Canım aynı şeyi burda ben de duydum çocuğa niyetlendiğimizden beri düzenli giden adetim bozuldu 6 ay olcak deniyoruz ama ses Seda yok :)Merhaba 1 yildir deniyoruz ve adetim günü gününe gelirdi yada 1 2 gun onceden gelirdi asla gecikmezdi ama gecen ay 3 gun gecikti vucut kendini hamilelige hazirliyor olabilirmi oyle borsey duymustum cunku
Seninde mi gecikiyor canimCanım aynı şeyi burda ben de duydum çocuğa niyetlendiğimizden beri düzenli giden adetim bozuldu 6 ay olcak deniyoruz ama ses Seda yok :)
Benim bilgim şu yönde ne kadar doğru bilemem..Merhaba 1 yildir deniyoruz ve adetim günü gününe gelirdi yada 1 2 gun onceden gelirdi asla gecikmezdi ama gecen ay 3 gun gecikti vucut kendini hamilelige hazirliyor olabilirmi oyle borsey duymustum cunku
Evet dediğim gibi korunmayı bıraktığımızdan beri adet düzeni diye bir şey kalmadı en az bir hafta ileri atıyor her ay sonra düzelir gibi oluyor sonra iyice karışıyor ben de anlamadım gittiSeninde mi gecikiyor canim
Sizce hamile olabilirmiyimEvet oluyor bende oldu hatta annemin arkadaslarıda demişti vücut kendini hamileliğe hazırlıyor
Sizce hamile olabilirmiyim
Sabahlari cok tuvalete cikiyorum ve basim 1 haftadir cok agriyor sadece bunlar canimTabiki olabilirsin belirtiler var mı canım
Ama benim sadece 3 günBenim öyle oldu canım. Önceki adetim 10 gün kadar gecikmişti sonraki ayda güzel haberi aldım
Sabahlari cok tuvalete cikiyorum ve basim 1 haftadir cok agriyor sadece bunlar canim
Inşallah canim ya dua edinnSık idrara çıkmak bu tamam ama diğerini bilmiyorum tatlım inşallah hamilesindir
Nasil vazgectiniz bebek fikrinden hic mi akliniza gelmediBilemiyorum ki canm ben duymadım öyle bişey. Hiç gecikme de yaşamadım. 2 sene denedik. Hep de 28günde bir adet oldum. Bebek fikrinden vazgeçtiğim ay, hamile kalmışım. Çok güzel bir sürpriz oldu bana. İnşallah rabbim sana da, tüm isteyenlere de nasip etsin
insllah canim yaBenimde gebelik düşündüğümden beri adetlerim cok duzensizlesti vücut kendini hazırlıyor derler ama bilmiyorum hamile kalırsam buraya yazarım
2sene olmadı. Biz artık eşimle doğal yollardan anne baba olamayacağımıza kanaat getirdik. Ve eşim artık nasılsa olmuyor diye davranıyordu. Ben de aynı düşünceye sahiptim. 'Nasılsa olmuyor.'Nasil vazgectiniz bebek fikrinden hic mi akliniza gelmedi
Ayy masallah hayirlisiyla ve saglikla dogumun olur insllah canim2sene olmadı. Biz artık eşimle doğal yollardan anne baba olamayacağımıza kanaat getirdik. Ve eşim artık nasılsa olmuyor diye davranıyordu. Ben de aynı düşünceye sahiptim. 'Nasılsa olmuyor.'
İş arıyordum, saç bakımları yapıyordum, fizik tedaviye gidiyordum.. Adet günüm yaklaşınca çantama ped filan koymuştum. Dışarıda olursam yanımda olsun diye..
Sonra günüm geldi olmadım.. Ertesi gün de gidip kan verdim. Negatif çıkacak biliyorum ama ona göre adet söktürücü şeyler tüketeyim.. Kan verdikten 2 saat sonra hamile olduğumu öğrendim ve hüngür hüngür ağladım.. Neredeyse doğuracağım, hala inanamıyorum :)
Rabbim herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?