• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onemliii

düşük yaptın değil mi? normal bence lohusa gibi birşey oluyoruz aslında..annem öyle demişti.doktor bakıp temiz dediyse sıkıntı yapma inşallah

Kimyasaldi canim.Regl tarihinden 1 gun once lekelenme basladi,3 gun gectikten sonra kanama basladi.Idrarda hcg degerinde fln cikmisti.
Pazartesi gidecem nasipse.

Dun basladi kanama. Senin kac gun surdu adetin

Benim regl tarihinden bigun once kahverengi lekelenmem baslamisti,regl tarihinden 3 gun sonrada kanama basladi.2 gun yogun ve coktu sonra bigun hic olmadi sonra 3-4 gun azalarak devam etti.Iste dun 10.gundu yine kahverengi lekelenme ve bugunde pembe pembe geldi.
Sana söktürücü verir belki daha rahat edersin.

kaç haftalık düşük yaptınız Buda önemli eğer dört ve beşinci haftalarda yaptıysanız düşügunuz daha kolay olur ben yedinci haftada düşük yaptım ve çok zor oldu kendim wc de düşük oldu doktora gittik Vajinal ultrasonla doktor baktı ve parcayi gosterdi bize mecbur kurtaj oldum
3 5 haftalik tam belli degildi. Saglik ocagindakiler 3 haftalik demislerdi. İnternetten hesapladim 5 haftalik yaziyordu

Kimyasaldi canim.Regl tarihinden 1 gun once lekelenme basladi,3 gun gectikten sonra kanama basladi.Idrarda hcg degerinde fln cikmisti.
Pazartesi gidecem nasipse.

Benim regl tarihinden bigun once kahverengi lekelenmem baslamisti,regl tarihinden 3 gun sonrada kanama basladi.2 gun yogun ve coktu sonra bigun hic olmadi sonra 3-4 gun azalarak devam etti.Iste dun 10.gundu yine kahverengi lekelenme ve bugunde pembe pembe geldi.
Sana söktürücü verir belki daha rahat edersin.
Kanamam az ara ara geliyo idrarla birlikte geliyo cogu zaman ama karin agrim biraz devam ediyo

Hayir kanamamin durmasini bekliyorum 5 gun oldu. Kanama devam ederken ultrasonla vajinal muayene yapamaz diye düşünüyorum

Hayir kanamamin durmasini bekliyorum 5 gun oldu. Kanama devam ederken ultrasonla vajinal muayene yapamaz diye düşünüyorum

Miaaaa:)
Bende de alttan muayene yapmadi lekelenme devam ediyor diye.
Ama beta hcg yuksek cikti.
Yani soyle ki benim 5 eylulde beta hcg 6.64tu ve ben 6eylulde regl oldum yanii bayaa oldum.Bittikten 3-4 gun sonra tekrar kahverengi lekelenme devam edince gittim.Kist var dedi kan verdim.Dun bi gittim hamileyim.Yine kan verdim yukseliyor deger.Ustune gormusum.Mutlaka git doktora

Keske oyle bir sansim olsaa
Miaaaa:)
Bende de alttan muayene yapmadi lekelenme devam ediyor diye.
Ama beta hcg yuksek cikti.
Yani soyle ki benim 5 eylulde beta hcg 6.64tu ve ben 6eylulde regl oldum yanii bayaa oldum.Bittikten 3-4 gun sonra tekrar kahverengi lekelenme devam edince gittim.Kist var dedi kan verdim.Dun bi gittim hamileyim.Yine kan verdim yukseliyor deger.Ustune gormusum.Mutlaka git doktora

Kan degerlerine baktirdin mi peki dusukten sonra,degerlerin sifirlandi mi?
Hayir henuz gitmedim bu aralar yogundum biraz pazartesi inşallah. Ayin 15sinde 329dan 80 dustu beta muhtemelen ustune gormus olamam. Allah yavrunu saglikla kucagina almayi nasip etsin canim

Hayir henuz gitmedim bu aralar yogundum biraz pazartesi inşallah. Ayin 15sinde 329dan 80 dustu beta muhtemelen ustune gormus olamam. Allah yavrunu saglikla kucagina almayi nasip etsin canim

Amin insallah canim.Sana da en kisa zamanda iyi haberler duymayi nasip etsin insallah

Mia keske normal dusuk olsaymis dedirtti bana son gunlerim
Dış gebelikmis canim once kan takviyesi aldim mudahale gerekirse kanim cok dusuk diye hastanede yattim 3 gece, o arada beta hcg degerlerimde takip edildi.Sabah ignem yapildi.Insallah ameliyata varmadan sonuc verir

Back