Kızlar birsey sorucam nolur yardim edin ameliyat olali 20 gun oldu bu dikislerin oldugu yer dusuyormu asagiya suan duz durunca burnumun delikleri görünüyor cok kotuyum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar birsey sorucam nolur yardim edin ameliyat olali 20 gun oldu bu dikislerin oldugu yer dusuyormu asagiya suan duz durunca burnumun delikleri görünüyor cok kotuyum
Merhaba arkadaşlar alçıdan sonra burnuma doktor bant yapıştırdı bugün 7. Günüm kaç gün kalması gerekiyor?
💐🌸🌺
Merhaba arkadaşlar alçıdan sonra burnuma doktor bant yapıştırdı bugün 7. Günüm kaç gün kalması gerekiyor?
💐🌸🌺
o kişiden kişiye değişiyor cnm doktarına bğlı ama alçının zarar görmemesine sabit kalmasına dikkat et çünkü o verilen şekli koruyormuş şuanda doktorum bna öyle demişti
Dün banyo yaptım bant ıslandı eczaneden yenisini aldık kendimiz taktık bi şey olur mu o zaman
💐🌸🌺
ohaaa senin banyo yapmaman lazım naptın anlamadım ben vücudunu yıkayabilirsin ama saçını kuaförde yıkatıcaktın :SS
Dün banyo yaptım bant ıslandı eczaneden yenisini aldık kendimiz taktık bi şey olur mu o zaman
💐🌸🌺
Bisey olmaz canim zaten yakin zamanda cikacaktir o. Bi dahaki kontrolun ne zaman?
Benimkiler de cildimin yagindan dolayi bant yapiskanlari gevsemisti tutmuyodu oyle emaneten duruyodu yani. Bisey de olmadi. Hatta o bant cikarildiktan sonra ben kendi kendime ustune bant takmaya devam ettim ilk bikac gun, yadirgadim kendimi aynada o şiş burunla:) simdi alistim ama takmiyorum.
Ya benim elim hep burnumda 😔 okşuyorum bandını sabitliyorum güya ağrıyo da bazen ondan kendime hakim olamıyorum 😢
💐🌸🌺
sagol Canim cok begendim ellerine saglik harikaaa))) kesinlikle ameliyat olacam bana guven verdigin icin cok tesekkurler cnm mercii )
Canim o bantlarin amaci ameliyat sirasinda ayirdiklari deriyle burun kemiğinin kaynamasini yapismasini sağlamak. Burun ucundan geçirilen bantla ucu yukari asıp düşmesini engellemek. Doktorun taktiği şekilde ve sıkıca taktiysan birşey olmaz. Çok profesyonellik gerektiren birşey değil o.
Doktorun masaj vermediyse burnuna çok dokunma canim.
Evet pazartesi günü gideceğim sana nasıl masaj yapacağını o zaman anltacağım dedi. Teşekkür ederim canım 😘
💐🌸🌺
Kızlar benim 20 gun oldu ameliyatım.. Burun ucuma doğru yukarı kısımlarda hala yaralar var sanırım arada yanıyo tam iyileşmedi mi acaba..
Kızlar benim 20 gun oldu ameliyatım.. Burun ucuma doğru yukarı kısımlarda hala yaralar var sanırım arada yanıyo tam iyileşmedi mi acaba..
Benim de burnum aynen böyle onden iyi ama yandan ayni yaptirmali miyim kotu olduguna dair yorumlar aldim kac kez
Benim de burnum aynen böyle onden iyi ama yandan ayni yaptirmali miyim kotu olduguna dair yorumlar aldim kac kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?