70:

Naşide gokturk kimdi kız vefat eden şarkıcı mi
Fi ci pi yi okudum .
Sakuraya bakayım:KK66:
ben döndüm sen daha dönememişsin :D naşide göktürk 60 dan sonra yazmaya başlayan bir roman yazarı,basit dilede tatlı aşkları kaleme alıyor ,kendince güçlü gibi duran kurguları da var ,beni sardı 2 günde bitirdim kitabı.

Back
X