önere bileceğiniz yüz ve vücut peelingi var mı?

missmtf

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
58
16
13
32
arkadaşlar vücut peelingi ve yüz peelingi alcam önerebilceğiniz marka var mı bu çok iyi dediğiniz???

Garnier'i bende denemiştim bir ara sonra Neutragena'ya geçtim. Her ikisi de iyi bence.

arkadaşlar vücut peelingi ve yüz peelingi alcam önerebilceğiniz marka var mı bu çok iyi dediğiniz???

Merhaba,

ben çoğunlukla temiz içerikler kullanma konusunda takıntılı bir insanım. Evdeki bulaşık deterjanı ile şampuan ya da peelingin içeriğini karşılaştırınca ne demek istediğimi anlayacaksınız. Çok fazla aynı maddeler var. O nedenle içeriğine bakıp almanızı öneririm. %90 ila %100 doğal içeriğe sahip bir marka olan 'organique' peelingleri tercih edebilirsin. İnternetten satışı var. Ya da biraz daha uygun fiyatlı olsun dersen Yves Rocher'in kayısı özlü yüz peelingi son zamanların efsane ürünü ben de çok memnunum. Nispeten içerik olarak da daha temiz :)

Mutlu günlerrr herkese

Yves Rocher'in kayısılı peelingini yüz için kesinlikle tavsiye ederim. Ben duştan sonra gözeneklerim iyice açıldıktan sonra bu peelingi yapıp nemlendirici krem sürüyorum. Çok işe yarıyor.

Edit: son mesajı sonradan farkedip aynı öneride bulunduğumuzu görünce çok mutlu oldum :)

LR Aleo veralı yüz peelingini ben tek geçerim.Karma bir cildim olmasına rağmen rahatlıkla kullanabiliyorum ve çok memnunum.

Kendiniz yapmayı düşünmez misiniz. kozmetik markalarına güvenmediğim için o an neye ihtiyacım varsa ona yönelik malzemelerle yapıyorum peelinglerimi, çok da memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…