Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Temizleme jeli olarak ne kullaniyosun

Kızlar burun kanatlarındaki orantısızlık şişlikler inince düzeliyor mu ?

Çok güzel görünüyor gerçekten
Nerede oldunuz operasyon acaba
Doktorun anlasmali oldugu 3 hastane secenegim vardi medipol ve acibadem fazla aliyodu ucreti ben de bagcilari sectim cok ilgililerdi medilife hastanenin adi zaten bantlarimi cikarin tekrar once sonrasi foto aticam doktorumdan cok memnunum

Milenay nasıl ücretsiz oldun canım
Canım benim burnumda sorun vardı, KBB doktoruna gittim. Sorun olunca devlet hastanesinde ücretsiz yapılıyor. Benim doktorum aynı zamanda estetikte yapıyor. İkisini bir arada yapalım dedi bu şekilde oldu canım. Bu arada bende konu açtım fotoğrafli olarak anlattım ameliyatımı:)

Eki Görüntüle 2172834 3 yil oldu bende ameliyat olali , kim actiysa bu forumu cok faydali olmus gercekten. Bende doktorumu buradan bulmustun. Bu arada Doktorum Süleyman Taş kuzular,
Canım benimde burnumda sadece yamukluk var seninki gibi küçükken kırılmış benimde estetik falan istemiyorum ben yani ucu falan beğeniyorum burnumu sadece yamuk böyle sen ne kadar a yaptırdın bide kırık estetiğe giriyor mu

bazen doktorların anlık ruh halinden yola çıkarak genel yorum yapıp karalamanız çok yanlış. fatih beyin instagramını takip ediyorum ve müthiş sempatik. ayrıca kendisinin yoğunluğunu göz önüne alacak olursak haksızlık etmiş oluruz kendisine.

Kizlar efes kkb de salim dogru ya burun estetigi olan varmi hic biyerde yok yaptigi burunlar yine ayninhastanede gürkan aladaga gitmeyi düsünüyoruum ssk li 5000 ssk siz 5500-6000 arasi yaparim dedi burun egrilim ve kemerim var bu doktorlara ameliyat olan varmi sadece gürkan beyin instagram adresi var https://www.instagram.com/op.dr.gurkan_aladag/

Çok komik ya benim aylar yıllar önce yazdığım bu yorumu, belli ki sosyal medyacısı ya da asistanı bulmuş ve yukarıdaki yanıtı uygun görmüş.. zaten hesap da reklam yaptığı için pasif olmuş isabet.. ben fatih bey’i bizzat tanıyorum ve kızlar aklınız varsa o adama kaş aldırmaya bile gitmeyin o kadar söyliyeyim..

Arkadaşlar merhaba 9 ekimde ameliyat olacağım neredeyse 450. Sayfaya kadar okudum burunlara yorumlara baktim sureci ogrenmek istedim kafamda bir soru kaldi ameliyattan atiyotum 6 ay sonra burnumu silmem sumkurmem abdest almam kasimam vs eski kendi burnuma yaptigim hareketleri yapabilecek miyim yoksa omur billah hep hassas mi davranmak gerek

Benim burnumda sorunlu küçükken düştüm acaba hangi hastanede bu doktr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…