yaa inşallah öyle demeyiz şimdikinden daha güzel olsun 4 aydır inmediği için hiç inecekmiş gibi gelmiyorEvet sis ve kalın burun baya inceliyor yandaki kanatlar belli olmaya başlıyor süslen burnum daha güzeldi dediğinizde olabilir şeklini o zman anliyorsunuz
Çok geçmiş olsunEkim 2018 yılında çok popüler olan Hayati Akbas ' a gittim. Sadece burun ve dolgu derken bana yüz germe de yaptı. (44 yasındayım) inandım çünkü. Ameliyat sonrası gerekli bakımlar yapılmadığını gözlerimi kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kaldığımda (3 doktora gittim) öğrendim.50 gündür yaşamadığım kalmadı, doktora söyledik, geçer dedi. Gözde kornea delinmiş ameliyata bağlı gözlerde su toplama var tedavi görüyorum, iki goz arasinda simetri bozuklugu var, işime gidemiyorum, gözlerim kapalı yatıyorum her gece, her saat başı ilaçlarım ve damlalarım var, doktorlar çok zor bir süreç inşallah iyileşecek diyor, onlar da bilmiyor sonucu, Allah biliyor. Orası hastaneden çok bavul ticareti yapılır gibi estetik yapılan bir yer olmuş, yap bitsin gitsin, o kadar çok sorunla geri gelen var ki ama ben bunları ameliyattan sonra öğrendim. Öncesinde ne şikayet ne de olumsuz yorum görmedim. Benim yaşadıklarımı kimse yaşamasın belki para hırsından insanların hayatlarıyla oynanması gerektiğini anlatabilirim diye yazıyorum. Elbette yaşadıklarımın telafisi yok, dua etmekten başka elimizden de bir şey gelmiyor. Gidipte bir daha gelmeyen yoktu, 10 gun kaldim orada.
Cok tesekkur ederim begenmenize cok sevindim :)Maşallah canım çok güzel olmuş, yeni burnunla mutlu huzurlu günler dilerim<3
Yeni burnunla olan fotolarda burnun ne kadarlık baya iyi görünüyor.
Tesekkur ederimYeni burnunla olan fotolarda burnun ne kadarlık baya iyi görünüyor.
Hanımlar bende 15 ocağa gün aldım ama pek fazla doktor araştırmadım kemerli ve burun ucundaki kırıkdak geniş burun ucum düşük doktor muayene etti burun kemiğimin eğri olduğunu etleriminde büyüdüğünü söyledi onları da alıcakmış fakat kapalı rinoplasti yapacağını çok doğal bir burnumun olacağını falan söyledi burnumun küçülmesini daralmasını istedim burun ucu da çok önemli benim için kapalı rinoplastiyle bu mümkün müdür açık teknikle mi olmalıyım lütfen bişi söyleyin çok karışığım ameliyat günü yatış işlemleri tahliller hepsi yapıldı ama doktor bana tam nasıl birşey yapacağı konusunda bişey söylemedi fotoshopla da göstermedi bilmiyorum kendimi ateşe mi atıyorum hiç istediğim ilgiyi görmedim iptal mi ediyim
Doktorunuzla tekrar konuşup şeklini kesin olarak kararlaştırın. Benim de ilk ameliyatımda doktor doğal olacak dedi, hiçbir resim vs göstermedi. Hiç istemediğim bir şekilde, sorunlu bir burun yaptı sonra da "işte doğal burun yaptım" dedi. Ben de doğallığın yanında keşke biraz da güzel olsaydı dedim:)Hanımlar bende 15 ocağa gün aldım ama pek fazla doktor araştırmadım kemerli ve burun ucundaki kırıkdak geniş burun ucum düşük doktor muayene etti burun kemiğimin eğri olduğunu etleriminde büyüdüğünü söyledi onları da alıcakmış fakat kapalı rinoplasti yapacağını çok doğal bir burnumun olacağını falan söyledi burnumun küçülmesini daralmasını istedim burun ucu da çok önemli benim için kapalı rinoplastiyle bu mümkün müdür açık teknikle mi olmalıyım lütfen bişi söyleyin çok karışığım ameliyat günü yatış işlemleri tahliller hepsi yapıldı ama doktor bana tam nasıl birşey yapacağı konusunda bişey söylemedi fotoshopla da göstermedi bilmiyorum kendimi ateşe mi atıyorum hiç istediğim ilgiyi görmedim iptal mi ediyim
Merhabalar valla Inanın siz konuşabilmişsiniz yine ben ameliyatımdan bir gün öncesi doktorumla kendisiyle konuşmaya isteklerimi dile getirmeye çalıştım o bile saniyeler sürdü ve hiç birşey anlatmadı git sabah 7 de burda ol diye kovru resmen beni. Ve o ameliyatı oldum şuan 2 Ay olucak nerdeyse henüz burnum için yorum yapmam erken tabi.
