Gebeliğe Hazırlık Onceki ay adeti gecikip sonraki ay hamile kalmak??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bayansss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
232
127
103
Merhaba 1 yildir deniyoruz ve adetim günü gününe gelirdi yada 1 2 gun onceden gelirdi asla gecikmezdi ama gecen ay 3 gun gecikti vucut kendini hamilelige hazirliyor olabilirmi oyle borsey duymustum cunku

Merhaba 1 yildir deniyoruz ve adetim günü gününe gelirdi yada 1 2 gun onceden gelirdi asla gecikmezdi ama gecen ay 3 gun gecikti vucut kendini hamilelige hazirliyor olabilirmi oyle borsey duymustum cunku
Canım aynı şeyi burda ben de duydum çocuğa niyetlendiğimizden beri düzenli giden adetim bozuldu 6 ay olcak deniyoruz ama ses Seda yok :)

Benim bilgim şu yönde ne kadar doğru bilemem..
Eğer adetin erken olursa yumurtlaman erken olmuş demek ve çocuk arıyo demekmiş
Eğer adetin geç oluyosa yumurtlama geç olmuştur demek geç oluncada ne oluyo bilmiyorum doğrumu yanlışmı bilemem böyle duydum bi yerden

Benim öyle oldu canım. Önceki adetim 10 gün kadar gecikmişti sonraki ayda güzel haberi aldım

Bilemiyorum ki canm ben duymadım öyle bişey. Hiç gecikme de yaşamadım. 2 sene denedik. Hep de 28günde bir adet oldum. Bebek fikrinden vazgeçtiğim ay, hamile kalmışım. Çok güzel bir sürpriz oldu bana. İnşallah rabbim sana da, tüm isteyenlere de nasip etsin

Nasil vazgectiniz bebek fikrinden hic mi akliniza gelmedi

Benimde gebelik düşündüğümden beri adetlerim cok duzensizlesti vücut kendini hazırlıyor derler ama bilmiyorum hamile kalırsam buraya yazarım

Nasil vazgectiniz bebek fikrinden hic mi akliniza gelmedi
2sene olmadı. Biz artık eşimle doğal yollardan anne baba olamayacağımıza kanaat getirdik. Ve eşim artık nasılsa olmuyor diye davranıyordu. Ben de aynı düşünceye sahiptim. 'Nasılsa olmuyor.'
İş arıyordum, saç bakımları yapıyordum, fizik tedaviye gidiyordum.. Adet günüm yaklaşınca çantama ped filan koymuştum. Dışarıda olursam yanımda olsun diye..
Sonra günüm geldi olmadım.. Ertesi gün de gidip kan verdim. Negatif çıkacak biliyorum ama ona göre adet söktürücü şeyler tüketeyim.. Kan verdikten 2 saat sonra hamile olduğumu öğrendim ve hüngür hüngür ağladım.. Neredeyse doğuracağım, hala inanamıyorum :)
Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Ben oğlum da şöyle olmuştum tam 5 ay adet görmemiştim sonra bi lekelenme olmuştu Dr a gitmiştim bunu adetten sayamam diğer ayı bekle o zaman tahlil yaparız demişti çocuk tedavisi için işte ama diğer ay benim adet yine gelmedi etrafın baskısıyla ay sana bi güzellik geldi yok kirpigin karismis hamile tipi var sende demelerine en fazla 5 gün dayanabildim adet bile görmüyorum test yapcam size kapak olacak dedim ama bana kapak oldu hamileydim şimdi adetim 10 gündür yok olmadı test yaptım negatif belki diğer aylar için hazırlık başlıyor olabilir

Ayy masallah hayirlisiyla ve saglikla dogumun olur insllah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…