- 30 Ocak 2015
- 19.219
- 24.453
- 598
- 29
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Bayramda yeriz ona yer açılsın birazBende bayramdan sonra başlayacaktım sizinle erkenden başlarım artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayramda yeriz ona yer açılsın birazBende bayramdan sonra başlayacaktım sizinle erkenden başlarım artık![]()
Afiyet şifa olsun bol bol süt olsun3 dilim revani yedim sabahtan beriregl dönemi tatlıyı abarttım
Hoşgeldin canımmmKızlar napıyorsunuz burda
Benide alın yanınıza
Aynen başlayalım 3 gün 3 gündürBende bayramdan sonra başlayacaktım sizinle erkenden başlarım artık![]()
Yani yeriz tabi ama belki psikolojik olarak az yerizBayramda yeriz ona yer açılsın biraz![]()
Bayramda biz köye gitcez gerci 3. Günü gitcez orda düzen olmuyo pek ama az yiyorum zaten aklıma gelmiyo yemek yemekYani yeriz tabi ama belki psikolojik olarak az yeriz
Uzun zaman diyet yaptım bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum diyet psikolojisine girmek zorladı baya
O yüzden sürekli zihnimde olsun bayram da da yavaş yavaş bu his gelsin istiyorum inşallah![]()
Baklavalara kayıtsız kalamazsın zatenBayramda biz köye gitcez gerci 3. Günü gitcez orda düzen olmuyo pek ama az yiyorum zaten aklıma gelmiyo yemek yemek
Mis gibi olmuş afiyet olsunBunu yiyip yatıyorum. Yiyesimde yokta sahurda bisey yemeyince metabolizma calısmıyo. 11 bucukta da yarım saat spor yapmıstım![]()
Ay sayılsın tabi en zor işMis gibi olmuş afiyet olsun
Bende mutfak temizledim bugünlük spordan sayılsın![]()
Leslie çok duydum ama hiç yapmadım ona başlamak istiyorumMaşallah canım yine de çok iyisin tabi asla bırakma günde 15 dk plates falan yapabilirsin yada normal doğumsa leslie de güzel olur![]()
Ay sonrası biraz şey oldu yazmaya geldim dün bi doymak bilmedimMaşallah bence yine iyi benimkinden iyi olmuş
Bende yazayım da biraz utanırım belki
Ben regl bitince atcam bayramın ilk günü falan oluyorHemen atıyor muyuz tartıları kızlar
Hepimiz aynı gün atsak her hafta kaç kg verdik belli olsa daha düzenli olmaz mı ?Ben regl bitince atcam bayramın ilk günü falan oluyor![]()
Evet yine bayramda tatlılar börekler kaçabilirHepimiz aynı gün atsak her hafta kaç kg verdik belli olsa daha düzenli olmaz mı ?![]()
Ay evet öyle daha güzel olurHepimiz aynı gün atsak her hafta kaç kg verdik belli olsa daha düzenli olmaz mı ?![]()
Olur tabiHepimiz aynı gün atsak her hafta kaç kg verdik belli olsa daha düzenli olmaz mı ?![]()