Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

kızlar burnumun fotoğraflarını paylaşıp sizden fikir almak istiyorum.. bugün tam 14. günüm bitti 15 e girdim flasterimi dün kendim çıkarttım
bu resmı flasteri çıkarttığımda çektim sanki burun sırtında hala kemer varmış gibi görünmüyor mu? ya da burun sırtında oluşan ödemden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ve dikkat ederseniz göz pınarıma yakın olan yerde bir iz var, ameliyattan sonra oluşan bu ize dokunduğumda pirinç tanesi büyüklüğünde bir çıkıntı geliyor elime, çıkıntı olduğu dışardan belli olmuyor ama dokununca bariz belli.. doktorumu arayıp sordum geçer dedi ama merak ediyorum benimle aynı durumu yaşayanlar var mı acaba?

bu resmi de bugun sabah çektim sanki biraz yok olmuş gibi o burun sırtındaki ödem ama bilmiyorum ben mi yanlış görüyorum kızlar yoksa eski burnuma göre on numara olduğunu söyleyebilirim ama dediğim gibi o çıkıntı ve burun sırtındaki ödem ( ki umarım ödemdir) beni korkutuyor..

bu da burnumun önden görüntüsü.. burun ucum çok şiş ve biraz fazla kalkık ama bunların zamanla geçeceğini biliyorum şu an burnumu eleştirmek için çok mu aceleci davranıyorum acaba :) yorumlarınızı bekliyorum

Kızlar özel muayehanesi olan doktora yaptırıcam burnumu ,anlaşmalı özel hastanede yapıyor fakat ödemeyi peşin yapıcam bizzat doktora vermem gerekiyormuş, taksitli olursa muayehanesindeki posttan geçiriyormuş, ödemeyi hastaneye yapmak gerekmiyor mu bana biraz garip geldi, doktorun hastaneyle anlaşması nasıl oluyor acaba, hastane masraflarını kendimi hallediyor, bilginiz var mı ?

ben ameliyata girmeden önce vermiştim ücreti bilgim yok malesef

Bu nasil bi soru :) sen doktora veriyosun o anlasmali oldugu icin hastaneye odemeyi yapiyo

3hafta oldu gozumdeki morluk hala gecmedi kafayi yemek uZereyimayni durumda olan yada olmus olan varmi? Morluklar nasil gececek?

Ben burnunu begendim.doktorla da gorusmeye gittim buyuk ihtimal mayis ayinda yaptiacagim

Ben de ilk gün hiç şişmedim ve morarmadım bugün 3. günüm ve göz altlarım ve yanaklarım şişmiş durumda ama gene de morartı pek yok.tek sıkıntım çok fazla akıntı oluyor ya burnumun alt tarafına gazlı bez ile bandaj yapıyorum ama rahatsız edici şu alçı,tampon çıksa da kurtulsam offf :/ ameliyat kısmı gerçekten hiç problem değil asıl zorluk sonraki süreçmiş ama değer mi değer yani iyiki olmuşum diyorum alçıdan vs tam anlayamasamda eskisine bin basar :))

Benim ameliyattan hemen sonra başladı morartı. 5. Günümdeyim biraz gelişme var , tampon gibi olmuş kan pıhtısı var burnumda korkumdan temizleyemiyorum sprey bile yumuşatmıyor, ama bunlara çok takmıyorum, sonuca odaklandım, güzel günleri düşünüp dert etmiyorum. Sabırlı olmakta fayda var.

Benim de kan kurumuştu ve elleyememiştim ama tampon ve alçıyı çıkarttırmaya gittiğimde doktor hemen halletti acımadı bile.Sadece burnumun içinde biraz kanama oldu dikişten dolayı mı bilmiyorum ama doktor ilaçlı pamuktan tampon koydu iki gün o kaldı sonra evde kendim çıkarttım.Şimdi bir sorun yok ama burnumu çekemediğim için tıkanıklık oldu çünkü temizlemeye falan da korkuyorum daha 8.günümdeyim arada deniz suyu sıkıyorum ama atlatacağız :)) şimdi bakıyorum da iki gün önceye göre burnum küçüldü ödemler yavaş yavaş iniyor.

Ayneen benimdee oylee olmustu doktorum temizledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…