- 13 Ağustos 2016
- 115
- 65
- 36
-
- Konu Sahibi Zencefill90
Canım hiç endişelenme bi donem bu şekilde oluyor ben de yaşadım ne kadar üzüldüm ağladım sezeryan dedi doktor yok gelişmio yok gelişimi durmuş diye. Ama gün geçtikçe kilo aldı tabi çok şükür.kendini yıpratma muz ye Cici bebe ye nesquikli süt iç günde en az 4 yumurta ye mutlaka alır hiç canını da sıkmaKızlar merhaba bi sorum olucak.
Dün kontrolüm vardı ultrasona girdim. Bebeğimin baş ve bacak uzunluğu haftasıyla uyumlu Ama karın çevresi 1 hafta geri çıktı. Bebeğin kilosu haftasına göre düşük. Ben kilo alamıyorum bi türlü düzenli beslenmeme rağmen. Hamileliğimin başından beri 4 kilo aldım sadece ve 31. Haftamdayım. Yani acaba ben kilo alamadığım için mi böyle oluyor ? Her sabah yumurta yiyorum mutlaka, ekmek de yiyorum kilo alayım diye. 4-5 çeşit peynir yiyorum. Ara öğünlerde yoğurt, meyve ve bol bol kuruyemiş yiyorum. Tahin pekmez yiyorum. Akşamları da et ve sebze yemekleri. Ama ne ben kilo alabiliyorum ne de bebek. Önerebileceğiniz bebeğe kilo aldıracak bi besin meyve vs var mı ? Forumda eski yazışmalarda hindistan cevizi suyu içip bebeği geriden gelirken öne geçenler gördüm. Ya da baya bi kişi sütü nesquikle içiyormuş doktorları önermiş. Bu konuda bilginiz var mı işe yarar mı ?
Çok teşekkür ederim dediklerinizi denicem. Bebeğiniz kaç kilo doğdu acaba ? Ve hangi haftada ?Canım hiç endişelenme bi donem bu şekilde oluyor ben de yaşadım ne kadar üzüldüm ağladım sezeryan dedi doktor yok gelişmio yok gelişimi durmuş diye. Ama gün geçtikçe kilo aldı tabi çok şükür.kendini yıpratma muz ye Cici bebe ye nesquikli süt iç günde en az 4 yumurta ye mutlaka alır hiç canını da sıkma
Doğmadi henüz nisan sonunu bekliyorum şu an 2900 kilosuÇok teşekkür ederim dediklerinizi denicem. Bebeğiniz kaç kilo doğdu acaba ? Ve hangi haftada ?
Maşallah, umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza az kalmış sizinDoğmadi henüz nisan sonunu bekliyorum şu an 2900 kilosu
Canım doğumuna çok az kaldı üzülme bu kadar yanılmalar olabiliyor yağ ölçümlerinde. Benim kızım içinde sürekli geri diyorlardı karın çevresi orası burası. Eve hep ağlayarak geliyordum. Bebeğim çok sağlıklı çok şükür 24 aylık olduk bile. Kız bebeklerde böyle gerilikler oluyor genelde genetikAz önce doktordan geldim. Bebek yine geriymiş , hatta kafa ve bacak boyu da geri düşmüş. Napıcam bilmiyorum :/ çok üzgünüm
Doktorumuz da genetik olabilir diyor ama eşim 1.93 boyunda ve bebekken 4 kilo doğmuş, ben de 1.70 boyundayım 4.5 kilo doğmuşum yani genetik olarak bize benzemesi gerekmez miydi diye düşünüyorum bi yandan. Doktorum zaten 1 hafta gerilik önemli değil diyor ama ben gerilik ilerlerse diye korkuyorumCanım doğumuna çok az kaldı üzülme bu kadar yanılmalar olabiliyor yağ ölçümlerinde. Benim kızım içinde sürekli geri diyorlardı karın çevresi orası burası. Eve hep ağlayarak geliyordum. Bebeğim çok sağlıklı çok şükür 24 aylık olduk bile. Kız bebeklerde böyle gerilikler oluyor genelde genetik
