Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Önceki halini bilmiyorum canm ama bence şuan burnun çok güzel :)
Çok teşekkür ederiiim,çok kibarsınız gerçekten!ben şimdi kusur bulmaya odaklı düşündüğüm için sürekli,başkaları gerçekten güzel burnun deyince moral oluyo vallahi: )

Önceki hali-1 aylık hali
Öncekisindede yeni uyanmışım,yüzüm gözüm şiş ama idare edin artık

Cnm benim gerçekten cok hoş olmuşsun hiç kusur arama boş yere kendini üzersin cok güzel olmuş burnuşun :)

Kızlar bu ameliyat işini tek başıma halledebilir miyim tecrübelerinizden yola çıkarak bilgilendirin beni, hastanede bir gün kalacakmışım. Birde şehirdışından gelicem getirip götüren bulurum tabi, ama hastanede ve evde kendimi idare edebilir miyim.

Aslında hastane hemşireler başını boş bırakmıyorlar.Ben 27 yaşındayım,küçük bi kızım var.kızımla babası evdeydi.babam yanıma geldi.ama babamda akşam mecburen gitti,zaten babamın ya da eşimin benim için yapabilecek bir şeyi yoktu.hemşireler hallediyolardı her şeyi.yani giydir çıkar,buz getir götür,burun ucundaki gazlı bezi değiştirme,tuvalete götürme hepsini hemşireler yaptı.gecede yalnızdım.babam ertesi gün eve götürdü,onlar işe gidiyolar.yatıp dinleniyorsun daha çok zaten.yaparım diyorsan,tek başına halledebilirsin.

Teşekkür ederim canım, sanırım tek yapabilirim sadece biraz paniğim kan konusunda evde akıntım felan olursa endişelenirim. birde canım morlukların ne kadar sürdü geçmesi

Teşekkür ederim canım, sanırım tek yapabilirim sadece biraz paniğim kan konusunda evde akıntım felan olursa endişelenirim. birde canım morlukların ne kadar sürdü geçmesi
Kanaman olmuyorki endişelenesin.sadece basit bi akıntı oluyo,ondada gazlı bezi bantla burnunun alt tarafına takıyosun,arada değiştiriyosun,o kadar.morluklar kısa sürüyor.bol bol buz koymak gerekiyo şişmemek için.

canım merhaba bende bolu devlet hastenesinde tam 3 drla görüşme yaptım salı günü de prof. dr metin görgü geliyormuş ünvden devlet hastanesine randevu aldım ve görüşmeye gittim beni kovmaktan beter etti bildiğin. diger iki dr da biri bayan ismini hatırlayamadım şimdi burnumun gayet normal olduğunu ve estetik yapmayacağını söyledi sonra dr ibrahim beye randevu aldım sağ olsun oda ilgisiz davrandı önceki yaptığınız burunları görebilirmiyim dediğimde oflaya puflaya yanında olmadığını söyledi yani benim anlamadığım nokta niye boluda ki drlar böyle ya hani acaba bende mi sorun diye düşünüyordum ki senin yorumunla karşılaştım neyse sonra oturduğum mah. çagsu hastanesi var orda kbb burun estetiği de yapıyormuş randevu aldım ve gittim burnumu inceledi bir şey çektirttirdi adı şuan aklımda değil cidden neyse çektirttirdim ve drnun yanına gittim direkt bana fiyatı söyledi 2500 yaparım diye hani bi güven hissi uyandırsa inan o an hemen ameliyat günü alırdım ama YOK! yaptığınız burun fotoğraflarına bakabilirmiyim diye sordum fotograf cekmediğini söyledi. taslak yaparmısınız burnuma dedim onada yapmıyorum dedi. bende boluda estetik olamayacağımı anladım. halabi dr arayış içerisindeyim ama memleketim (iskenderun) orda yaptırcağım bu gidişle. eger yaptırırsam orda uygun bir fiyata arkadaşımın tanıdığı dr var çünkü sizede haber veririm yardımcı olmak için elimden geleni yaparım. minnoş burunlara kavuşmamız dileğiyle

bayildim
ben resim yüklemeyi ögrenemedim hala yoksa bende yüklerdim

bayildim
ben resim yüklemeyi ögrenemedim hala yoksa bende yüklerdim
Mesaj yazma kutucuğunun altındaki 'dosya yükle' ikonuna basınca telefondaki ya da bilgisayardaki resimler çıkıyor.oradan yüklemek istediğinizi seçiyorsunuz.aşağıda küçük boyutta ya da büyük boyutta yükle yazıyor,ben küçük boyutta yükleyi seçiyorum,böylece resim mesaja eklenmiş oluyor.hepsi buuuu

Size özel mesaj attım tüm hallerim var
Minikumru burnunda sanıyorum daha önce ufak bi kemer gibi çıkıntı problemi varmış.doktorun dolgu yapmış sanırım.bu sorunu yaşayan bazı arkadaşlarda törpüleme yaptırmışlar.benim merak ettiğim doktorun o çıkıntıya müdahale ettikten sonra zaman geçti burun sırtın nasıl bir hal aldı??

Benim çıkıntı sandığım yerde aslında minik bi çukurluk olmuş o gözümü yanıltıyormuş. eklenen kıkırdakta, o yerde bi miktar erime olmuş ondan bu problem oluşmuş. doktorum ameliyatlık hiç bir sorunun yok dedi. Milimlik bi Dolgu uygulaması yaptı o çukura. Şuan iyi görünüyor ama konuşmak için daha erken çünkü o dolgu 3 haftada oturuyor.Şuan ki halinin resmi; dolgu uygulandıktan sonra cektim.zaten resimde burnumda enjeksiyon yapilan yerde ufak bi kan pıhtısı var.

Bu arada uygulanan dolgu çok çok çok az bi miktar dolguymuş.
Doktoruma muayeneye gittiğimde kendimi tutamayıp ağlamıştım. Burnum düzelecek mi artık diye :) Doktorum tabi ki düzelecek dedi. Asistanı da uygulanan dolgu şu gözyaşı tanenden bile minik. Boşyere üzüyorsun kendini demişti :)

21 gün önce ameliyat oldum. Şişler tamamen ne zaman iniyor arkadaşlar, lütfen cevaplar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…