Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Öncesi sonrası resimlerimi gormek isteyenler cok olmus medaj atmislar. Daha once yuklemistim ama tekrar yukleyeyim. Doktorum Ozan balık. 6.5 ay once ameliyat oldum.Ameliyat sonrası ufak tefek sıkıntıları oldu burnumun sol profilden.Doktorum dolgu uygulamasi ile duzeltti ancak daha dolgu oturmadi.suan iyi gorunuyor.Simdi ki goruntusu resimde.
 
cenemde dudagimda uyusukluk var hala.odem de var fazlasiyla.dikisler erimedi henuz.biraz daha zaman gerekiyor saniyorum.
 
4-5gun sadece elma suyu ,visne suyu ictim.daha sonra sadece corba .yeni yeni kati yiyeceklere gectim.o da cook sert olmayan seyler
 
Herkese selam.. 17gun once cene ve burun ameliyati oldum.sorusu olan varsa yardimci olabilirim
merhaba bende ikinci kez ameliyat oldum. Ilk ameliyatımdn sonra burnumun sol yanında göz pınarımdan badlayıp kıkırdağa ve göz altıma doğru yayılmış bariz kemik çıkıntısı farkettim.doktorum basta ödem dedi fakat dört haftaya kadar durum devam edince burnun yan kemiği dısa çıkmış dedi.ikşnci ameliyatım iki hafta önce oldum. Ama aynı durum şimdide her iki tarafımdada var. Dokununca elimebariz kemik geliyor.bı durumdan dolayı göz altım çökük duruyo. Bu kemikler zamnla oturur mu normale dönermi .nolur biliyorsanız bilgi verin .çok kötüyüm
 
Son düzenleme:
hangi doktora ameliyat oldunuz? çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun
 
Bende ameliyat olmayı düşünüyorum, deneyimli olanlar doktor önerilerini paylaşabilir mi acaba? Bütçem en fazla 3.500 öğrenci olduğum için daha fazlasını verebileceğimi sanmıyorum şimdilik =(( Bu arada ilk paylaşılan buruna bayıldım. Fatih Dağdelen yapmış sanırım doğru mu?
 
hangi doktora ameliyat oldunuz? çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun
.
teşekkür ederim.Konya da bi devlet hast. de oldum. doktor adını yanlış anlamazsan vermiyim şimdilk.ama konyada baya bilinen bi doktormuş. bandajlar alındığı için burnumu daha iyi kontrol edbiliyorum. oturup aglamktan baska bişey yaptıgım yok. Iki ameliyat da bi ay içinde gercekleşti.üçüncüyü burnum kaldırır mı yada ne kadar beklemeliyim
 
2.ameliyati baska bir doktora yaptirsaydin keske:/
 

Keske bu kadar acele etmeseydin 2 ameliyat icin bekleseydin iyice sisler gidince 1 sene snr baska dr olsaydin unutmaki ilk ameliyat cok daha basittir revizyona gore o yuzden bence ilkini yapamayan 2 yi hic yapamaz.
 
Keske bu kadar acele etmeseydin 2 ameliyat icin bekleseydin iyice sisler gidince 1 sene snr baska dr olsaydin unutmaki ilk ameliyat cok daha basittir revizyona gore o yuzden bence ilkini yapamayan 2 yi hic yapamaz.
haklısın .çalışan biriyim ve rapor kullandım.ilk ameliyatımda burnum sola doğru yyayılmış ve üsttende çöküntüler olduğu için insan içine çıkamayacak durumdaydım.baska bir doktorda bir yıldan asagı ameliyatı kabul etmez diye çaresizce oldum.ama dediğin gibi ilkinde basarı sağlamayan bi insan ikşncide hiç yapamıyor.daha dikkatli olmak gerek.
 
Keske bu kadar acele etmeseydin 2 ameliyat icin bekleseydin iyice sisler gidince 1 sene snr baska dr olsaydin unutmaki ilk ameliyat cok daha basittir revizyona gore o yuzden bence ilkini yapamayan 2 yi hic yapamaz.

Şu an kemiklere elimle basıyorum.kemikler oturur düşüncesiyle.
 


bi estetik ameliyatından sonra revizyon yani ikinci ameliyatı olmak için en az 6 ay beklemek gerekiyor.. keşke bekleseydin belki düzelirdi..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…