Burun ucu ödemleriniz tamamen gittimi bide bir ay ve bir yıllık çok değişiklik oluyomu acaba1 yıl oldu :) bu fotoğrafta 1 aylık hali :) çok teşekkür ederim
Canımm geçmiş olsun benimde cuma günü ameliyatım. Görkem bey burnunun sekli ile bişey dedi mi hiç ameliyat öncesi, görüştünüz mü? Bide bende çok hapşırıyorum alerjim var. Tamponlar nasıldı silikon mu? Birde kaç gün yatacaksın? Çok soru sordum ama kusura bakma geçmiş olsun
Yok canım olur mu öyle şey. Silikon tampondu galiba çıkartırken çok acımadı. Zeytin büyüklüğündeymiş annem dedi.Ben Ankaradan geldiğim için 12sine kadar burdayım sen kalacak mısın? Gelirim yanına :) Görüntü attım bakarsın. Görkem Hoca pek yorum yapmıyor şöyle yapcam böyle yapcam diye ona güvenmen yeterli o uygun olanı yapıyor.Canımm geçmiş olsun benimde cuma günü ameliyatım. Görkem bey burnunun sekli ile bişey dedi mi hiç ameliyat öncesi, görüştünüz mü? Bide bende çok hapşırıyorum alerjim var. Tamponlar nasıldı silikon mu? Birde kaç gün yatacaksın? Çok soru sordum ama kusura bakma geçmiş olsun
ben neredeyse hiç ödem yaşamadım diyebilirim, düzenli masajımı yapınca 1 milimlik incelme oldu ama belli bile değildi. sadece 3.ay yüzüme yeğenm yanlışlıkla vurdu ondan ödem oldu, doktorum kıl gibi bir iğneyle ödem atıcı yaptı 2.gün tamamen kayboldu o da, ki istisna bir durum. Ameliyata bağlı ödem konusunda çok rahattım ben :)Burun ucu ödemleriniz tamamen gittimi bide bir ay ve bir yıllık çok değişiklik oluyomu acaba
diğer soruya cevap vereyim 1 yılda elbette değişim oldu burun tamamen oturdu kemik güçlendi, ameliyat öncesinde olan nefes alamama problemim tamamen geçti. ölçü olarak ameliyattan sonra burun biraz şiş olur ilk 1-2 ay belli belirsiz o azaldıkça hatlar belirginleşir. mesela ben doktoruma özellikle burun ucuma asla dokunmayın kalkık olmasın demiştim, kendisi biraz kaldırsak iyi olur demesine rağmen inat ettim ödem gidince burun ucum normal ölçüsüne geldi. pişman oldum tabi sonradan kalkık ve daha havalı bir burun aradı gözlerim o yüzden iki gün önce sadece burun ucu kaldırma revizyonu oldum lokal anesteziyle 40 dakika civarı sürdü şipşak :)Burun ucu ödemleriniz tamamen gittimi bide bir ay ve bir yıllık çok değişiklik oluyomu acaba
Anladım güle güle sağlıkla kullanın inşallah bende burnumu yaptırdım 9 unda bir ay olacak bende sizin gibi kesinlikle kalkık olmasın dedim biraz kalkık olacak zaten şişler gidince kalkıklığıda gider dedi şu anda olsaydım biraz kalkık derdim ama şuanda da memnunumdiğer soruya cevap vereyim 1 yılda elbette değişim oldu burun tamamen oturdu kemik güçlendi, ameliyat öncesinde olan nefes alamama problemim tamamen geçti. ölçü olarak ameliyattan sonra burun biraz şiş olur ilk 1-2 ay belli belirsiz o azaldıkça hatlar belirginleşir. mesela ben doktoruma özellikle burun ucuma asla dokunmayın kalkık olmasın demiştim, kendisi biraz kaldırsak iyi olur demesine rağmen inat ettim ödem gidince burun ucum normal ölçüsüne geldi. pişman oldum tabi sonradan kalkık ve daha havalı bir burun aradı gözlerim o yüzden iki gün önce sadece burun ucu kaldırma revizyonu oldum lokal anesteziyle 40 dakika civarı sürdü şipşak :)
Yok canım olur mu öyle şey. Silikon tampondu galiba çıkartırken çok acımadı. Zeytin büyüklüğündeymiş annem dedi.Ben Ankaradan geldiğim için 12sine kadar burdayım sen kalacak mısın? Gelirim yanına :) Görüntü attım bakarsın. Görkem Hoca pek yorum yapmıyor şöyle yapcam böyle yapcam diye ona güvenmen yeterli o uygun olanı yapıyor.
