aynen kızlar
(
doğumdan önce nasılda süslü püslü ve titizdim ..
doğumdan sonra bebekten fırsat kalmıyor hiçbişeye duşumu bile zor alıyorum,çoğu kez duşu yarıda kesip çıkıyorum bebek ağlayınca..
vs vs yani bebekle ilgilenmekten arta fazla zaman kalmıyor kalan zamanda da mecburen yorgun olduğum için dinleniyorum..
benimde moralim bozuluyor kendimi kötü paspal hissediyorum ama saolsun eşim çok teselli ediyor beni.. çok anlayışlı ilgili davranıyor,eskisi gibi olduğumu vurgulamaya çalışır geçici bir süre oğluna aitsin felan der..
kilom yok çok şükür doğum yapalı 40 gün oldu eski kilomdayım 2 kilo fazlam var ama çok güzel bir bayan olamıyorum
yani kendime bakamıyorum aynaya bakmadığım günlerim oluyor
bebeğim ek gıdaya geçene kadar evdeyim sonra işe başlıcam vallahi açık konuşmak gerekirse bir an önce bekliyorum işe başlamayı..
tamam bebeklerimiz için herşeyi yaparız ama sonuşta eşlerimizde var ben eşimin karşısında paspal paspal görünmk istemiyorum eski günlerimizi özlüyorum romantik akşam yemeklerimiz,türkü barlarda karşılıklı türkü şöyleyişlerimizz
(( napim yaa ..
neyseki bu günlerde geçecek bebeğimiz büyüyünce eski halimize dönecez kızlar üzülmeyelim dimi..
çok konuştum kusura bakmayın