Canim ben yeni oldum domuz gibi olmuş burnum çok tuhaf geldi bana normal midir sence
arkadaşlar bugun ameliyatımın 5. günü alçının çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum ama söyle bir kaygım varr;
kalın derili derilerde şişlikler gec iyileşiyorlar diyorlar
doğru mu sizce
böyle olan warsa deneyimlerinizi istiyorummmm
canım ilk muayene de doktorum cildimi alleyıp kalın derılı gec iyileşir demişti.. ben de o yuzden sabırlı bir sekıl de ınmesı ıcın beklıyorm
senin ne zaman ameliyat oldun simdi ilk zamana göre hızlı mı yavaş mı iniyor şişliklerin
canım benım 3. gun ..henuz ben ıyılesme surecım nasıl ben de bılemıyorum ama doktorumun dedıgıne gore gec olacak o yuzden beklıyorum ben bilinçli olarak... yanı kalın derili ya da ınce derılı olammıza gore ıyıleşme surecı degişiyor[/QUOT
anladım bnm de 5.günüm hadi bakalım güzelce iyileşir inş
Canim ben yeni oldum domuz gibi olmuş burnum çok tuhaf geldi bana normal midir sence
canım benım 3. gun ..henuz ben ıyılesme surecım nasıl ben de bılemıyorum ama doktorumun dedıgıne gore gec olacak o yuzden beklıyorum ben bilinçli olarak... yanı kalın derili ya da ınce derılı olammıza gore ıyıleşme surecı degişiyor[/QUOT
anladım bnm de 5.günüm hadi bakalım güzelce iyileşir inş
ayy inşallah canım...iyileşsin de bol bol foto cekilelim :))
yok canım senin de öyle miydiFotoğraf var mı albümünde bakayım bi burnuna
canım benm de 3. gun aynen ole ..incek buruncuklarımız guzelleşcek ınsallah
canım benm de 3. gun aynen ole ..incek buruncuklarımız guzelleşcek ınsallah
inşallah canım psikolojim bozuldu doğrusu
yok canm hıc bozma eskı burunlarımızdan daha guzel olacaklar oyle dusun ..burun işi sabır ısı bak her deneyımlı ınsanın soyledıgı bu... tüm albumlerde ay ay şişligin inişini goruyoruz... tam anlamıyla şişler 1 yıla ıner, 1 yla kadar oturur dedi benim doktor... 1 yıl sabredecez...
canım sen amelyat oldunmu cok gecmiş olsun 3. gündemisin daha cok yeni iner sislerin gülüm
oyyy canım benımmmm cok cok sagollloldum ben ameliyatımı daha cok yenı dedıgın gibi beklıyoruz sabırla canım :*
kızlar benim 1 yıl oldu amelyat olalı.hiç suanki haline bakıp üzülmeyin cok degişiyor gercekten ben ilk acıldıgında gördüm bakmadım bile aynada görünce direk cevirdim yüzümü cok sisti ve cok tuhaftım doktor zamanla düzelcek dedi ben içimden bu nasıl düzelcek falan dedim..simdi iyiki olmusum diyorum.hiç endişelenmeyin cok degişiyor
canım benim tamponsuz oldu burnum pek şişmedi ucu şiş biraz tamponsuz olan kimse var mı canım etrafında
benim tamponlu canım :S
nasıldı ilk görüntü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?