Yaz mutlaka gelince söylerim oda numarasını :)Bilmem ki canım kalırım herhalde cuma olacam ameliyat, yarın tetkikler var yarın gelince ziyaret etmek isterim :)
Ablam önden fotoğraf çekebilir misin şimdi burun ucun toparladı mı ona bakıcam?Anladım güle güle sağlıkla kullanın inşallah bende burnumu yaptırdım 9 unda bir ay olacak bende sizin gibi kesinlikle kalkık olmasın dedim biraz kalkık olacak zaten şişler gidince kalkıklığıda gider dedi şu anda olsaydım biraz kalkık derdim ama şuanda da memnunum
Hala ödem var ama ilk günlerdeki güne görw çok çok iyiAblam önden fotoğraf çekebilir misin şimdi burun ucun toparladı mı ona bakıcam?
Şuandaki şişliğiyle on fün sonraki şişlik bile fark ediyo alçın alınsın moralin yerine iyice gelir merak etmeAblam önden fotoğraf çekebilir misin şimdi burun ucun toparladı mı ona bakıcam?
Baya bir incelmiş yalnız şuan burnum aşırı büyik geliyor birde eski burnum büyük değilde gördükçe yok artık falan diyorum ama Görkem hoca her zamanki gibi doğal yapmış herkes çok beğendi şiş olmasına rağmen.Hala ödem var ama ilk günlerdeki güne görw çok çok iyi
Abla birde bir şey daha söylicem kusura bakma kafanı şişirdim sağ ve sol delik aynı değil gibi biri yukarda biri aşağıda gibi ama kanatlara dokunmuyorlar ortadan ameliyat ediyorlar şişlikten dolayı mı öyle duruyorŞuandaki şişliğiyle on fün sonraki şişlik bile fark ediyo alçın alınsın moralin yerine iyice gelir merak etme
Büyük gelmesi çoook normal alçı çıkmaya yakın zamanda bile iyice küçülüyo benim şuanda burun ucum çok şiş ve hala sabah kaltığımda yüzüm gözüm de şiş bunlar normal şeyler bence hiç şuanda kafana takma hatta ben fazla aynaya bile bakmazdımBaya bir incelmiş yalnız şuan burnum aşırı büyik geliyor birde eski burnum büyük değilde gördükçe yok artık falan diyorum ama Görkem hoca her zamanki gibi doğal yapmış herkes çok beğendi şiş olmasına rağmen.
Benimde eşim demiştiki ilk günlerde burun deliklerin farklıydı sana demedim demişti ama bence o şişlikler den oluyo şimdi hiç öyle bi sıkıntım yok canım benim istediğini sor tabiki ama tabsiyem şuanda hiç ama hiç canını sıkmaAbla
Abla birde bir şey daha söylicem kusura bakma kafanı şişirdim sağ ve sol delik aynı değil gibi biri yukarda biri aşağıda gibi ama kanatlara dokunmuyorlar ortadan ameliyat ediyorlar şişlikten dolayı mı öyle duruyor
canım geldim oda numaran kaçYaz mutlaka gelince
Canım 3.kat 28 numaracanım geldim oda numaran kaç
Ablam bir şey daha sorucam :)) şu tam burun ucunda beyaz yuvarlak şey var ya onu çıkarttıklarında burun hafif aşağıya iniyor mu?Benimde eşim demiştiki ilk günlerde burun deliklerin farklıydı sana demedim demişti ama bence o şişlikler den oluyo şimdi hiç öyle bi sıkıntım yok canım benim istediğini sor tabiki ama tabsiyem şuanda hiç ama hiç canını sıkma
Benim o beyaz yuvarlak on gün içinde şişlik indikçe kendisi iyice bol geldi düştü zaten o çıkıncada burun ucu alağıya iniyo keşke kalkık kalabilse...senin burnunda kalkıklık yok gibiydi ama kalkık mı geliyo sanaAblam bir şey daha sorucam :)) şu tam burun ucunda beyaz yuvarlak şey var ya onu çıkarttıklarında burun hafif aşağıya iniyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?