mrererdem Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2024 499 136 18 42 8 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi mrererdem #1 dün opu oldum doktor Protestan hep fitili hemde iğnesini yazdı kullanan var mı
M Misafirsekeri Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ekim 2021 2.309 1.138 83 8 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi mrererdem #2 mrererdem .!.: dün opu oldum doktor Protestan hep fitili hemde iğnesini yazdı kullanan var mı Genişletmek için tıkla... Progestani ben fitil olarak kullanıyorum hâlâ. 8 haftalık gebeyim. Tutarsa 12. Haftaya kadar kullanicaksin canım. Rabbim sana da nasip etsin inşallah
mrererdem .!.: dün opu oldum doktor Protestan hep fitili hemde iğnesini yazdı kullanan var mı Genişletmek için tıkla... Progestani ben fitil olarak kullanıyorum hâlâ. 8 haftalık gebeyim. Tutarsa 12. Haftaya kadar kullanicaksin canım. Rabbim sana da nasip etsin inşallah
mrererdem Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2024 499 136 18 42 8 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi mrererdem #3 Misafirsekeri .!.: Progestani ben fitil olarak kullanıyorum hâlâ. 8 haftalık gebeyim. Tutarsa 12. Haftaya kadar kullanicaksin canım. Rabbim sana da nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Keşke hapı olsa salı gününe kadar yaşarsa embriyolarım transfer hemen yapacak siZinde öyle mi oldu
Misafirsekeri .!.: Progestani ben fitil olarak kullanıyorum hâlâ. 8 haftalık gebeyim. Tutarsa 12. Haftaya kadar kullanicaksin canım. Rabbim sana da nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Keşke hapı olsa salı gününe kadar yaşarsa embriyolarım transfer hemen yapacak siZinde öyle mi oldu
M Misafirsekeri Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ekim 2021 2.309 1.138 83 8 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi mrererdem #4 mrererdem .!.: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Keşke hapı olsa salı gününe kadar yaşarsa embriyolarım transfer hemen yapacak siZinde öyle mi oldu Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, amin Benimki dondurulmuş transfer oldu
mrererdem .!.: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Keşke hapı olsa salı gününe kadar yaşarsa embriyolarım transfer hemen yapacak siZinde öyle mi oldu Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, amin Benimki dondurulmuş transfer oldu
mrererdem Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2024 499 136 18 42 8 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi mrererdem #5 Misafirsekeri .!.: Teşekkür ederim, amin Benimki dondurulmuş transfer oldu Genişletmek için tıkla... Darısı başıma
Misafirsekeri .!.: Teşekkür ederim, amin Benimki dondurulmuş transfer oldu Genişletmek için tıkla... Darısı başıma
B busebuse3 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2024 19 7 1 27 17 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi mrererdem #6 Dondurulmuş neden yapılmadı. Kaç yumurtanız toplandı acaba
mrererdem Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2024 499 136 18 42 18 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi mrererdem #7 busebuse3 .!.: Dondurulmuş neden yapılmadı. Kaç yumurtanız toplandı acaba Genişletmek için tıkla... 5 yumurta toplandı taze transfer oldum transferden öne fitil ve iğne başladı embriyolar tutunsun diye iki tane Tansfer yapıldı blr tane donduruldu transferimin bugün 6.günü
busebuse3 .!.: Dondurulmuş neden yapılmadı. Kaç yumurtanız toplandı acaba Genişletmek için tıkla... 5 yumurta toplandı taze transfer oldum transferden öne fitil ve iğne başladı embriyolar tutunsun diye iki tane Tansfer yapıldı blr tane donduruldu transferimin bugün 6.günü