sen sagliktan oturu olmuşsun benim saglil problemim yok.ailevi burnumuz böyle ama benim ki daha buyuk babam bile yaptir kurtul diyor..ama gören de cok cirkin demez saklarsam .Gözüne sokarsam da egri ne çirkin yandan der. Yaptirmak istiyorumGünah olmasina günah da işte nebilim şeytan dürttü hic başka gunahin yok mu bi bu mu diyesürekli Allaha isyan etmek daha günah gibi geldi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 928896 Full tuning)))))Doktor Docent Tugrul Maral her seyi yapti))
hafif dudaklar burnum ve meme))
Sac ama onun degil)))))))baskasi boyadi))))))))))
Bi daha bugun cektim
Burnum tam 1 aylik...ve ucu hala sisik biraz...Tugrul Maral doktorumEki Görüntüle 930143 Eki Görüntüle 930144 Eki Görüntüle 930146
Iste boyle!!!!!
Bi daha bugun cektim
Burnum tam 1 aylik...ve ucu hala sisik biraz...Tugrul Maral doktorumEki Görüntüle 930143 Eki Görüntüle 930144 Eki Görüntüle 930146
Iste boyle!!!!!
Evet küçüktü burnum problemim burun ucuyla ilgiliydi :)
Sadece ucuna yapildi hafifte kavis verildi düsme falan olmadi
L@viny@
Neden ama burnunuz hoş görünüyor. Şişlik de var biraz sanirim bence daha iyi olacaktır. Tam yuz goruntunuzu bilemiorum ama sadece burunda pek sorun göremedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sen yeni ameliyat oldun değil mi?
burnum 5. ayında şişlik mevzuu kalmadı artık... doktordan tombiş olmayan derli toplu bir burun istedim... eski burnumu bir tık küçültüp verdi bana... sorun bu...
dikkatli bakarsanız iki burun deliği farklı yapılmış... büyüklükleride farklı... en önemlisi orta kısımdaki tombulluk... üstüne basa basa orta kısımdaki tombulluğun gitmesini istemiştim ama yapamadı... ameliyat sonrası ailemdem kimse burun ameliyatımı anlamadı (kimseye söylememiştim)
Evet canim yeni oldum sayilir 26.gundeyim
Kalin derili burunlarin oturmasi 1 yili buluyormus belki oyledir sizinki de.
Begenmemene üzüldüm ben çok kotu bulmadim acikcasi. Bence revizyon düşünürsen de 1 yil geçmeden olma biraz daha zaman ver kendine. Ucuyla oynandiysa orasi geç iyilesecektir.
iyi dileklerin için teşekkür ederim canım...
3 aydan sonra aman aman bir değişim olmuyor maalesef...
zaten bir yıl bekleme kararı almıştım...
6-7 ay daha kaldı
Canim bak bi baslik var 4 aylik burnundan sikayetciymis arkadaş. 1 yil olmuş tekrar yazmis düzeldi burnum çok memnunum diye. Sabret sen de, bence sisliklerinden öyle görünüyor.
inşallah canım...
keşke bende o kadar şanslı olsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?