Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Burun ameliyati sonrasinda iki bacagi kesilen kizin haberini duydum cok uzuldum allahim yardimcisi olsun cok korkuttu bu olay beni

sen sagliktan oturu olmuşsun benim saglil problemim yok.ailevi burnumuz böyle ama benim ki daha buyuk babam bile yaptir kurtul diyor..ama gören de cok cirkin demez saklarsam .Gözüne sokarsam da egri ne çirkin yandan der. Yaptirmak istiyorum

Bi daha bugun cektim
Burnum tam 1 aylik...ve ucu hala sisik biraz...Tugrul Maral doktorumEki Görüntüle 930143 Eki Görüntüle 930144 Eki Görüntüle 930146
Iste boyle!!!!!

harika bir burun. yüzünüze çok güzel yakışmış. bu tarz burun yapan pek yok gibi.nerdeyse kusursuz ve hiç estetikli gibi durmuyor. dudaklarınızda hangi yöntemi kullandınız. o da çok doğal duruyor. benim dudaklarımda yüzüme göre küçük ve ince. sadece burun yapmak yetmiyor yani

Arkadaslar bilen biri cevaplarsa sevınırım

Bu kemık egrılıgı olup estetık olduktan sonra tekrarlamayan var mı aranızda ?

Merhaba kizlar,
Ben de yillarca dusundukten sonra 2 gun once ameliyat oldum. Bugun 3. gunum. Oncelikle sunu belirtmeliyim ki, gercekten buyuk bi memnuniyetsizliginiz varsa ameliyat olun cunku hicbir sey sagliginizdan ote degil. Ben migren hastasi oldugum icin ilk gun basim cok agridi ve ertesi gun tamponlarim alindi. Gozumun kenarlarinda morluklar vardi ama 3. Gunumde buyuk bir azalma soz konusu. Saatte bir buz uygulamamami yapıyorum ve ilac, kremlerimi duzenli kullanmaya gayret ediyorum. Alcim cikana dek resim paylasamayacagim ancak sorulariniza acigim. Antalya'da oldum ben Hadi Nural' a. Sisliklerin daha hizli inmesi icin onerileriniz varsa lutfen paylasin. Bir de gece uykusu yok gibi bi sey oluyor dik oturmak icin. Sizde de ayni mi ?

canım sen yeni ameliyat oldun değil mi?

burnum 5. ayında şişlik mevzuu kalmadı artık... doktordan tombiş olmayan derli toplu bir burun istedim... eski burnumu bir tık küçültüp verdi bana... sorun bu...

dikkatli bakarsanız iki burun deliği farklı yapılmış... büyüklükleride farklı... en önemlisi orta kısımdaki tombulluk... üstüne basa basa orta kısımdaki tombulluğun gitmesini istemiştim ama yapamadı... ameliyat sonrası ailemdem kimse burun ameliyatımı anlamadı (kimseye söylememiştim)

Evet canim yeni oldum sayilir 26.gundeyim
Kalin derili burunlarin oturmasi 1 yili buluyormus belki oyledir sizinki de.
Begenmemene üzüldüm ben çok kotu bulmadim acikcasi. Bence revizyon düşünürsen de 1 yil geçmeden olma biraz daha zaman ver kendine. Ucuyla oynandiysa orasi geç iyilesecektir.

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım...
3 aydan sonra aman aman bir değişim olmuyor maalesef...
zaten bir yıl bekleme kararı almıştım...
6-7 ay daha kaldı

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım...
3 aydan sonra aman aman bir değişim olmuyor maalesef...
zaten bir yıl bekleme kararı almıştım...
6-7 ay daha kaldı

Canim bak bi baslik var 4 aylik burnundan sikayetciymis arkadaş. 1 yil olmuş tekrar yazmis düzeldi burnum çok memnunum diye. Sabret sen de, bence sisliklerinden öyle görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…