Eki Görüntüle 928896 Full tuning)))))Doktor Docent Tugrul Maral her seyi yapti))
hafif dudaklar burnum ve meme))
Sac ama onun degil)))))))baskasi boyadi))))))))))
çok güzel olmuş burnunuz, ucundan da küçültme yapmış galiba benim görüştüğüm bir doktor burun ucuna bir şey yapamam demişti keşke biraz daha araştırsaymışım gerçi benim burun ucum daha büyük
Çok güzel olmuş ben de bayıldım maşallah :) Revizyonda nasıl acaba Tuğrul Bey? Başka tanıdığın hastası var mı canım nasıl karar verdin ?
kizlar merhaba. Burun ameliyati icin deli gibi doktor ariyorum. faceteki doktorlain sayfasina pek inanamiyorum nedense. Acaba forumda yazilanlara ne kadar guvenebilirim? bu konuda fikriniz nedir?
forumda doktorlar kendileri bile yorum yapiyor diye duydum ama..
canım iphone üzerinden estetik burun yada burun simülasyonu yazarak bulabilirsin
çok güzel olmuş canım :)
Eki Görüntüle 929980 Eki Görüntüle 929980 2 haftalık burnum arkadaslar:)
burununuz harıka bayıldım.doktorunuz kım ogrenebılırmıyım ?
Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)
Ben dogal olsun istedim gercejtebde oyle oldu askinda cok memnunum ama sislerim cok geç iniyor dilk alcim çıkınca çok begendim simdi bitaz büyük geliyor doktorum sis tamamen inince kavisi ortaya cikar dedi
Canim kac ayda kavisi böyle oldu bnm 45. Gün ve kavis yok
harika olmuşsun ben çok beğendim :)
SONRAM ONCEM :d
harika olmuşsun ben çok beğendim :)
canım cok guzel olmus hangı doktor
canim yanlis alıntı yaptin sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?