önemli.doğum egzersizleri ve bebek bakımı konularında cd yada kitap almak istiyorum

benbilirim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
2.614
7
kızlar öncelıkle doğum egzersızlerı için birde bebek bakımı için cd yada kıtap almak istiyorum bana yardımcı olurmusunuzzzz...isim verırsenız bırde hangi siteden alabilecegımı yazarsanız sevınırım normal doğum için bu egzersizler cok önemlıymısss

bende egzersiz değil ama bebek bakımı,yedirmesi,temizliği vb konularda bi kitap alıcam.bende arastırıyorum.Öneri sunan olursa cok iyi olacaktır..

kızlar bende çok aradım araştırdım ve ELıZABETH FENWıCK'in kitabını aldım. Adı: Annelik ve Bebek bakımı - Gebelikten üç yaşa dek anne babanın bilmesi gereken herşey diye. Bunda egzersizlerede yer veriliyor. Bu arada ıstanbuldaysanız eğer okmeydanında Memorial hastanesinde her perşembe ücretsiz gebelik semineri veriliyor geçen hafta başladı. akşamları 18.30-20.30 arası bilginize...

istda değilim canım maalesef:KK43:((
ama önerılere acıgım kıtap cd konusunda.sen memnunmusun kıtaptan canım

istda değilim canım maalesef:KK43:((
ama önerılere acıgım kıtap cd konusunda.sen memnunmusun kıtaptan canım

canım cdlerininde olduğunu duymuştum benim aldığım kitabıydı ve bence çok güzel ve memnunum. Doğum anını dahi ayrıntısıyla anlatyor sancıların hangisinin gerçek sancı olduğunu sonra doğumdan sonra bebek için alınması gerekenler alınması gereken önlemler, bebek hastayken hangi durumlarda hastaneye başvurulması gerektiği ev güvenliği vs o kadar güzel bi kitapki kocaman zaten tam 265 sayfa. Erkek çocuk içinde kız çocuk içinde ayrı ayrı anlatıyor herşeyi. Yani gebelikten doğuma ordanda bebeğin 3 yaşına dek bilinmesi gereken herşey...

bebegınızın ılk yılında sızı neler bekler
arlene aısenberg aldım su an okuyorum guzel bır kıtap
tavsıye edebılırım

bu kitabı alcaktım birsitedne biri yazmıskı yorumda coğu hamilelıkle alakalı dıye böylemı gercekten??
birde kızlar kıtap okuyan yokmu aranızda hiç önerı gelmedı de cok acil almak istiyorum

X