Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

kizlar merhaba. Burun ameliyati icin deli gibi doktor ariyorum. faceteki doktorlain sayfasina pek inanamiyorum nedense. Acaba forumda yazilanlara ne kadar guvenebilirim? bu konuda fikriniz nedir?
forumda doktorlar kendileri bile yorum yapiyor diye duydum ama..

Tesekkur ederim))daha sisik ucu simdi)

Çok güzel olmuş ben de bayıldım maşallah :) Revizyonda nasıl acaba Tuğrul Bey? Başka tanıdığın hastası var mı canım nasıl karar verdin ?

Tesekkur ederim canim)
Bi kac arkadas amelyati yaptirdi Tugrul Maral ile,ben de bizim rus forumda yazdim cogu zaten onu tavsiye ediyorlar...bilmiyorum neden yabancilar onu taniyorlar....genelde onun musteri yabancilar heralde....anladigim kadar...Iste gittim gorustum coook guven verdi,ve hemen herseyi ona guvendim)ve hiiic pisman degilim....herese tavsiye edebiliyorum....zaten benden sonra Tugrul beye 14 arkadasim gittiler ve amelyati gecermisler...herkes de memnun biliyorum kadar)))

Son düzenleme:

Bence resimlere bak...yaptiklarina bak....cok resim iste...Burun cok ciddi bi amelyat...herkes guzel yapamaz maalesef....Bazen bi goruyorsun Allah korusun diyorsun,,,,domuzun burunlarla geziyorlar.....

canım çok doğal bi burnun olmuş başta kalkık mıydı ben yeni oldum da baya kalkık

Ben dogal olsun istedim gercejtebde oyle oldu askinda cok memnunum ama sislerim cok geç iniyor dilk alcim çıkınca çok begendim simdi bitaz büyük geliyor doktorum sis tamamen inince kavisi ortaya cikar dedi

alçılar ilk çıktığında ucu çok kalkık mıydı ne olur cevap yaz canım çok takmaya başladım.

ÖNCESİ-SONRASI FOTOĞRAFLAR ALBÜM HALİNDE SAYFAMDA MEVCUT ANCAK YALNIZCA ARKADAŞ LİSTEMİN GÖREBİLECEĞİ ŞEKİLDE AYARLI :) görmek isteyenler ekleyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…