Erkeklerden nefret ediyorum artık iice,kesinlikle kendine yenilip barışma asla,aynı acıları baştan çekersin,eşin çok fenaymış böle aile zaten olmaz,ama şundan emin bi süre sora tamamen unutacaksın hatta sevineceksin ii ki ondan kurtulmuşum die,karşına çok daha iileri çıkıcak,mutlu olucaksın,tekrar yuva kurarsın çocukların olur ve o adamın adını bile hatırlamazsın,ondan soyadından ve bütün hatıralarından kurtul ve dimdik ol,asla acı çektiğini hissettirme,bırak umursamadığını düşünüp delirsin
canim ayrilik kararin bence cok dogru...boyle biriyle evli kalinmaz cunku ileride Allah muhafaza daha neler neler yapar. uzulme diyemem cunku deger vermissin ve hayal kirikligina ugramissin belli...hic kolay degil.sana soyleyebilecegim,zamanini doldurmaya calis kafani doldur...guclu gorunmeye calis ve cok samimi olmadiklarinla paylasma acini...birgun bu aci biter geriye seni sevmeyenler igrenc sozleri kalir pisman olursun...simdi acin var,dusunmeden herkese anlatma diye fikrimi soledim cnm...Allah yardim etsin,bol dua et tatlim
Allah inşallah içimdeki boşluğu doldurur bunu çok istiyorum