Gençken öyle oluyor :) benim yaşım 39 ..Benimde öyle oldu ama doktorlar bunlara yönlendirmediler beni stres yapma diyip yolladılar hep yaş kaç
Benim de içimden o geçiyor aslındaÖnce bi yumurta takibi yapın bence
Yaşınız biraz varmış ama doktor bana 4,5 ay ilaç deneyelim olmazsa rahim filmi demişti ovulasyon testine şans verin benceMerhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır gebelik için uğraşıyorum hormon ve sperm sonuçlarında bir sorun yok, pcos da değilim . 2 ayrı doktora göründüm biri femara ile yumurta takip edelim bir ay dedi, diğeri direk rahim filmi istedi. Sizce mantıklı olan nedir ? Deneyimi ya da fikri olan yazarsa çok sevinirim
Bence ilk rahim filmi yapın kurtulun sonra yumurta takibi ve aşılamaya devam edersiniz bana doktor böyle önerdiMerhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır gebelik için uğraşıyorum hormon ve sperm sonuçlarında bir sorun yok, pcos da değilim . 2 ayrı doktora göründüm biri femara ile yumurta takip edelim bir ay dedi, diğeri direk rahim filmi istedi. Sizce mantıklı olan nedir ? Deneyimi ya da fikri olan yazarsa çok sevinirim
Yumurta takibini devlet hastanesinde yapıyorlar mı acaba onu doktor kendisi mi öneriyo biz mi istiyoruz bende 13 aydır deniyorum ama bi türlü hamilelik olmuyo maalesefGençken öyle oluyor :) benim yaşım 39 ..
Rahim filminden korkuyorum 1 ay femara dan bir şey olmaz diye düşünüyorum bilemedim ..
Femara ne peki hiç bilmiyorum bende doktor bişey demeden yollar mj beni acabaGençken öyle oluyor :) benim yaşım 39 ..
Rahim filminden korkuyorum 1 ay femara dan bir şey olmaz diye düşünüyorum bilemedim ..
Bence önceliğiniz rahim filmi olsun. Neden diyecekseniz de rahim filmi doktorlara yol göstericidir bir sorun varsa ortadan kaldırılır yoksa bile en azından içiniz rahat eder size zaman kaybettirmez ayrıca tüp bebek tedavisinden önce de rahim filmi çektiriliyor genelde yakın zamanda tüp bebek düşünürseniz de bir daha film çektirmeye ihtiyaç da duymazsınızMerhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır gebelik için uğraşıyorum hormon ve sperm sonuçlarında bir sorun yok, pcos da değilim . 2 ayrı doktora göründüm biri femara ile yumurta takip edelim bir ay dedi, diğeri direk rahim filmi istedi. Sizce mantıklı olan nedir ? Deneyimi ya da fikri olan yazarsa çok sevinirim
Rahim filmi anestezili çektirdim ben , tüplerden biri tıkanık çıktı yüzde yüz değil de baya bi tıkanık , şansı arttırmak için rahim filminden başlayıp sonrasında da o bahsettiğiniz yol daha mantıklı sanki bende aynı durumdayım 2 yıl üstüne amh düşükMerhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır gebelik için uğraşıyorum hormon ve sperm sonuçlarında bir sorun yok, pcos da değilim . 2 ayrı doktora göründüm biri femara ile yumurta takip edelim bir ay dedi, diğeri direk rahim filmi istedi. Sizce mantıklı olan nedir ? Deneyimi ya da fikri olan yazarsa çok sevinirim
Merhaba, bebek düşünülmeye başlanınca rahim filmi çektirmek mantıklı. Hem şekil bozukluğu, yapışıklık var mı o anlaşılıyor. Hem de tıkanıklık varsa, verilen ilaç tıkanıklıkları açıyor. Doktorların söylediği de rahim filminden itibaren 6 ay içinde hamile kalabilirsiniz, çünki tüpler temizleniyor. Rahim filmi çeken doktor hem film, hem de rapor veriyor. Çeken doktora sorun mutlaka, neler gördünüz, bir problem var mı diye? Sonrasında yumurta takibi yaptırın, yumurta sayısını ve gelişimini görürsünüz. Umarım en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuzMerhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır gebelik için uğraşıyorum hormon ve sperm sonuçlarında bir sorun yok, pcos da değilim . 2 ayrı doktora göründüm biri femara ile yumurta takip edelim bir ay dedi, diğeri direk rahim filmi istedi. Sizce mantıklı olan nedir ? Deneyimi ya da fikri olan yazarsa çok sevinirim
Amin inşallah çok teşekkür ederimMerhaba, bebek düşünülmeye başlanınca rahim filmi çektirmek mantıklı. Hem şekil bozukluğu, yapışıklık var mı o anlaşılıyor. Hem de tıkanıklık varsa, verilen ilaç tıkanıklıkları açıyor. Doktorların söylediği de rahim filminden itibaren 6 ay içinde hamile kalabilirsiniz, çünki tüpler temizleniyor. Rahim filmi çeken doktor hem film, hem de rapor veriyor. Çeken doktora sorun mutlaka, neler gördünüz, bir problem var mı diye? Sonrasında yumurta takibi yaptırın, yumurta sayısını ve gelişimini görürsünüz. Umarım en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz
Rica ederim ne demekAmin inşallah çok teşekkür ederimbaya korktuğum için önce yumurta takibi mi
Denesem dedim ama sanırım kaçış yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?