Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

ya ben kalkık olmasını çok istiyordum ondan oldum ama değmedi

Canım üzülme inşallah iyileşince istediğin gibi olur🙏 ama senin eski halinde burnun kalkık duruyor. Doktorun kimdi? Ameliyatı açık mı yaptı kapalı mı? Bir de şimdi kaçıncı günün
Çok oldu sorularım 😘

💐🌸🌺

:))) evet kendinde kalkıklık vardı biraz aama ben dah çok istiyordum.Ameliyatı Belma Şahin diye bi kadın yaptı salak kadın hiçbişey değiştirmemiş ameliyatı da kapalı yaptı sanırım. Bugün 1 ay 10 gün oldu tam

Bak belki daha iyi olacak ama eski hali daha kalkık sanki 😕 fotodan da tam anlaşılmıyor olabilir tabi
Sıkma canını güzel burnun kusursuz

💐🌸🌺

Çok az kemer vardı ters kavis..:).. burun ucuda düşüktü..Memnun sayılırım ama daha 10 gun oldu benim...şiş ucu falan daha değişir heralde

şişi iniyor ya benim gördüğüm kadarıyla da güzel olmuş burnun cnm güle güle kullan :)))))))))))))

şişi iniyor ya benim gördüğüm kadarıyla da güzel olmuş burnun cnm güle güle kullan :)))))))))))))

Saol canım sende aynı şekilde teşekkür ederim..

canım nick senin şeriatçı ama bak allahın yarattığını bozduk günaha girmedik dimi canım...hocalar çok büyük günah diyolar ama valla..(

Bak belki daha iyi olacak ama eski hali daha kalkık sanki 😕 fotodan da tam anlaşılmıyor olabilir tabi
Sıkma canını güzel burnun kusursuz

💐🌸🌺

evet eskiden daha kalkıktı diyorum ben de ya psikolojim bozuldu resmen inşallah eskisinden daha güzel olur inşallah değişir

Saol canım sende aynı şekilde teşekkür ederim..

canım nick senin şeriatçı ama bak allahın yarattığını bozduk günaha girmedik dimi canım...hocalar çok büyük günah diyolar ama valla..(

valla o kadarçok şey denedim ki kullanıcı ismi olarak olmadı anca bunu koyabildim. Eğer burun seni psikolojik olarak gerçekten rahatsız ediyorsa günah olmuyor bildiğim kadarıyla

valla o kadarçok şey denedim ki kullanıcı ismi olarak olmadı anca bunu koyabildim. Eğer burun seni psikolojik olarak gerçekten rahatsız ediyorsa günah olmuyor bildiğim kadarıyla

Hmm iyi bari canım ozaman eğer psikolojik açıdan gerçekten hayatını etkiliyosa demekki günah olmayabiliyor...

başta öyle duruyor çok şiş duruyor ama sonra çok inceliyor şaşıp kalırsın gerçekten bende öyle oldu

Insallah canim yaaa psikolojim cok bozuk suanda domuzcuk gibi geziyorum hic oranti yok burnmda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buda benim burnummm

Iste bu😁

Eklentiler

• $1405971694899.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 375
  • $1405971714404.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 384
  • $1405971753765.jpg
    17,7 KB · Görüntüleme: 369
Ay umarim becerebilmisimdir😀 buda benim burnumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…