- 8 Ocak 2018
- 19
- 1
- 6
Temizleme jeli olarak ne kullaniyosunMerhaba,siyah nokta bandı tarzı şeyler ya da maske için bence biraz daha bekle. Çünkü deri henüz çok hassas. Şimdilik temizleme jellerini kullanabilirsin. Benimde birsürü siyah nokta var ve bı ssbah bı akşam temizleme jeli ile yıkıyorum burnum deri değiştiriyor resmen
Bunu kullaniyorunTemizleme jeli olarak ne kullaniyosun
Hangi doktora ve kac bin tl ye ameliyat oldunuzKızlar bende 1 ay önce ameliyat oldum. 1 aylık değişim şimdilik böyle. Memnunum inşallah ilerde bir sorun yaşamam
Hangi dr a ve kac bin tl ye ameliyat oldunuzBu da benden gelsin,daha 11. Günümdeyim. Çok şişim fakat simdiden memnunum. :) Tek sıkıntım sivilceler
Çok güzel görünüyor gerçektenBu da benim burnum bi 10 gun oldu olali hala bantli ama simdiden mukemmel :)
Dr. Talha Tanyeli , ücretsiz oldum. Devlet hastanesindeHangi doktora ve kac bin tl ye ameliyat oldunuz
Doktorun anlasmali oldugu 3 hastane secenegim vardi medipol ve acibadem fazla aliyodu ucreti ben de bagcilari sectim cok ilgililerdi medilife hastanenin adi zaten bantlarimi cikarin tekrar once sonrasi foto aticam doktorumdan cok memnunumÇok güzel görünüyor gerçekten
Nerede oldunuz operasyon acaba
Milenay nasıl ücretsiz oldun canımDr. Talha Tanyeli , ücretsiz oldum. Devlet hastanesinde
Canım benim burnumda sorun vardı, KBB doktoruna gittim. Sorun olunca devlet hastanesinde ücretsiz yapılıyor. Benim doktorum aynı zamanda estetikte yapıyor. İkisini bir arada yapalım dedi bu şekilde oldu canım. Bu arada bende konu açtım fotoğrafli olarak anlattım ameliyatımı:)Milenay nasıl ücretsiz oldun canım
Canım benimde burnumda sadece yamukluk var seninki gibi küçükken kırılmış benimde estetik falan istemiyorum ben yani ucu falan beğeniyorum burnumu sadece yamuk böyle sen ne kadar a yaptırdın bide kırık estetiğe giriyor muEki Görüntüle 2172834 3 yil oldu bende ameliyat olali , kim actiysa bu forumu cok faydali olmus gercekten. Bende doktorumu buradan bulmustun. Bu arada Doktorum Süleyman Taş kuzular,
Ben fatih dağdelen ile görüşmüştüm, bir tanıdık aracılığıyla görüşmeme rağmen müthiş ilgisizdi ve paracıydı bence. Yani öyle numaradan bir ilgilenmiş gibi yapıyor ama o kadar. Bir sorun olsa hayatta ulaşmam, daha mağdur olurum diye vazgeçtim ondan. Başka doktorları da gör derim Ama umarım senin için iyi olur.
bazen doktorların anlık ruh halinden yola çıkarak genel yorum yapıp karalamanız çok yanlış. fatih beyin instagramını takip ediyorum ve müthiş sempatik. ayrıca kendisinin yoğunluğunu göz önüne alacak olursak haksızlık etmiş oluruz kendisine.
Canım benim burnumda sorun vardı, KBB doktoruna gittim. Sorun olunca devlet hastanesinde ücretsiz yapılıyor. Benim doktorum aynı zamanda estetikte yapıyor. İkisini bir arada yapalım dedi bu şekilde oldu canım. Bu arada bende konu açtım fotoğrafli olarak anlattım ameliyatımı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?