ondan haber alınca tekrar yıkılıyorum

kelebek07

fark var benimle senin ar
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
249
1
41
onla birlikde tam 7 aydır ayrıyız.birleşmemiz imkansız
11 ayda mahkeme var öncede mahkemeyle felan uğraşmam diyordu
şimdi de kardeşimi aramış mahkeme gününü soruyor
bende kendimi toplamaya çalışırken yeniden yıkılıyorum ondan haber alınca
buda yetmezmiş gibi hasta bir teyzemiz neden boşanıyoruz üsteliye üsteliyo sordu ben geçistirdim ama kadın illa öğrenenecek
,ve ben her defasından yeniden yıkılıyorum
unut demek gerçekten kolay değil çabalıyorum
sabahdan beri kötüyüm napacam kızlar
mahkemeye oda gelirse naparım
ağlamadan nasıl durcam
bana bir akıl verin nolur
bayadır iyidim sizin sayenizde şimdi yine boşlukdaydım
kendimi toparlamışdım ağlamıyordum gülüyordum
şimdi yine başa döndük
ahhh ahhh

galiba birkaç yazını okumuştum derteleşmiştik eğer oysan allah yardımcın olsun kolay şeyler yaşamamışsındır herhalde dik dur niye ağlıyorsun ne kaderine ne bahtına nede başıına gelenlere canım bunlardan ders çıkar ama yıkılma seninde gülmeye hakkın var bırak karşılaşsanda zayıf tarafın göz yaşını gösteme ainşallah bundan sonra her istediğine ulaşırsın allah yar ve yardımcın olsun

insan nasil bir anda sevmiyorsa, gun gectikce sevgisi buyuyorsa, unutmasi da bir anda olacak, ancak eger kesin kararliysan ve barismama imkan yok diyorsan (neden ayrildigini bilemiyorum) uzuldugunu, icinin acidigini, unutamadigini belli etme, yoksa hakim eger gozunden bunlari okursa barisma ihtimalin oldugunu dusunup mahkemeyi uzattikca uzatir, kendini dusun, gelecegini dusun, yarim saatlik duygu seli icin yillarini evli ama ayri olarak gecirmek ister misin???

insan nasil bir anda sevmiyorsa, gun gectikce sevgisi buyuyorsa, unutmasi da bir anda olmayacak, ancak eger kesin kararliysan ve barismama imkan yok diyorsan (neden ayrildigini bilemiyorum) uzuldugunu, icinin acidigini, unutamadigini belli etme, yoksa hakim eger gozunden bunlari okursa barisma ihtimalin oldugunu dusunup mahkemeyi uzattikca uzatir, kendini dusun, gelecegini dusun, yarim saatlik duygu seli icin yillarini evli ama ayri olarak gecirmek ister misin???

unut demekle hemen unutulmuyo ki
herseyi zamana bırak canım
zamanla herseyi unutursun :Saruboceq:

canım çok sevıyorsun galıba...
ayrılma nedenınız neydı bılmıyorum ama..

dımdık durmalısın ayakta...
elbette ilk etapta duygusallık uzuntu olur ...ama zamanlada geçecek..

Allah yardımcın olsun canım. çok zor bi durum. biz ne kadar anlıyoruz seni desekte yaşamayan bilmez...Allah yaşatmasın kimseye...ama bide şöyle düşün. ya daha çok bağlanıp daha ileride zorluklarla anlaşmazlıklarla karşılaşsaydın nasıl bırakıcaktın? eğer böyle daha mutlu olucaksan biraz acı çekip dayan. ileride inşallah bu kara günlerin aydınlığıda gelicektir. mahkemede ağlaman gayet normal kimse bişey diyemez. ruhu olan insan o kadar geçen zaman hatrına zaten ağlar kolay bi durum değil. zamandır bunun ilacı...içinden nasıl geliyosa öyle davran kendini sıkma canım. kolay gelsin. Allah yardımcın olsun. insallah hakkında en hayırlısı olur....:teselli:

hala seviyorsun
mahkemede kendini kasma ağlayacaksan ağla güleceksen gül
ama eşin senden ayrılmak istemiyor gibi geldi bana kafamçokkarıştı
dersini mi alde acaba CADIARZU

canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun zor ama güçlü olmalısın seni çok iyi anlıyorum beende ayrılıyorum mahkemeye verdim şimdi ayakta dimdik durmanın zamanı ağlamamak için kendini kasma gülmek kadar ağlamakta doğalmirmirmirmir

