- 11 Nisan 2011
- 510
- 112
- 123
Aslında önden cok kötü değilmiş önceden de ama cok cok güzel olmus ben de haftaya olucam cok korkuyorum:-(
nerede ne kadara ve hangi doktora yaptırdın acaba ?Hala çok uzun geliyor bana
Cok teşekkür ederim :-*korkma hersey yolunda gecer umarim simdiden bol sans
[photo="medium"]1229913[/photo] 4. ayim bitti artik sislikler inmeye burnum oturmaya basladiiiiii
Ilk fotograf ameliyat oncesi- 2. fotograf ilk 1-2 ay- 3. fotograf simdiki hali.
merhaba canım, doktorun kimdi.. şu an nasıl hissediyorsun ?Herkese selam..17gun once cene ve burun ameliyati oldum.sorusu olan varsa yardimci olabilirim
merhaba bende ikinci kez ameliyat oldum. Ilk ameliyatımdn sonra burnumun sol yanında göz pınarımdan badlayıp kıkırdağa ve göz altıma doğru yayılmış bariz kemik çıkıntısı farkettim.doktorum basta ödem dedi fakat dört haftaya kadar durum devam edince burnun yan kemiği dısa çıkmış dedi.ikşnci ameliyatım iki hafta önce oldum. Ama aynı durum şimdide her iki tarafımdada var. Dokununca elimebariz kemik geliyor.bı durumdan dolayı göz altım çökük duruyo. Bu kemikler zamnla oturur mu normale dönermi .nolur biliyorsanız bilgi verin .çok kötüyümHerkese selam..17gun once cene ve burun ameliyati oldum.sorusu olan varsa yardimci olabilirim
hangi doktora ameliyat oldunuz? çok üzüldüm çok çok geçmiş olsunmerhaba bende ikinci kez ameliyat oldum. Ilk ameliyatımdn sonra burnumun sol yanında göz pınarımdan badlayıp kıkırdağa ve göz altıma doğru yayılmış bariz kemik çıkıntısı farkettim.doktorum basta ödem dedi fakat dört haftaya kadar durum devam edince burnun yan kemiği dısa çıkmış dedi.ikşnci ameliyatım iki hafta önce oldum. Ama aynı durum şimdide her iki tarafımdada var. Dokununca elimebariz kemik geliyor.bı durumdan dolayı göz altım çökük duruyo. Bu kemikler zamnla oturur mu normale dönermi .nolur biliyorsanız bilgi verin .çok kötüyüm
.hangi doktora ameliyat oldunuz? çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun
2.ameliyati baska bir doktora yaptirsaydin keske:/.
teşekkür ederim.Konya da bi devlet hast. de oldum. doktor adını yanlış anlamazsan vermiyim şimdilk.ama konyada baya bilinen bi doktormuş. bandajlar alındığı için burnumu daha iyi kontrol edbiliyorum. oturup aglamktan baska bişey yaptıgım yok. Iki ameliyat da bi ay içinde gercekleşti.üçüncüyü burnum kaldırır mı yada ne kadar beklemeliyim
.
teşekkür ederim.Konya da bi devlet hast. de oldum. doktor adını yanlış anlamazsan vermiyim şimdilk.ama konyada baya bilinen bi doktormuş. bandajlar alındığı için burnumu daha iyi kontrol edbiliyorum. oturup aglamktan baska bişey yaptıgım yok. Iki ameliyat da bi ay içinde gercekleşti.üçüncüyü burnum kaldırır mı yada ne kadar beklemeliyim
haklısın .çalışan biriyim ve rapor kullandım.ilk ameliyatımda burnum sola doğru yyayılmış ve üsttende çöküntüler olduğu için insan içine çıkamayacak durumdaydım.baska bir doktorda bir yıldan asagı ameliyatı kabul etmez diye çaresizce oldum.ama dediğin gibi ilkinde basarı sağlamayan bi insan ikşncide hiç yapamıyor.daha dikkatli olmak gerek.Keske bu kadar acele etmeseydin 2 ameliyat icin bekleseydin iyice sisler gidince 1 sene snr baska dr olsaydin unutmaki ilk ameliyat cok daha basittir revizyona gore o yuzden bence ilkini yapamayan 2 yi hic yapamaz.
Keske bu kadar acele etmeseydin 2 ameliyat icin bekleseydin iyice sisler gidince 1 sene snr baska dr olsaydin unutmaki ilk ameliyat cok daha basittir revizyona gore o yuzden bence ilkini yapamayan 2 yi hic yapamaz.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?