Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Sen yinede 100 euro fazla hesapla.. Çünkü aşağı yukarı dedim :) sen nerden gideceksin ameliyata

Ben avusturyadan gidicem bilet felan aldim ama doktorda karar veremiom ilk fatih dagdelen düsünmüsdüm ama emre ilhan yaptiklarini cok begendim onu dusunioom simdi cok zormus ya karar vermek -.-

Ben avusturyadan gidicem bilet felan aldim ama doktorda karar veremiom ilk fatih dagdelen düsünmüsdüm ama emre ilhan yaptiklarini cok begendim onu dusunioom simdi cok zormus ya karar vermek -.-

Ayy bilmemmi.. Kolay gelsin. Hayırlı yolculuklar sana.. Rabbim gönlüne göre versin.. Yanlız artık karar berde hem ön görüşme hemde ameliyat için gün ayarlayın

Ayy bilmemmi.. Kolay gelsin. Hayırlı yolculuklar sana.. Rabbim gönlüne göre versin.. Yanlız artık karar berde hem ön görüşme hemde ameliyat için gün ayarlayın

Emre beyde termin alabilirsem bilet tarihime gore kesin ona gidip yaptircam ben bi haftalik bilet almisdim insallah yeterli olur

Emre beyde termin alabilirsem bilet tarihime gore kesin ona gidip yaptircam ben bi haftalik bilet almisdim insallah yeterli olur

Sadece burunsa olur bence.. Benim alçım 8. Gün çıktı.. Amaaan olmazsa alçılı gelir kendin çıkartırsın :)) ben gelirken bir sürü kız vardı uçakta alçılı benim gözümün altıda mordu :)) makyajdan bile belli oluodu valla :)))

Evet sadece burun :) artik öyle yaparim olmadi yenu dönüs bileti alirim artk sen memnunmusun nasil ?

Evet sadece burun :) artik öyle yaparim olmadi yenu dönüs bileti alirim artk sen memnunmusun nasil ?

Memnun olmamak mümkünmü.. Fotom var burda. 300 üncü sayfa galiba.. Değişime bakarmısın nasıl memnun olmayayımm :)

Haklsiin gercekden cok guzel olmus darisi bizlerin basina artik :) daha 7 ay'im var biran once olup bitsin istiom :)

Aaa ben yakınlarda zannettim randevunu :)) isteyen herkezin başına darısı inşallah

Yok malesef degil -.- yazin tr gidioz fln ancak 11 ci ay dogum gunu hediyem olsun kendime :)
Amiin :)

Eşimde bana doğum günü hediyesi yaptı :) bir uyandım burnum alçılı karnımda korse sırtımdaki lipo yerleri ağrıyo önümde doğum günü pastam :)) asla unutamayacağım bir doğum günü hediyesi aldım :) darısı isteyenlerin başına

Woow neguzel :)
Bana oyle hediye gelcek kimse yok ancak kendi kendime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…