5500 tl ödedim.Ben de şuan memnunum ama herkes daha 6.ay dolmadan yorum yapma diyor şişlikleri inince daha guzel gorunecekmis.sabırsızlıkla beklemedeyim :)Beb
Bence cok guzel olmus cok basarili ne kadar ucret odedin ortalama amaliyat icin
Gayet basarili olmus ve sisilikler yok gibi canm12. günüm burnumun ucunda ödemler duruyor tek sıkıntım üst dudağımı hala tam hareket ettirememem
Canm senin fotolari acmaya calisiyorum bi turlu resimlerini göremedim sisliklerin bu kadar cabuk inmesine çok sevindim moral oldu banada :)Limonlu kek .!.:Benim yarın 2 haftalık oluyor şu an halinden memnunum şu an herkesin dediği gibi şişlikleri var ama bana şiş gibi görünmüyor elleyince ancak sanırım oturunca burnum ince bir şey olucak bilemedim ki :)
Tşkler bnde beğendim sadece çok kalkık olmayınca brz üzüldümGa
Gayet basarili olmus ve sisilikler yok gibi canm
Bence de güzel duruyor, doktorunuz kimdi acaba?Tşkler bnde beğendim sadece çok kalkık olmayınca brz üzüldüm
Hangi doktora amelıyat oldunuz ama vede ne kadarEki Görüntüle 1349600 Eki Görüntüle 1349601 Eki Görüntüle 1349602 Ilk resim ameliyatsiz digerleri 1 haftalik burnum
Medical park kbb uzmani muhammed pamukcu 3200 e ameliyat oldumHangi doktora amelıyat oldunuz ama vede ne kadar
Ben çok beğendim burnunuz.. benim yüz şeklime de kalkık burun gitmez. Başka resim özellikle ön profilden yükleme imkanınız varmı?12. günüm burnumun ucunda ödemler duruyor tek sıkıntım üst dudağımı hala tam hareket ettirememem
Msj atarim size ama önden ödemelerim duruyorBen çok beğendim burnunuz.. benim yüz şeklime de kalkık burun gitmez. Başka resim özellikle ön profilden yükleme imkanınız varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?