unutursun geçer ağlama dik dur vs vs
bunların demekle olmadığını hepimiz biliyoruzdur sanırım
nasılki bi insanı 5dakkada sevmiyosak 5dakkadada unutamayız bundan doğal bişey yok
tek diyebilceğim zaman herşeyin ilacı
rabbim sana ve aynı durumda olan herkeze yardım etsin hepimiz için hayırlısı olsun

canım zamanla acına alışıyorsun bende eşimden ayrıldım birde benimki bıçak keser gibi bitti birden yani öyle aylarca yıllarca mahkeme urumu falan olmadı bir anda bitti insanın yüreğinde hep bir sızı oluyor hele birde severek ayrıldıysan ama acınla yaşamayı öğreniyorsun zamanla yapacak başka birşey yok tek yapacağımız şey bol bol dua edip Allahtan yardım istemek

Canımmm, Allah yardımcın olsun..Zamanla herşey geçecek,her şerde bi hayır vardır unutma ve herşeyi oluruna bırak...

şimdi öyle kötüyüm ki
kendimi daha yeni toparlarken şimdi yine başdayım
inşallah mahkemede dediğin gibi olurum canım
neden mi ayrıldık onun sorumsuzluğundan vurdum duymazlığından
evi ben geçindiriyordum kira elektrık su tel ne düşünürsen artık
bide ev temzilik yemek felan saat 8 de zaten zorla evde oluyordum iş çıkısı
derken onun evde ve işde pc bağımlılığı kadın kızla erkekle onla bunla konuşması
evde çoğu zaman ben konuşmasam cevap vermezdi bile tatlım kızlarla sevişir gibi msn de yazışmalar daha ne diyeyim biz 3 aylık evliyiz daha bana giderim başka kadınlarla yatarım demeler
ahh ahh neler yok ki
bunların hangisi için evliliği sürdürecektim ?
doğru değilmi ayrılmam ? ama canım yanıyo ben kimse kendim için bile böyle çabalamadım kızlar
canım yanıyo içim sızlıyor
bunları haketmedim bennn

senağlama umarım ağlamam mahkemede bu aşk bu sevgi için çok göz yaşı dökdüm ben hala da döküyorum ağlamak istemiyorum
onunla barışıpda aynı şeyleri birdaha yaşatmam kendime okadar aptal değilim artık
o hiç birşeye değmezmiş
keike elle tutulacak bir yanı olsa kızlar o zaman kalırdım bırakmazdım yuvamı dağıtmazdım böyle ağlamazdım senağlama ağlamak istemiyorum ben
keşke uykuya dalsamda uyanınca herşey yoluna girse ve ben eski ben olsam
bunu ne kadar çok isterim bilemezsiniz
öyle çok çabaladım ki çok konuştum şans verdim ben böyle yapamam yürütemem dedim
ama olmadı beni bir pc ye ve sorumsuzluklarına değişdi
anlamadığın şimdi ise neden mahkeme gününü sorduğu beni bir daha mı deşecek amacı ne yine ?
önce mahkemeyle uğlaşamam diyordu
msn tel de kardeşi soruyor
eşim olan salak kardeşime tel açıp soruyor
şimdi noldu da döndü ?
bende mahkeme gününü 3 .aile mahkemesine git öğren dedim

çok karışık yazabiliyorum gerçekten ağlamam durmuyor çok doluyum sanırım

ağlayarak bu kötü günleri atlatıcaksın canım..
sonuçta gamsız ve kalpsiz değilsinki...
herşeyi oluruna bırak..
kim ne derse desin aldırma...
herşey çok güzel olur işallah...
mahkemeye ister gelsin ister gelmesin kendi bilir...
geçen yılların ve beraberliğinizin hatrına büyüklük sende kalsın saygından bişey kusur etmeki ne kadar olgun olduğunu anlasın ve o utansın....
belki o zaman aklı başına gelir
...klava:

Erkeklerden nefret ediyorum artık iice,kesinlikle kendine yenilip barışma asla,aynı acıları baştan çekersin,eşin çok fenaymış böle aile zaten olmaz,ama şundan emin bi süre sora tamamen unutacaksın hatta sevineceksin ii ki ondan kurtulmuşum die,karşına çok daha iileri çıkıcak,mutlu olucaksın,tekrar yuva kurarsın çocukların olur ve o adamın adını bile hatırlamazsın,ondan soyadından ve bütün hatıralarından kurtul ve dimdik ol,asla acı çektiğini hissettirme,bırak umursamadığını düşünüp delirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…