ÖNEMLİ! Test ne zaman yapmalıyım

babyyoda1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2024
19
5
3 gün önce yani 31 ekimde eşimle birlikteliğimiz oldu normalde geri çekilme ile dikkat etmeye çalışıyorduk ama artık çocuk istediğimiz için ilk defa korunmadık. Eğer gebelik olursa bu idrar testinde ne zaman ortaya çıkar? Erken gebelik testi yaparım eğer yaparsam sizce ilişkinin üzerinden kaç gün geçerse testte belli olur? Teşekkür ediyorum 🫶🏻

Merhabalar, test için henüz erken tabii. Bir de yumurtlama döneminiz çok önemli. En son adet tarihiniz nedir? İnşallah Rabbim dualarınıza hayırlı sağlıklı sonuçlar verir 🥹

Merhabalar, test için henüz erken tabii. Bir de yumurtlama döneminiz çok önemli. En son adet tarihiniz nedir? İnşallah Rabbim dualarınıza hayırlı sağlıklı sonuçlar verir 🥹
En son 22 Ekim’de adet oldum. Flo diye bir âdet takvimi uygulaması var onu kullanıyorum ve adetim düzenli ilerliyor 28 29 günde bir oluyorum. Ovülasyon yani yumurtlama günlerim orada belirtilmişti bende tam o günlerde günaşırı yani iki günde bir cinsel birliktelik yaşadım. Ama çok heyecanlıyım acaba döllenmede vs belirti olur mu? İki gündür çok fazla akıntım var ve beyaz kremsi bi akıntı da geldi dün yoğun şekilde. Biraz da sağ kasığımda iğnelenme oldu. :)

Bu arada duanız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun bilmukabele sizinde hangi duanız varsa hayırlısıyla karşılık versin❤️

Yumurtlamayı takip edip değerlendirdiysen inşallah hayırlı sonuçlar alırsın 🥹😍🐛 ama yine de test için erken.

Adetine 1 hafta kala erken gebelik testi yaparsan çıkabilir ama kaset testler için de beklenen adet gününde yapman doğru sonuç verir. Ben adetime 1 gün kala erken gebelik testi ile öğrenmiştim 🥹 Allahım sana da nasip etsin

Eklentiler

• 2C733DAB-2CBD-401F-94C9-32D2A0DE9C51.jpeg
    2C733DAB-2CBD-401F-94C9-32D2A0DE9C51.jpeg
    45,4 KB · Görüntüleme: 11
Yumurtlamayı takip edip değerlendirdiysen inşallah hayırlı sonuçlar alırsın 🥹😍🐛 ama yine de test için erken.

Adetine 1 hafta kala erken gebelik testi yaparsan çıkabilir ama kaset testler için de beklenen adet gününde yapman doğru sonuç verir. Ben adetime 1 gün kala erken gebelik testi ile öğrenmiştim 🥹 Allahım sana da nasip etsin
maşallah sübhanallah çok mutlu oldum. O kadar heyecanlıyım ki anlatamam ❤️ hayırlısı ile olsun sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün ❤️amiin. Adetime bugünden itibaren 14 gün yani 2 hafta var 🤭nasıl sabredeceğim bilmiyorum 🥲

maşallah sübhanallah çok mutlu oldum. O kadar heyecanlıyım ki anlatamam ❤️ hayırlısı ile olsun sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün ❤️amiin. Adetime bugünden itibaren 14 gün yani 2 hafta var 🤭nasıl sabredeceğim bilmiyorum 🥲
Ah pamuğum 🥹 seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bu çift çizgiyi görmek için tam 3 sene bekledim, Rabbim aratmasın kimseyi. Bekleyelim dua ve sabır ile, sonuç ne olursa olsun sakın kendini üzme. En doğru zamanda verecek Allahım 😻

X