• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önemli bir soru...

nazlisu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
9
0
0
İstanbul
merhaba hanımlar ben 15 yşında kalp ameliytı geçirdim.yoğun bakımdayken sonda takılmışdı o zamanlar pek üzerinde durmamıştık çünkü çok zor bir ameliyat geçirmiştim şimdi bi iş arkadaşımın kuzeninin başına gelmiş zarar görmüş.bende şimdi bir boşluğa düştüm ya bir şey olduysa diye.bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.kusuruma bakmayın.

aslında yasın itibariyle dikkat edilmistir diye dusunuyorum..bende bir saglık calısanıyım ...idrar cıkıs yerinle alakası yok .zarar gormesi icin sondayı yanlıs yere denemesi lazım ...kalp ameliyatı olduguna gore tecrubesiz biri olma ihtimali cok dusuk..senin sonradan aklına gelmis ama bu tarz durumlar toplumumuzca onemli oldugu icin cok dikkat ediliyor .

arkadaşlar uzun zamandır internete bağlanamadım yorumlar için teşekkürler bir sitede insanın kendi kızlık zarını görebileceği yazıyor bu ne kadar doğru?uygun pozisyon alınırsa gözükürmüş.

evet canım görülebilir büyük ve küçük dudakları ayırdığın zaman idrar deliğini görürsün. onun hemen altındaki açıklık kızlık zarıdır . seni korkutmak istmemem ama idrar deliğinin altındaki açıklık çok genişse ıkınmalarla çok açılıyorsa zarın zarar görmüştür muhtemelen.

saçmaşamayn kzlar bnde görülür sanıodm ama sacmayms cidden görsen bile analamazsn ki bazısnda birden cok delk olr yaa

yok artık. bakıpta kızlık zarını göreceklermiş:roflol: yapmayın kızlar halamı yaa el insaf. bari gencecik kızlarımızı yalan yanlış bilgilendirmeyelim. hayır bişey değil herkes bakıp kimbilir ne görüpte ahanda gördüm sanacak. o arkadasa gelincede idrar deliği ve vajina iki farklı delik canım. sonda takılarak kızlık bozulmaz. boşuna endişelenme.

yok artık. bakıpta kızlık zarını göreceklermiş:roflol: yapmayın kızlar halamı yaa el insaf. bari gencecik kızlarımızı yalan yanlış bilgilendirmeyelim. hayır bişey değil herkes bakıp kimbilir ne görüpte ahanda gördüm sanacak. o arkadasa gelincede idrar deliği ve vajina iki farklı delik canım. sonda takılarak kızlık bozulmaz. boşuna endişelenme.

sana tamamen katılıyorum cnm bende bir ara inanlmaz taktım kızlıga ama baktmki gercekten cok kolay seylerle bozulmazms hem doktor söyledi hem okudum fln..

Back