Kızlar araştırdığım,okuduğum ve doktorlara sorduğum kadarıyla bazı kanılara vardım; yumurtlama döneminde ilişki olursa erkek olacağına inanılıyor ama burda %60 erkek,%40 kız oldu şeklinde oy verilmiş; yani yumurtlama günü tek ilişkiyle kızı olanlar da çok; adetten hemen sonra kızı olan da var oğlu olan da;yumurtlama döneminden sonra da aynı şekilde hem kızı hem oğlu olanlar var ayrıca çatlatma iğnesiyle dr.tavsiyesiyle yumurta çatladığında yapılan ilişkiyle kızı olan da oğlu olan da var.ben dr.uma sordum bunları böyle birşey yok dedi iki oğlu varmış biz kızı bulamadık dedi hem öyle olsa dünyanın düzeni bozulur dedi; hatta dünyadaki kadın ve erkek oranı değişmiyor kuran dada geçiyormuş %49 küsür kadın %50 küsür erkekten oluşuyormuş dünya; ben açıkçası yaşamın kadınlar için daha zor olduğunu ve yaşadığım bazı şeylerden ötürü hep oğlum olsun istemişim çünkü bunu tam olarak ben bile farkında değildim ama bilinçaltımda öyle şeyler varmış ki nerdeyse kızım olacağını öğrendiğimde hayal kırıklığına uğradım; o da bu dünyaya çile çekmeye geliyor falan gibi daha bir sürü düşüncem var inanın elimde değil bu konuda taşlaşmış bir bilinçaltım varmış meğer; çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde eşime çaktırmadan erkek olsun diye bazı yöntemler uygulamaya çalıştım ama bir sene boyunca bebeğimiz olmadı iki defa çatlatma iğnesi yaptırdım oda tutmadı zaman geçtikçe bu süre zarfında yeter ki normal yolla hamile kalayım deyip cinsiyet için yöntem denemekten vazgeçtim ama artık umutsuzluğa kapılmıştım bu işin sonu tüp bebek diyordum ki oda yüzde yüz tutmuyor; sonra annemin hamile kalma yöntemini denedik ne kadar inanmasam da o da tutmazsa rahim filmi çektirecektim sonrasında aşılama tüp vs. ama o yöntem ikinci ay tuttu ve çok mutlu oldum cinsiyeti falan umrumda deil zannediyodum ama bilinçaltım öyle değilmiş heralde oğlandır diyordum kız olduğunu öğrenince bütün endişelerim su yüzüne çıktı halbuki ne gerek vardı bu kadar ayrıntılı düşünmeye, hamileyken kanımda risk göründü amniosentez yaptırdım ama sorun çıkacak diye çok korktuk yine cinsiyetini hiç düşünmedim sonuçlar temiz çıktı neyseki; diyeceğim o ki ikinci çocuk için yöntem de uygulasam tutma ihtimali hem var hem yok bu yöntemlere güvenmiyorum kızlar siz ne düşünüyorsunuz benim durumum ve düşüncelerim hakkında?
Sağol canım. Tüp bebeği Kıbrısta yaptırdım. Burada yapılmıyor doğru. Tutacağına o kadar emindim ki, Çünkü 2 kez hamile kaldım, ikisinede ilk ayda hamile kalmıştım. Allah ol demeyince hiç bir şey olmuyor.ymb bebeğini kaybettiğine çok üzüldüm canım Allah inşallah gönlüne göre versin tüp bebekte yüzde yüz değil malesef biraz kısmet işi bence bu işler Rabbim dilerse olur ama tüp bebekle türkiye de cinsiyet seçimi yapılıyormu onu bilmiyordum
özdencim oğlan olacağını düşünerek neden üzüldün Allah gönlüne göre vermiş neyse ki güle güle büyüt bende de tam tersi oldu nedense yazdığım sebeplerden ötürü,erkek çocukları hayata 1_0 önde başlıyor ve daha rahat büyüyolar gibi geliyor ben de erkek istemiştim ama nasip en doğrusunu Allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?