Merhaba kizlar daha önce duydunuz mu one more international global şirketin gümüş iyonlu saglik bantları var herkesin kullanabileceği. Ben pkosluyym 3 4 ayda bir adet oluyorum cogu zaman ilaçla oluyorum bu bantları da kullanmaya başladığımda 2 bucuk ay geçmişti adetimden ve 4. bantta söküldüm ama öyle böyle değil sanki içimi temizledi birden fazla olan yumurtalarimi da atti sanki pkos oldugu icin cok sayida kucuk kalmis yumurtalar oluyordu ilk defa boyle rahat ve bolca adet gördüm kullanmaya hala devam ediyorum suanda 15. banttayim inşallah etkisini de gördüğümü düşünüyorum eger bu ay tam gunumde adet olursam veya cok az bir gecikmeyle olursam kesin kesin fayda sağladığına emin olucam ve 3 senedir gebelik elde edemiyorum hicbir şekilde insallah bu sefer olucak... eğer benim durumunda olan arkadaslar var ise kullanmalarini tavsiye ederim hatta sorunu olmayanlarin bile kullanmasini tavsiye ederim her turlu rahatsızlık icin kullanım sekli var kadin erkek çok faydalı ve hicbir yan etkisi olmayan bir şey biz üye olarak uygun fiyata aldik normalde internet satislari yada normal kişiden alımlar daha yuksek fiyat oluyor .. bir araştırın ve deneyin hatta iletişime de gecebiliriz kullananlar olarak deneyimlerimizi paylasiriz eger daha once kullanmis arkadaşlar varsa da yazarsa sevinirim