• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Önerebileceğiniz Saç Kremi!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ela

Ziyaretçi
Arkadaşlar saçlarım orayelli şampuanım bitkisel memnunum ama istediğim gibi saç kremi bulamadım kullanıp çok memnun olan kaliteli bir ürün önerebilirmisiniz ???

Canım Loreal elseve nin sampuanı ve sac kremı var ben onları kullanıyorum ıstersen dene

gliss pembe serinin saç kremini kullanıyorum çok memnunum istersen dene.
ama geçen gün bundan bulamadım hep gittiğim parfümeride o yüzden elseve in kırılma karşıtı diye bir serisi varmış onun saç kremini aldım o da gayet iyi.

öneriler için teşekkürler arkadaşlarrr

bn sana bir şey öneremicem cnm bnde bulamadm hala gzl bi saç kremi çnkü :( ama durulanmayan saç kremlerini terch etme bnce saça zarar veriyor..

Elseve'in şampuanı çok güzel kremsiz bile yumuşacık yapıyo ama şimdi kepek şampuanı kullanmam gerektiği için güzel bi saç kremi almalıyım.Elidor mu Elseve mi karar veremedim :(

defne garlının ürünü çok güzel. ben her şeyi kullandım ama defne garlının saç kremi çok yoğun ve çok güzel.cansız saçlarım, güçlendi.bir dene derim.doğal defne yaprağından yapılıyor.

defne garlının ürünü çok güzel. ben her şeyi kullandım ama defne garlının saç kremi çok yoğun ve çok güzel.cansız saçlarım, güçlendi.bir dene derim.doğal defne yaprağından yapılıyor.

Saç tipin nasıl canım?
Ben dfn garlının şampuanını kullanıyorum memnunum. Saçlarım yağlı kremini denemedim. Yağlı saçlara uygun mudurki?kaydirigubbakcemile4

gliss sarı serinin sprey saç kremini kullanıyorum,saçları yumuşacık yapıyor ve kolay taranıyor çok memnunum :1rolleyes:

loreel elseve in kepek karsıtı şampuanı ve pantenin kremini kkullanıyorum memnununum..

Kesinlikle Organicum sac kremini deneyin derim , yillardir rofleden yipranan saclarima inanilmaz iyi geldi,cok memnunum:nazar:

organıcumun kremini kullanan arkadaşlar normal krem sürünce döküldüğü gibi mi yapıyor organıcumda ,benim saçlarımı inanılmaz döküyor kremler.

Organicum'un saç kremi (mor şişe) çok çok iyi bir ürün ama az sayıda üretildiğinden biraz fiyatlı yine de 350 ml olunca uzun süre idare ediyor

Canım dökmek ne kelime canlandırıyor sıklaştırıyor silikonsuz bir dene göreceksin yalnız heryerde yok zor bulunuyor ben eczaneden alıyorum

aldım arkadaşlar sanki ilk denememde dolgunluk verdi inşallah hep verir.kaydirigubbakcemile2

Back
X