Önemli

zukseddin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
876
0
arkadaşlar selam bişi sormak istiyorum,benim tansiyonum gayet normal ama nabzım çok yüksek ve bu durumdan korkuyorum en düşük nabzım 90 çıkıyor,100 110 oluyor nabzım genelede korkuyorum napmam gerek

Merhaba, aynı sorun bende de var. Biraz okudum araştırdım, kalbin kuvvetli çarpması normalmiş ama hızlı çarpması pek değil. Doktorumu aradım, o sıralar migren ağrım vardı, normalde 60-90 atması gerekiyor nabzın, gebelikte bu fark eder mi dedim, etmez dedi. Kardiyolojiye gitmemi önerdi. Taşikardi olabilir, ilerki zamanlarda başımıza iş açabilir, konsültasyon açısından gitmelisin dedi. Geçen haftaydı ve ben de hala gidemedim. Sizi çok yormazsa kafanızın rahat etmesi açısından kardiyologa gidebilirsiniz.

arkadaşlar, bende de aynı sorun vardı nabzım 100 den aşağı inmezdi ,kardiyolojiye gittim ve kalp romatizmasına bağlı kalp kapak hastalığı çıktı.bence ihmal etmeyin hemen bir doktora görünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…