Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

canım ilk muayene de doktorum cildimi alleyıp kalın derılı gec iyileşir demişti.. ben de o yuzden sabırlı bir sekıl de ınmesı ıcın beklıyorm

canım ilk muayene de doktorum cildimi alleyıp kalın derılı gec iyileşir demişti.. ben de o yuzden sabırlı bir sekıl de ınmesı ıcın beklıyorm

senin ne zaman ameliyat oldun simdi ilk zamana göre hızlı mı yavaş mı iniyor şişliklerin

senin ne zaman ameliyat oldun simdi ilk zamana göre hızlı mı yavaş mı iniyor şişliklerin

canım benım 3. gun ..henuz ben ıyılesme surecım nasıl ben de bılemıyorum ama doktorumun dedıgıne gore gec olacak o yuzden beklıyorum ben bilinçli olarak... yanı kalın derili ya da ınce derılı olammıza gore ıyıleşme surecı degişiyor

inşallah canım psikolojim bozuldu doğrusu

yok canm hıc bozma eskı burunlarımızdan daha guzel olacaklar oyle dusun ..burun işi sabır ısı bak her deneyımlı ınsanın soyledıgı bu... tüm albumlerde ay ay şişligin inişini goruyoruz... tam anlamıyla şişler 1 yıla ıner, 1 yla kadar oturur dedi benim doktor... 1 yıl sabredecez...

canım benim tamponsuz oldu burnum pek şişmedi ucu şiş biraz tamponsuz olan kimse var mı canım etrafında

kızlar benim 1 yıl oldu amelyat olalı.hiç suanki haline bakıp üzülmeyin cok degişiyor gercekten ben ilk acıldıgında gördüm bakmadım bile aynada görünce direk cevirdim yüzümü cok sisti ve cok tuhaftım doktor zamanla düzelcek dedi ben içimden bu nasıl düzelcek falan dedim..simdi iyiki olmusum diyorum.hiç endişelenmeyin cok degişiyor

Son düzenleme:

nasıldı ilk görüntü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…