Önceki halini bilmiyorum canm ama bence şuan burnun çok güzel :)Eki Görüntüle 1496856 Eki Görüntüle 1496853 Eki Görüntüle 1496854
Buyrunuzzz size önden 45 günlük burun fotosu..zaten bende başka taraftan çekmek niyetinde değilim artık tamamen inip kavisi falan çıkmadan.kendisi şiş,kusuruna bakmayın.anlayamıyorum ama son 2-3 gündür birazcık daha şiş sanki,acaba havalar falan mı etkiliyoki??
Çok teşekkür ederiiim,çok kibarsınız gerçekten!ben şimdi kusur bulmaya odaklı düşündüğüm için sürekli,başkaları gerçekten güzel burnun deyince moral oluyo vallahi: )Önceki halini bilmiyorum canm ama bence şuan burnun çok güzel :)
Cnm benim gerçekten cok hoş olmuşsun hiç kusur arama boş yere kendini üzersin cok güzel olmuş burnuşun :)Çok teşekkür ederiiim,çok kibarsınız gerçekten!ben şimdi kusur bulmaya odaklı düşündüğüm için sürekli,başkaları gerçekten güzel burnun deyince moral oluyo vallahi: )
Eki Görüntüle 1497529
Önceki hali-1 aylık hali
Öncekisindede yeni uyanmışım,yüzüm gözüm şiş ama idare edin artık
Yaniii...eski halini döver en azındanCnm benim gerçekten cok hoş olmuşsun hiç kusur arama boş yere kendini üzersin cok güzel olmuş burnuşun :)
Aslında hastane hemşireler başını boş bırakmıyorlar.Ben 27 yaşındayım,küçük bi kızım var.kızımla babası evdeydi.babam yanıma geldi.ama babamda akşam mecburen gitti,zaten babamın ya da eşimin benim için yapabilecek bir şeyi yoktu.hemşireler hallediyolardı her şeyi.yani giydir çıkar,buz getir götür,burun ucundaki gazlı bezi değiştirme,tuvalete götürme hepsini hemşireler yaptı.gecede yalnızdım.babam ertesi gün eve götürdü,onlar işe gidiyolar.yatıp dinleniyorsun daha çok zaten.yaparım diyorsan,tek başına halledebilirsin.Kızlar bu ameliyat işini tek başıma halledebilir miyim tecrübelerinizden yola çıkarak bilgilendirin beni, hastanede bir gün kalacakmışım. Birde şehirdışından gelicem getirip götüren bulurum tabi, ama hastanede ve evde kendimi idare edebilir miyim.
Teşekkür ederim canım, sanırım tek yapabilirim sadece biraz paniğim kan konusunda evde akıntım felan olursa endişelenirim. birde canım morlukların ne kadar sürdü geçmesiAslında hastane hemşireler başını boş bırakmıyorlar.Ben 27 yaşındayım,küçük bi kızım var.kızımla babası evdeydi.babam yanıma geldi.ama babamda akşam mecburen gitti,zaten babamın ya da eşimin benim için yapabilecek bir şeyi yoktu.hemşireler hallediyolardı her şeyi.yani giydir çıkar,buz getir götür,burun ucundaki gazlı bezi değiştirme,tuvalete götürme hepsini hemşireler yaptı.gecede yalnızdım.babam ertesi gün eve götürdü,onlar işe gidiyolar.yatıp dinleniyorsun daha çok zaten.yaparım diyorsan,tek başına halledebilirsin.
Merabalar ben fotografınızı göremiyorum önceki halinibende ameliyatım ilk günü geldi ama diger gunler cok cok az geldi.ama doktorum 3 gün boyunca bile gelse normal demisti ama ben de kanama olmadi ilk gün dışında.
Kanaman olmuyorki endişelenesin.sadece basit bi akıntı oluyo,ondada gazlı bezi bantla burnunun alt tarafına takıyosun,arada değiştiriyosun,o kadar.morluklar kısa sürüyor.bol bol buz koymak gerekiyo şişmemek için.Teşekkür ederim canım, sanırım tek yapabilirim sadece biraz paniğim kan konusunda evde akıntım felan olursa endişelenirim. birde canım morlukların ne kadar sürdü geçmesi
Selam kızlar. Uzun süredir burun estetiği olmak için yollar arıyorum. Bir tanıdığım akrabasının bolu da devlet hastanesinde estetik olduğunu öğrendim. Sonra hemen bende bugüne randevu aldım ve gittim. Şimdi bunları doktordan dönerken yazıyorum. Bi umudum vardı o da kayboldu. Doktor ilgisiz mi ilgisiz ağzından lafı kerpetenle aldık. Eğer aşırı bi egrilik görünürse ücretsiz olacağını ama gorunmesse 1200 lira alacağını söyledi. Herşeyi geçtim resim var mi diyorum bilmiyorum bakarız diyo ilgisiz ilgisiz mesaj yaziyo telefonunu cama yapıştırıyor bilmem ne. Sonra gordum ışte üç kişinin resmini hiç begenmedim bi tanesinin kemerini bile tam alamamış. demek istediğim bu işler şakaya gelmez .
Size özel mesaj attım tüm hallerim varN
Merabalar ben fotografınızı göremiyorum önceki halini
Mesaj yazma kutucuğunun altındaki 'dosya yükle' ikonuna basınca telefondaki ya da bilgisayardaki resimler çıkıyor.oradan yüklemek istediğinizi seçiyorsunuz.aşağıda küçük boyutta ya da büyük boyutta yükle yazıyor,ben küçük boyutta yükleyi seçiyorum,böylece resim mesaja eklenmiş oluyor.hepsi buuuubayildim
ben resim yüklemeyi ögrenemedim hala yoksa bende yüklerdim
Minikumru burnunda sanıyorum daha önce ufak bi kemer gibi çıkıntı problemi varmış.doktorun dolgu yapmış sanırım.bu sorunu yaşayan bazı arkadaşlarda törpüleme yaptırmışlar.benim merak ettiğim doktorun o çıkıntıya müdahale ettikten sonra zaman geçti burun sırtın nasıl bir hal aldı??Size özel mesaj attım tüm hallerim var
çokk güzll olmş güle güle kullanınEki Görüntüle 1448458 Eki Görüntüle 1448460 bunlar da benim burnumun eski ve yeni hali :)
Minikumru burnunda sanıyorum daha önce ufak bi kemer gibi çıkıntı problemi varmış.doktorun dolgu yapmış sanırım.bu sorunu yaşayan bazı arkadaşlarda törpüleme yaptırmışlar.benim merak ettiğim doktorun o çıkıntıya müdahale ettikten sonra zaman geçti burun sırtın nasıl bir hal aldı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?