Gebeliğe Hazırlık Onceki ay adeti gecikip sonraki ay hamile kalmak??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba 1 yildir deniyoruz ve adetim günü gününe gelirdi yada 1 2 gun onceden gelirdi asla gecikmezdi ama gecen ay 3 gun gecikti vucut kendini hamilelige hazirliyor olabilirmi oyle borsey duymustum cunku
Böyle bir şeye inanamazdım ama 2 kere başıma geldi benim de gecikmem olmaz

Benim öyle oldu canım. Önceki adetim 10 gün kadar gecikmişti sonraki ayda güzel haberi aldım
Benim de eylülde 11gn gecikti inşallah senin gbi ekimde güzel haberi alırım hatta agustosta da 6gün gecikmişti normalde bir yada 3 gün arası erken yada geç olurdu bu iki ay çok uzadı ve hp heveslendim ne dersin senin gibi olur muyum umut ol bana :)

En son 21 ağustosta adet oldum eylül de olmadım ekim 8 de randevum var kötü birşey duyacağım diye korkuyorum oğluma hamile kalmadan 5 ay önce adetlerim bozulmuş gecikmiş tuhaflasmisti inş allah isteyen herkese nasip eder

Inşallah canım. Ben bu seferde olmazsa doktora gidicem demiştim 1.5 sene olmuştu ama çok şükür gerek kalmadı. Darısı tüm bekleyenlere Gecikince rahim bebek arıyo diyolar neden olmasın yüksek tut moralini

Inşallah canım. Ben bu seferde olmazsa doktora gidicem demiştim 1.5 sene olmuştu ama çok şükür gerek kalmadı. Darısı tüm bekleyenlere Gecikince rahim bebek arıyo diyolar neden olmasın yüksek tut moralini
Bende daha doktora gitmedim inş bu ay olur da gerek kalmaz yaaa sende hiç gitmedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…