Üzüldüm adınıza ameliyat olalı ne kadar oldu belki oturmuştur burnunuz bide kapalı teknik açık teknik hangisi daha iyi siz hangisiyle oldunuzDoktorunuzla tekrar konuşup şeklini kesin olarak kararlaştırın. Benim de ilk ameliyatımda doktor doğal olacak dedi, hiçbir resim vs göstermedi. Hiç istemediğim bir şekilde, sorunlu bir burun yaptı sonra da "işte doğal burun yaptım" dedi. Ben de doğallığın yanında keşke biraz da güzel olsaydı dedim:)
Burnunuzun şeklini kesin kararlaştırın. Hatta daha iyisi doktorun önceden yaptığı burunlara bakın. Size de aşağı yukarı benzer bir burun yapacaktır. Doktorlar bir tarz tutturuyor, onun dışında çıkamıyorlar genelde.
Bazı doktorlar çok tuhaf sanki babasının hayrına yapıyor o kadar para veriyoruz bide özel hastane hiç mi ilgi olmaz sonucun ne olacağını bilmiyorum nasıl kendisine güvenmemi bekliyor cidden tuhaf peki siz şiş halini hesaba katmasak istediğiniz bi şekil mi oldu bi de kapalı teknikle mi oldunuz
Ben devlette oldum, tabi yine parasını verdik ama bu şekilde karşılanma beklemiyordum. Benim burnum içerdeki kemik eğriydi birde kemer vardı uçuda hafif düşüktü, başlarda kemiğimin orda çıkıntı oluşmaya başladı korktum iyi törpülenmedi mi acaba diye ama zamanla geçti gece yine oluşuyor şişiyor ama gündüz toparlıyor kendini şuan beğeniyorum gayet doğal ve yüzüme göre bir burun oldu, zamanla daha iyi oturur diye düşünüyorum. Açıkcası ben kafama koymuştum nasıl bir yürek yediysem vazgeçmeyip oldum :)
Canım adına sevindim o halde ben muayeneye 120 tl verdim adam sanki bıçak üstünde dinledi beni 7 yada 10 dakka durdum içerde hiç ikna edici bi konuşması yoktu bende senin gibi kararlıyım artık olsun bitsine getiriyorum sonucunda kötü bir burunla karşılaşsam psikolojim daha çok etkilenecek benim merak ettiğim burun ucu kapalı teknikle rahat düzeltilip şekil verilebiliyor mu benim burun ucum top ve büyük kıkırdağa sahib önden hiç beğenmiyorum çok takıyorum ama kapalı teknikle değişmesi şekillenmesi ne kadar mümkün bilemiyorumhe birde evet kapalı teknikle yaptı.
Canım adına sevindim o halde ben muayeneye 120 tl verdim adam sanki bıçak üstünde dinledi beni 7 yada 10 dakka durdum içerde hiç ikna edici bi konuşması yoktu bende senin gibi kararlıyım artık olsun bitsine getiriyorum sonucunda kötü bir burunla karşılaşsam psikolojim daha çok etkilenecek benim merak ettiğim burun ucu kapalı teknikle rahat düzeltilip şekil verilebiliyor mu benim burun ucum top ve büyük kıkırdağa sahib önden hiç beğenmiyorum çok takıyorum ama kapalı teknikle değişmesi şekillenmesi ne kadar mümkün bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?