- 7 Ocak 2025
- 28
- -1
- 1
- 18
- Konu Sahibi user167272
-
Ama ben kendimi kaptırdım vazgeçemiyorum daBence yapısı bu kendince dalga geçiyor. Kendiniz de söylemişsiniz herkese karşı böyle olduğunu
lise mi bu olayların geçtiği yer ? Sizinle de dalga geçiyor muhtemelenAçıkçası kendisi olgunlaşmamış,egolu, herkes bana hayran havalarında takılan birisi. Eylül ay’ında birden sürekli ismimin bulgarca anlamını söylemeye başladı, yanımdan geçerken ayağını bana doğru uzatıp düşürmeye çalışmıştı falan daha baya şeyler var bunlar kasım ayına kadar devam etti böyle daha sonra biraz duruldu çok laf atmadı bana, şuan da biraz devam ediyor mesela burnumu çekiyorum ve öksürüyorum o da aynısını yapıyo falan ama aslında herkesle dalga geçen biri kendi arkadaşlarıyla bile dalga geçiyor sevdiğinden mi bilmiyorum açıkçası ama bana yardım edin gerçekten kafam çok karışıkk nasıl davranacağımı ne yapacağımı da bilemiyorummm
Evet liselise mi bu olayların geçtiği yer ? Sizinle de dalga geçiyor muhtemelen
Alakası yok ilk başlarda varlığından bile hissetmiyordum kendi halimdeydim kendisi bana laf atmaya başlayınca bende hoşlanmaya başladımSizin hoşlandığınızı anlamış dalga geçiyor. Şuna yüz vermeyin ne olur.
Tabi öyle de kaptırdım kendimi vazgeçemiyorumBu yaşlarda kendi geleceğine odaklanman daha mantıklı olur böyle şeylere vaktini harcama kendini geliştir yere sağlam bas hayatının sorumluluklarını al o işler sonra
Açıkçası kendisi olgunlaşmamış,egolu, herkes bana hayran havalarında takılan birisi. Eylül ay’ında birden sürekli ismimin bulgarca anlamını söylemeye başladı, yanımdan geçerken ayağını bana doğru uzatıp düşürmeye çalışmıştı falan daha baya şeyler var bunlar kasım ayına kadar devam etti böyle daha sonra biraz duruldu çok laf atmadı bana, şuan da biraz devam ediyor mesela burnumu çekiyorum ve öksürüyorum o da aynısını yapıyo falan ama aslında herkesle dalga geçen biri kendi arkadaşlarıyla bile dalga geçiyor sevdiğinden mi bilmiyorum açıkçası ama bana yardım edin gerçekten kafam çok karışıkk nasıl davranacağımı ne yapacağımı da bilemiyorummm
Ah canim kiyamam yaAçıkçası kendisi olgunlaşmamış,egolu, herkes bana hayran havalarında takılan birisi. Eylül ay’ında birden sürekli ismimin bulgarca anlamını söylemeye başladı, yanımdan geçerken ayağını bana doğru uzatıp düşürmeye çalışmıştı falan daha baya şeyler var bunlar kasım ayına kadar devam etti böyle daha sonra biraz duruldu çok laf atmadı bana, şuan da biraz devam ediyor mesela burnumu çekiyorum ve öksürüyorum o da aynısını yapıyo falan ama aslında herkesle dalga geçen biri kendi arkadaşlarıyla bile dalga geçiyor sevdiğinden mi bilmiyorum açıkçası ama bana yardım edin gerçekten kafam çok karışıkk nasıl davranacağımı ne yapacağımı da bilemiyorummm
Bence öss ye çalış. Istedıgın bölümü okuyunca en güzel şeyler senı bulacak. Oda taklıt yetenegı ile mutlu olsunAçıkçası kendisi olgunlaşmamış,egolu, herkes bana hayran havalarında takılan birisi. Eylül ay’ında birden sürekli ismimin bulgarca anlamını söylemeye başladı, yanımdan geçerken ayağını bana doğru uzatıp düşürmeye çalışmıştı falan daha baya şeyler var bunlar kasım ayına kadar devam etti böyle daha sonra biraz duruldu çok laf atmadı bana, şuan da biraz devam ediyor mesela burnumu çekiyorum ve öksürüyorum o da aynısını yapıyo falan ama aslında herkesle dalga geçen biri kendi arkadaşlarıyla bile dalga geçiyor sevdiğinden mi bilmiyorum açıkçası ama bana yardım edin gerçekten kafam çok karışıkk nasıl davranacağımı ne yapacağımı da bilemiyorummm
Tövbe Allah'ım tövbeeee böyle bir insanı mı sevmeye çalışıyorsun sanırım ergensinyanımdan geçerken ayağını bana doğru uzatıp düşürmeye çalışmıştı falan
Tövbe Allah'ım tövbeeee böyle bir insanı mı sevmeye çalışıyorsun sanırım ergensinyanımdan geçerken ayağını bana doğru uzatıp düşürmeye çalışmıştı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?