Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Aslinda kendin bile yapabilirsin ama korkuyosan doktorunu bekle =)yada burnunun disina yakinsa kulak copunu islatip biraz oraya tut yumusatiyo o . Bu arada hangi doktora olmustun ?

kulak pamuğunu oksijenli suyla ıslatıp görünen pislikleri hiç bastırmadan temizliyorum bende :) dikkatli olursanız zararı yok 23. günümdeyim :)

Baya içerde benimki, dediğini yaptım olmadı içim kalkıyor zaten, ağrıyor birde fazla kurcalamayayım :)
doktoruna bırak o zaman kesinlikle başkası ellemesin burnuna :) o biliyor sonuçta burnunda onun imzası var ay artık kurtulmak istiyorum ya kendi burnuşummuş gibi özgürce temizlemek, sümkürmek, kurcalamak(!) istiyorum rahatca uyumak istiyorum

Dayan canım ogünlerde gelecek eskisi gibi kurcalayamassın belki parmağım sığmıyor artık ehehh.. Senin gibi 23. Günüm olmasını ne çok isterdim :)

Dayan canım ogünlerde gelecek eskisi gibi kurcalayamassın belki parmağım sığmıyor artık ehehh.. Senin gibi 23. Günüm olmasını ne çok isterdim :)
umarım çektiğimiz bu kadar sıkıntıya değecek daha çok yeni seninki benim 6. günümde tampon alçı ve dikişlerin bi kısmı alındı ama tamponlar alınana kadar o kadar çok sıkıntı çektim ki.. ağızdan nefes almak çok zordu ya geceleri ağzım kupkuru uyanıyordum seni çok iyi anlıyorum ama 15. günden sonra daha bi rahat ediyorsun ayrıca ilk günler emanet gibi hissediyordum burnumu şimdi benim burnum olduğunu hissedebiliyorum :) flasterlerin çıkınca fotoğraf paylaşır mısın tatlım merak ettim :))

Aynen canım dediğin gibi aynı sıkıntıları çekiyorum. Benim ertesi gün tamponu çıkardı nefes alabildim fakat ertesi gün tekrar kapandı ve kapalı hala bildiğin gibi. Alçı var bende şimdi sekizinci günde çıkacak. Birkaç günde bantlı gezicem o günler gelsin bi foto atarım, benim burnum karadenizli burnuydu, şuan bile değiştiğiini anlayabiliyorum.

Merhaba ben de boluda plastik cerrah araştırıyorum söylediğin 3 doktoru da denicektim ama sen böyle söyleyince benim de pek umudum kalmadı.Herhangi bi gelişme oldu mu bunun üstüne veya başka bi doktorla görüştün mü boluda?

bana da herkes karadenizli misin diyordu çıldırıyordum resmen o soru yöneltilince bana neyse ki kurtulduk..

Merhaba kızlar,
Eklediğim resim 1. Si estetik öncesi 2. Si 3 haftalık 3. Sü 1,5 aylık son resimde 6,5 aylık burnumun halidir :)
Bu arada hala her gün şekil değiştiriyor gibi bir gün çok güzelken bir gün çok kötü nasıl oluyor bende anlamıyorum :)

Eklentiler

• image.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 1.197
3. fotoyla 4. foto arasında çok fark var iyice güzelleşmiş burnun beğendim. güle güle kullan :-D
Bu arada göz kapağım bildiğim en koyu mor renkte iyileşmesi uzun zaman alacak gibi sanki far çekmişim gibi ama göz altım sarardı, göz kapağımda niye iyileşme yok sıgarada içmem. 6. Günüm henüz sizinki ne zaman iyileşmişti

bencede .. 3üncü fotoğrafta burun ucu aşırı düşük görünüyor ama 4üncü fotoğrafta biraz daha kalkmış, gayet güzel :) güle güle kullanın...

sevgili batwitch benim morluklarım 10. günde yok olmaya yüz tutmuştu morluktan sarılığa geçer ya o sarılığa dönme evresi 6. günde başladı ve 10 günde hemen hemen hiç kalmadı :) geçerrr,fazla takma kafana .. güneşe çıkmadan 15-20 dk önce güzelce sür güneş kremini hiçbir şeycik olmaz

Evden çıkmıyorumki hapis hayatı yaşıyorum :-D biraz iyileşsin güneş kremi illaki sürücem, ben göz kapağımı taktım kafaya niye iyileşmiyor, diğer yerler sarardı oysa, aynaya bakamıyorum içim kalkıyor :-D tek ilaç zaman sanırım :-D

Cookk begendimmm burnunu daha iki haftalik..
Bir kac ay sonrasini cok merak ettim. Hangi doktor??

Cookk begendimmm burnunu daha iki haftalik..
Bir kac ay sonrasini cok merak ettim. Hangi doktor??
teşekkür ederim :) doktorum ataşehir uphill towers ta.. op.dr.bekir sivri.. o fotoğraflar 2 haftalık şu anda 25inci günümdeyim günden güne güzelleşiyor kesinlikle tavsiye ederim .. 5 gün sonra yani birinci ayımda tekrar fotoğraf atıcam darısı başına tatlım

Ben sadece Arnica kullanmıştım . 1 ayda geçti bnm morluklarım. Burun da bence şans işi bi arkadaşım 3000 euro verip en meşhur dr da oldu ve çok başarısız bi arkadaşım 2000₺ ye oldu başka bi dr da harika bi burun oldu benim burnuma gelince benim tam istediğim burun bu değildi ama kısmet napalım olanla idare edeceğiz :) 2. Ameliyattı gözüm yemez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…