Kayınpederim boyu 160 babası 2 metreymiş köyde ünvanı var annesi hala hayatta oğlundan uzun 1.70 boyundaDoktorumuz da genetik olabilir diyor ama eşim 1.93 boyunda ve bebekken 4 kilo doğmuş, ben de 1.70 boyundayım 4.5 kilo doğmuşum yani genetik olarak bize benzemesi gerekmez miydi diye düşünüyorum bi yandan. Doktorum zaten 1 hafta gerilik önemli değil diyor ama ben gerilik ilerlerse diye korkuyorum
Cok merak ettim ne oldu en son?saglikli bir kiziniz olmustur umarim.bende 32. Haftamdayim bgn doktora gittim 1 hafta geri oldugunu soyledgi bebegin gelisiminin 10 gun sonra tekrar bakicam dedi.internette arastirirken konunuzu gordum yazmak istedim..Doktorumuz da genetik olabilir diyor ama eşim 1.93 boyunda ve bebekken 4 kilo doğmuş, ben de 1.70 boyundayım 4.5 kilo doğmuşum yani genetik olarak bize benzemesi gerekmez miydi diye düşünüyorum bi yandan. Doktorum zaten 1 hafta gerilik önemli değil diyor ama ben gerilik ilerlerse diye korkuyorum
Ne mutlu sana 3200 kg cok ideal diye biliyorum.bana en iyi sartlarda 2900 kg olacagini yine de minyon olacagini soyledi.bilmiyorum kafam karisti endiseleniyorum tabi neden gelismiyor neden gelisimi boyle geri diye.Allahim saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder insallah..Kiziminda karin olcumu hep 1 hafta geriydi dr kilolu bir bebek bekleme dedi.bende 8 kilo almistim 31 haftada 4 kilo filan almis oluyordym. yani ayni gibiyiz.gobegimde cok yoktu.41 hafta dogum yaptim.3.200 gr dogdu.yani en basta gec yumurtlama olmustu.haliyle haftasi 41 de tamamlandi.standartinda dogdu.boyu ve basi ayina gore hala buyuk ama kilosu boyuna gore az yani cocugun yapisi bu.biraz karisik oldu sanki ama minnos agliyor
Benimde bebeğime 3 hafta gelişim geriliği var denildi çok moralimiz bozuldu.şuan 34.haftadayız.benimle aynı durumu yaşayan anneler ne yaptınız?desteğinize ihtiyacım var ne olur yazın
Benim de oldu benzer durup yatıp içip yedim doktor öyle demiştiMerhaba vugün bende 36. Haftamda olmam gerekirken bebeğimin 3 hafta geride olduğunu öğrendim napmak gerekiyor acaba ?
Çok güvenmeyin ultrason aletlerine beslenmeniz gayet iyi (maşAllah) oglum 3400 gorünüyordu 37+3 te bir gün sonra dogum yaptım 2740 gr dı cocuk taburcu olurken 2500 e düştü.Allah sağlık versin
kan sulandırıcı igne kullandığım icin normal dogum önermedi doktor epidural spinal kombin yapıldı sezaryenle dogum yaptım cok rahattıAllah sağlıklı sıhhatli büyümek nasip etsin inşallah. Bide bizde tek arter tek ven sorunu var. Normal doğum mu yaptınız acaba ?
Çok güvenmeyin ultrason aletlerine beslenmeniz gayet iyi (maşAllah) oglum 3400 gorünüyordu 37+3 te bir gün sonra dogum yaptım 2740 gr dı cocuk taburcu olurken 2500 e düştü.Allah sağlık versin
kan sulandırıcı igne kullandığım icin normal dogum önermedi doktor epidural spinal kombin yapıldı sezaryenle dogum yaptım cok rahattı