Önemsemeyen kaynana :(

Kartalice35

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
214
19
318
Selam kızlar
Ben 1,5 aylık nişanlıyım. 1senedirde sevgiliydik.Kaynana başından beri beni biliyodu geçen yazdan beri tanıyo. Bundan 2.5 ay önce aileler tanıştı.Bu tanışma esnasında hiç nişan evlilik vesaireden bahsetmediler. Sanki komşuya oturmaya gelmiş gibi havadan sudan bahsedip gittiler. Sonraki görüşmede eve gelip istediler akşamda Restauranta nişana gidildi. Yalnız nişan sandığı alırken bana hiç bir şey sormadan almış içindekileri gecelik sabahlık terlik Vs. Bahanede benim çalışıyo olmam. Vaktim yokmuş. Kendide kız kardeşine bakıyo kadın hasta.İyide 3ay önce belliydi nişan olacağı. İnsan izin günümü sorar bigün ayarlar gel kızım seç beğen der. Tatsızlık çıkmasın hadi neyse dedim sustum. Şuandada düğüne 2 ay var. Gene gel sana gelinlik bakalım kızım demedi. Biz annemle gidip baktık araştırma yaptık model belirledim. Nişanlım bunu annesine söylediğinde aa seçmişmi diye şaşırmış bide. Ben annen bişi demedi gerçi ama gelinlik modelini göstermeye sipariş vermeye gitcem annende gelsin dedim yinede. Hayır normalde benle sorunu varmış gibi durmuyor. Normal oturup sohbet ediyoruz. İyi karşılıyor ağırlıyor. Neden bu konularda umursamaz davranıyor önemsemiyormu istemiyor mu anlayamadım. Kendi kendime gelin güvey oluyor gibi hissettim. Haksızmıyım kızlar Nişanlım baskın agresif biri uygun bi dille anlatmam lazim dahada susamam. Napayım ben

Bu tür imtihanlarda geçmiş ve hala geciyo olan birisi olarak sana genel bir tavsiyem var ne yap yap nişanlınin tepkisini gelecek hareketler yapma çünkü onlar hep teyakkuzda oluyo sizin iyi olduğunuzu gormez arada olan problemleri görürler hep ve daima sen haksız olursun çünkü anneleri hatadan korunmustur

Şimdi sen uygun bir dille anlatmak istiyorsun ki bu çok normal olması gereken ama karşındaki insan karakterinde degilse lafi bi tarafından anlicak istersen sen teklif et kayinvalidene belki gerçekten kadın iyi niyetle yaklasiyodur ara de ki annecim bugün musaidim sunu sunu yapalım mi bu bisey yokmuş bu böyle bir durum yaşanmamış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…