- 19 Temmuz 2018
- 139
- 24
- 48
- 43
kime ameliyat oldunuzKızlar bu sarkma geçiçi mi?
Bide burnumda az yamukluk ve resme bakınca görünürmü bilemiyorum (resme bakınca sol) tarafta kemik geliyor elime. 3 hafta oldu daha cok canım sıkkın gün gectikce iyi olur diyenler nerde???? Gün geçtikçe kötü duruyor...
kimde ve kaca?Gecmis olsun ne kadara yaptirdiniz
Benim burnum da istemediğim şekilde çok kavisli oldu ameliyat sonrası. Ben dolgu yaptırarak hallediyorum. Doktorlar burun ucuna dolgu yapılmasını önermiyorlar ama burun sırtına dolgu yaptırmakta bir sıkıntı yokmuş. Talep ederseniz kendi doktorunuz yapacaktır dolguyu. Dolgu baya uzun süre gidiyor, işe yarıyor yani.Ben burnumdaki kavisten hic mutlu degilim. Boyle birsey yasayip dolgu yaptiran oldu mu acaba? Ameliyatla kikirdak koydurmayi gozum kesmiyor. Bi ameliyat daha kaldiramam
Merhaba, ben Süleyman Taşa oldum. Tavsiye edebilirim. Memnun kaldım gerçektenSelam kizlar, fotoda gördügünüz gibi burnum yandan cok büyük ve ameliyat olmak istiyorum. En son Dr. Resit Burak Kayanda ameliyat olmaya karar verdim ama yinede pek emin degilim. Tecrübe edinmis arkadaslar varsa yardim edebilir mi? Yada hangi doktoru önerirsiniz bana. Simdiden cok tesekkür ederim :)
bende süleyman tasi begeniyorum ama malesef cok pahali yapiyor. her sordugumda fiyat yükselmis oluyorMerhaba, ben Süleyman Taşa oldum. Tavsiye edebilirim. Memnun kaldım gerçekten
Evet fiyatlar biraz yükselmiş ama çok güzel yapıyorbende süleyman tasi begeniyorum ama malesef cok pahali yapiyor. her sordugumda fiyat yükselmis oluyor
Eskişehir’e gelebilirsen ben sana bi doktor öneririm ama çok uzak tarihe veriyormuş olsam ona olurdum özele geçebilir her anYa şöyle söyliyim benim babam emekli bu yuzden calismiyo en fazla 5bine kadar verebilirim devlet hastanesinde sgk bir kismini karsiliyo ama 18i beklemen lazim diyolar birde doktorlar yaptigi ameliyati paylasmadiklari icin pek guvenemiyorum
Merhaba benim onuncu günüm siyah nokta var burnumun uzerinde sence maske uygulasam bi sorun olurmuKızlar bende 1 ay önce ameliyat oldum. 1 aylık değişim şimdilik böyle. Memnunum inşallah ilerde bir sorun yaşamam
Merhaba,siyah nokta bandı tarzı şeyler ya da maske için bence biraz daha bekle. Çünkü deri henüz çok hassas. Şimdilik temizleme jellerini kullanabilirsin. Benimde birsürü siyah nokta var ve bı ssbah bı akşam temizleme jeli ile yıkıyorum burnum deri değiştiriyor resmenMerhaba benim onuncu günüm siyah nokta var burnumun uzerinde sence maske uygulasam bi sorun olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?