- 7 Ocak 2025
- 28
- -1
- 1
- 18
- Konu Sahibi user167272
-
Onun biriyle iletişim kuracağını hiç sanmıyorum, burnu yere düşse eğilip almaz, karşı tarafın iletişim başlatması lazım herhaldeHoşlanıyor olsaydı iletişim kurardı gelip çelme takmazdı
Elimde olan bişey değil, çok hoşlanıyorummmBile bile egolu biriyle mi olmaya çalışıyorsun. O olgunlaşmamış egolu olgunlaşınca da narsist oluyor
Napacan öyle adamı ?Onun biriyle iletişim kuracağını hiç sanmıyorum, burnu yere düşse eğilip almaz, karşı tarafın iletişim başlatması lazım herhalde
Sevmeye çalışmıyorum, seviyorum benim elimde olan bişey değilTövbe Allah'ım tövbeeee böyle bir insanı mı sevmeye çalışıyorsun sanırım ergensin
Kiz adam dedigin de 15 yasinda cocukNapacan öyle adamı ?
Hoşlanıyorum işte kendime engel olamıyorumNapacan öyle adamı ?
Kiz adam dedigin de 15 yasinda cocuk
Git söyle o zaman yani istemezse reddeder en azından sende düşünüp durmazsınHoşlanıyorum işte kendime engel olamıyorum
Dalga geçme lütfen, yaşın ne önemi var ben gerçekten hoşlanıyorum ve kafam çok karışıkBen 15 yaşında cocuk ilişkisi mi yorumluyorum
Utanıyorum ve korkuyorum hayatta yapamam, daha selamlaştığımız yok gidip senden hoşlanıyorum nasıl diyeceğimGit söyle o zaman yani istemezse reddeder en azından sende düşünüp durmazsın
Sakin oyle bisey yapma rezil eder seni dalga gecer.Utanıyorum ve korkuyorum hayatta yapamam, daha selamlaştığımız yok gidip senden hoşlanıyorum nasıl diyeceğim
Bencil herkesle dalga geçen,size teklif etmeye bile tenezzül etmeyen birine kapıldıniz yaşınız küçük ağır konuşmak istemiyorum ama akıl seyahate mi çıktı???Kendinizden bu kadarı nefret edecek ,bu çocuğu size layık görecek ne yaşıyorsunuz????Onun biriyle iletişim kuracağını hiç sanmıyorum, burnu yere düşse eğilip almaz, karşı tarafın iletişim başlatması lazım herhalde
Herkese çok çabuk bağlanıyorum bu yüzdenBencil herkesle dalga geçen,size teklif etmeye bile tenezzül etmeyen birine kapıldıniz yaşınız küçük ağır konuşmak istemiyorum ama akıl seyahate mi çıktı???Kendinizden bu kadarı nefret edecek ,bu çocuğu size layık görecek ne yaşıyorsunuz????
BiliyorumSakin oyle bisey yapma rezil eder seni dalga gecer.
E napsın o zaman burdaki insanlar numarasını ver de biz arayıp yönlendirelim mi istiyorsun ne olsun istenUtanıyorum ve korkuyorum hayatta yapamam, daha selamlaştığımız yok gidip senden hoşlanıyorum nasıl diyeceğim
Kafam çok karışık işte fikir almaya çalışıyorummmE napsın o zaman burdaki insanlar numarasını ver de biz arayıp yönlendirelim mi istiyorsun ne olsun isten
Ailenize söyleyin size psikolog randevusu alsın.Elin itlerine bu kadar çabuk baglaniyorsaniz tedavi olmanız gerekir Bu kafayla giderseniz pisliğin tekinin elinde heder olursunuz Sizin kendinizi koruma gücünüz ve güdünüz yok......Herkese çok çabuk bağlanıyorum bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?