önemlii!! Anne karnında bebeğin az kilo alması gelişim geriliği

Canım hiç endişelenme bi donem bu şekilde oluyor ben de yaşadım ne kadar üzüldüm ağladım sezeryan dedi doktor yok gelişmio yok gelişimi durmuş diye. Ama gün geçtikçe kilo aldı tabi çok şükür.kendini yıpratma muz ye Cici bebe ye nesquikli süt iç günde en az 4 yumurta ye mutlaka alır hiç canını da sıkma

Çok teşekkür ederim dediklerinizi denicem. Bebeğiniz kaç kilo doğdu acaba ? Ve hangi haftada ?

Kızlar bugun gittim doktora. Yine kilosu biraz geriymiş ama bu hafta çok iyi kilo almış. Geçen hafta 1600dü doktor bugun 1800 dedi. Bir haftada 200 gr almış kızım. Bundan sonra böyle almaya devam ederse geriliği toparlar hatta öne bile geçermiş. Bu hafta ekstra olarak yediğim şeyleri yazayım belki size de faydası olur. Sütümü nesquikle içtim (içinde kalsiyum vitamin falan var) , her akşam et yemeği her öğlen sebze yemeği yedim. Her sabah 2 kaşık keçiboynuzu özü içtim. Öğlen canım tatlı çekince tahin pekmez karıştırıp yedim. Meyve bol bol yedim. Hatta bu hafta ekstra olarak ananas aldım yedim bol bol. Ananası bi arkadaşım önermişti onun bebeğinin kilosu önden gidiyor ananas sayesinde demişti. Sabahları da 2 tane yumurta yemeye başladım.

Az önce doktordan geldim. Bebek yine geriymiş , hatta kafa ve bacak boyu da geri düşmüş. Napıcam bilmiyorum :/ çok üzgünüm

Az önce doktordan geldim. Bebek yine geriymiş , hatta kafa ve bacak boyu da geri düşmüş. Napıcam bilmiyorum :/ çok üzgünüm
Canım doğumuna çok az kaldı üzülme bu kadar yanılmalar olabiliyor yağ ölçümlerinde. Benim kızım içinde sürekli geri diyorlardı karın çevresi orası burası. Eve hep ağlayarak geliyordum. Bebeğim çok sağlıklı çok şükür 24 aylık olduk bile. Kız bebeklerde böyle gerilikler oluyor genelde genetik

Doktorumuz da genetik olabilir diyor ama eşim 1.93 boyunda ve bebekken 4 kilo doğmuş, ben de 1.70 boyundayım 4.5 kilo doğmuşum yani genetik olarak bize benzemesi gerekmez miydi diye düşünüyorum bi yandan. Doktorum zaten 1 hafta gerilik önemli değil diyor ama ben gerilik ilerlerse diye korkuyorum

Kayınpederim boyu 160 babası 2 metreymiş köyde ünvanı var annesi hala hayatta oğlundan uzun 1.70 boyunda ilişki birine çeker . Doğunca o olacaman olur Sen elinden geleni yapıyorsun zaten. Yapmadığın yemediğin kalmadı canım yıpratma kendini

Cok merak ettim ne oldu en son?saglikli bir kiziniz olmustur umarim.bende 32. Haftamdayim bgn doktora gittim 1 hafta geri oldugunu soyledgi bebegin gelisiminin 10 gun sonra tekrar bakicam dedi.internette arastirirken konunuzu gordum yazmak istedim..

Kiziminda karin olcumu hep 1 hafta geriydi dr kilolu bir bebek bekleme dedi.bende 8 kilo almistim 31 haftada 4 kilo filan almis oluyordym. yani ayni gibiyiz.gobegimde cok yoktu.41 hafta dogum yaptim.3.200 gr dogdu.yani en basta gec yumurtlama olmustu.haliyle haftasi 41 de tamamlandi.standartinda dogdu.boyu ve basi ayina gore hala buyuk ama kilosu boyuna gore az yani cocugun yapisi bu.biraz karisik oldu sanki ama minnos agliyor

Ne mutlu sana 3200 kg cok ideal diye biliyorum.bana en iyi sartlarda 2900 kg olacagini yine de minyon olacagini soyledi.bilmiyorum kafam karisti endiseleniyorum tabi neden gelismiyor neden gelisimi boyle geri diye.Allahim saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder insallah..

Benimde bebeğime 3 hafta gelişim geriliği var denildi çok moralimiz bozuldu.şuan 34.haftadayız.benimle aynı durumu yaşayan anneler ne yaptınız?desteğinize ihtiyacım var ne olur yazın

Benimde bebeğime 3 hafta gelişim geriliği var denildi çok moralimiz bozuldu.şuan 34.haftadayız.benimle aynı durumu yaşayan anneler ne yaptınız?desteğinize ihtiyacım var ne olur yazın

Merhaba vugün bende 36. Haftamda olmam gerekirken bebeğimin 3 hafta geride olduğunu öğrendim napmak gerekiyor acaba ?

Çok güvenmeyin ultrason aletlerine beslenmeniz gayet iyi (maşAllah) oglum 3400 gorünüyordu 37+3 te bir gün sonra dogum yaptım 2740 gr dı cocuk taburcu olurken 2500 e düştü.Allah sağlık versin

Çok güvenmeyin ultrason aletlerine beslenmeniz gayet iyi (maşAllah) oglum 3400 gorünüyordu 37+3 te bir gün sonra dogum yaptım 2740 gr dı cocuk taburcu olurken 2500 e düştü.Allah sağlık versin

Allah sağlıklı sıhhatli büyümek nasip etsin inşallah. Bide bizde tek arter tek ven sorunu var. Normal doğum mu yaptınız acaba ?

Allah sağlıklı sıhhatli büyümek nasip etsin inşallah. Bide bizde tek arter tek ven sorunu var. Normal doğum mu yaptınız acaba ?
kan sulandırıcı igne kullandığım icin normal dogum önermedi doktor epidural spinal kombin yapıldı sezaryenle dogum yaptım cok rahattı

kan sulandırıcı igne kullandığım icin normal dogum önermedi doktor epidural spinal kombin yapıldı sezaryenle dogum yaptım cok rahattı

Merhaba, kan sulandırıcı iğne kaçıncı haftadan beri olmaya başladınız ben 28. haftadayım 3 haftadır oluyorum bebek 2 hafta geride. Doktor hibor 3500luk verdi bana her gun oluyorum. az cok dikkat de ediyorum beslenmeme ama bilmiyorum neden fark kapanmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…