Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır gebelik için uğraşıyorum hormon ve sperm sonuçlarında bir sorun yok, pcos da değilim . 2 ayrı doktora göründüm biri femara ile yumurta takip edelim bir ay dedi, diğeri direk rahim filmi istedi. Sizce mantıklı olan nedir ? Deneyimi ya da fikri olan yazarsa çok sevinirim
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır gebelik için uğraşıyorum hormon ve sperm sonuçlarında bir sorun yok, pcos da değilim . 2 ayrı doktora göründüm biri femara ile yumurta takip edelim bir ay dedi, diğeri direk rahim filmi istedi. Sizce mantıklı olan nedir ? Deneyimi ya da fikri olan yazarsa çok sevinirim
Yumurta takibini devlet hastanesinde yapıyorlar mı acaba onu doktor kendisi mi öneriyo biz mi istiyoruz bende 13 aydır deniyorum ama bi türlü hamilelik olmuyo maalesef kadın doğuma gittim bi kere bişey çıkmadı bi yıl dene olmazsa gene gel dedi bı daha gitmeyi düşünüyorum bu sefer ne onerir bilmiyorum ilaç yazar gönderir mu sadece özele gitme imkanım yok devletten randevu aldım