ondan haber alınca tekrar yıkılıyorum

Canım eğer eşin anlattığın gibiyse ayrılmanda fayda var diye düşünüyorum çünkü daha 3 aylık evliyken bunları yapıyorsa ilerde neler yapar ne yaralar açar senin sevgi dolu yüreğine belliki çok seviyorsun çok severek evlenmişsin hangimiz bilebiliriz ki böyle bir evlilik yaşayacağımızı ama geleceğini düşün tatlım unutma hiç kimse vazgeçilmez değil elbet zamanla acıların şu anki umutsuzlukların bitecek zaman herşeyin ilacı herşeyin hayırlısı için dua et Allah yardımcın olsun.

canim ayrilik kararin bence cok dogru...boyle biriyle evli kalinmaz cunku ileride Allah muhafaza daha neler neler yapar. uzulme diyemem cunku deger vermissin ve hayal kirikligina ugramissin belli...hic kolay degil.sana soyleyebilecegim,zamanini doldurmaya calis kafani doldur...guclu gorunmeye calis ve cok samimi olmadiklarinla paylasma acini...birgun bu aci biter geriye seni sevmeyenler igrenc sozleri kalir pisman olursun...simdi acin var,dusunmeden herkese anlatma diye fikrimi soledim cnm...Allah yardim etsin,bol dua et tatlim

bılaf var kaybettıklerım kurtulduklarımmıs megerse dıye tam bu duruma uygun bı laf.. sakın uzme kendını zaten boyle bır adamla bır omur gecmez hep ıcınde bı pısmanlık olur ayrılmadıgın ıcın onune bak hayat guzel..

ikilem yaşamak zor.hem bu kadar dert yanıp hem içinin böyle sızlaması.....
zaman har şeyin ilacıdır.
bir yazı okumuştum sonuna kadar hak veriyorum. biz kadınlar erkeğimizden ayrılmaya değil ondan ayrıldıktan sonra içimizde oluşan boşluğa katlanamıyormuşuz

umarım bu boşluğu doldurursun.yaşadığın kötü günleri düşünüp içindeki sevgiyi nefrete döndürmeye çalış eğer birleşme imkanınız yoksa....

sana neler yaptı bunları unutma üstelik giden düzeltmeyen çabalamayan oydu..ağlarım diye korkma gerekirse ağla zırla ama boşan ağlamak ayıp değil ki..

kolay değil bende severek ayrıldım.onca fedakarlıklarım bir enayi yerine geçti.hangisine yanayım.aynen içim yanıyor diyorumki acaba bu yangın geçicekmi bir gün?geçer inş sizinkide geçer ama kesin bir şey var senin ona dönmeyeceğin.bunda kararlısın o zaman tek sığınağımız kalıyor allah a yalvarmak ve acımızın dinmesi için ondan yardım istemek.mevla hepimize yardım etsin bizleri selamete çıkartsın...

hergün ağlayacağına bir kaç ay ağla olsun bitsin anlattığın kadarı ile
sen elinden gelenin fazlasını bile yapmışsın yol ver gitsin.

canim benim ne de cok sevmissin sen ya.....ama ne yazik ki karsilik bulamamissin....bence baska seylerle ugras mahkemeye kadar,yani ne biliyim bir sekilde kafandan cikarmaya calis bu boyle olmaz...git gide daha cok yipranirsin...dhaa gencsin,onunde uuzun yillar var Allah in izniyle...yeniden seversin insallah ne diyim hakkinda hayirlisi olsun....

sağol canım aynen sana katılıyorum
bunları yaşadıkdan sonra erkek milletine güvenemem artık
yuva kurmaya gelince o benden geçdi artık
bir yuva kurmak çok zor

senağlama sağol çok doğru söylüyorsun bende sizlerle paylaşıyorum aileme anneme anlatamam durumumu annem çok üzülür söylediklerime bide onu üzerim
yakın bir arkadaşım var birde sadece sizler varsınız içimi dökebileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…