Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Burnun daha oturur canim suan yuzun burnun sis eger ucunu ozellikle kaldirtmadiysan inecek o hem sert hem sis suan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm şişlikler indikçe burnunun ucuyla birlikte o da hafiften düşüyor

Merhaba arkadaşlar alçıdan sonra burnuma doktor bant yapıştırdı bugün 7. Günüm kaç gün kalması gerekiyor?

💐🌸🌺

Merhaba arkadaşlar alçıdan sonra burnuma doktor bant yapıştırdı bugün 7. Günüm kaç gün kalması gerekiyor?

💐🌸🌺

o kişiden kişiye değişiyor cnm doktarına bğlı ama alçının zarar görmemesine sabit kalmasına dikkat et çünkü o verilen şekli koruyormuş şuanda doktorum bna öyle demişti

o kişiden kişiye değişiyor cnm doktarına bğlı ama alçının zarar görmemesine sabit kalmasına dikkat et çünkü o verilen şekli koruyormuş şuanda doktorum bna öyle demişti

Dün banyo yaptım bant ıslandı eczaneden yenisini aldık kendimiz taktık bi şey olur mu o zaman

💐🌸🌺

Dün banyo yaptım bant ıslandı eczaneden yenisini aldık kendimiz taktık bi şey olur mu o zaman

💐🌸🌺

Bisey olmaz canim zaten yakin zamanda cikacaktir o. Bi dahaki kontrolun ne zaman?
Benimkiler de cildimin yagindan dolayi bant yapiskanlari gevsemisti tutmuyodu oyle emaneten duruyodu yani. Bisey de olmadi. Hatta o bant cikarildiktan sonra ben kendi kendime ustune bant takmaya devam ettim ilk bikac gun, yadirgadim kendimi aynada o şiş burunla:) simdi alistim ama takmiyorum.

Ya benim elim hep burnumda 😔 okşuyorum bandını sabitliyorum güya ağrıyo da bazen ondan kendime hakim olamıyorum 😢

💐🌸🌺

Ya benim elim hep burnumda 😔 okşuyorum bandını sabitliyorum güya ağrıyo da bazen ondan kendime hakim olamıyorum 😢

💐🌸🌺

Canim o bantlarin amaci ameliyat sirasinda ayirdiklari deriyle burun kemiğinin kaynamasini yapismasini sağlamak. Burun ucundan geçirilen bantla ucu yukari asıp düşmesini engellemek. Doktorun taktiği şekilde ve sıkıca taktiysan birşey olmaz. Çok profesyonellik gerektiren birşey değil o.
Doktorun masaj vermediyse burnuna çok dokunma canim.

sagol Canim cok begendim ellerine saglik harikaaa ))) kesinlikle ameliyat olacam bana guven verdigin icin cok tesekkurler cnm mercii )

yeni üyeyim ve ilk yorumum becerebilirim inş :) bende izmir ekolde halis beye olacagım eylülde inş hayırlısıyla güzel sonuç alırım cok heyecanlı ve kaygılıyım..:44:

Evet pazartesi günü gideceğim sana nasıl masaj yapacağını o zaman anltacağım dedi. Teşekkür ederim canım 😘

💐🌸🌺

Evet pazartesi günü gideceğim sana nasıl masaj yapacağını o zaman anltacağım dedi. Teşekkür ederim canım 😘

💐🌸🌺

Tamam ozamana kadar bantlarina falan bastirma canim. Geçmiş olsun çok optum :)

Kızlar benim 20 gun oldu ameliyatım.. Burun ucuma doğru yukarı kısımlarda hala yaralar var sanırım arada yanıyo tam iyileşmedi mi acaba..

Kızlar benim 20 gun oldu ameliyatım.. Burun ucuma doğru yukarı kısımlarda hala yaralar var sanırım arada yanıyo tam iyileşmedi mi acaba..

Canim oralari kulak çubuğunu okyanus suyu ya da rinopanten kremle islatip temizlemeye calis. Ben de yara hatta dikiş var saniyodum oralarda, temizleyince kocaman kan pihtilari cikti. Fazla zorlamadan bir dene bakalim kulak çubuğu kanli cikiyosa pihtidir o. Yavaş yavaş zorlamadan temizle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…