• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce sperm testi mi? Rahim filmi mi?

Agy14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
38
20
88
11 aylik evliyim 5 aydir cocuk deniyoruz olmuyor ben bi kere alttan muayene olmustum rahimimde ve yumurtaliklarimda sorun gozukmedi adetimde günü gününe olur. Simdi ilk baktirmamiz gereken ne ? Suan hastayim 5. gunum bu ay guzel bi ay gecirmek icin simdiden dusunmeye basladim. Micro enjeksiyon duydum onu doktorun mu onermesi gerek kendimiz yaptirabiliyor muyuz? Ve bunca testi nerde yaptirmam gerekiyor. Kadın olması ve beni germemesi yeterli

Bence hem siz hem eşiniz gidip tahlil yaptırın. Siz reglinizin 3. günü gidip hormon tahlili yaptırın, eşiniz de sperm testi yaptırsın.

3. Gun gecti ama bidahaki hastaligimi bekleyeyim

Şuan cinsel bir münasebet yokken eşin gidip sperm testi verebilir canım.
Çünkü 3. Gün perhiz 4. Gün test verilmesi gerek eğer günler tutuyosa gitsin versin o seçenek ortadan kalkar

5 ay daha erken canm rahim filmi için doktorlar 1 sene deneyp olmazsa diyor. Sen bu ay yumurta takibi yaptır doktoruna esinde test versin. Rahim filmi 3 klomen ve catlatma iğnesi denedikten sonra cekiyorlar bnm bildiğim.

11 aylik evliyim 5 aydir cocuk deniyoruz olmuyor ben bi kere alttan muayene olmustum rahimimde ve yumurtaliklarimda sorun gozukmedi adetimde günü gününe olur. Simdi ilk baktirmamiz gereken ne ? Suan hastayim 5. gunum bu ay guzel bi ay gecirmek icin simdiden dusunmeye basladim. Micro enjeksiyon duydum onu doktorun mu onermesi gerek kendimiz yaptirabiliyor muyuz? Ve bunca testi nerde yaptirmam gerekiyor. Kadın olması ve beni germemesi yeterli
Doktor önermeden birşey kullanma derim bende 3 aydır doktor kontrolündeyim beni muane ettikden sonra eşimin sperm testi yaptı.Ocak ayında hsg çektirdim.Bu ayda klomen kullanarak çatlatma iğnesi oldum

Doktor önermeden birşey kullanma derim bende 3 aydır doktor kontrolündeyim beni muane ettikden sonra eşimin sperm testi yaptı.Ocak ayında hsg çektirdim.Bu ayda klomen kullanarak çatlatma iğnesi oldum

Ama benim hastaligim günü gününe tecrubelilere sordugumda senin yumurtaliginin catlamasinda sıkıntı yok sıkıntı olsa adetin düzenli olmaz dedi micro enjeksiyon hakkinda be dusunuyosunuz?

5 ay daha erken canm rahim filmi için doktorlar 1 sene deneyp olmazsa diyor. Sen bu ay yumurta takibi yaptır doktoruna esinde test versin. Rahim filmi 3 klomen ve catlatma iğnesi denedikten sonra cekiyorlar bnm bildiğim.
Oyle erken ama bi sıkıntı varsada 5. Ayimiz daha çocuk denemedeki 7 ay daha her ay niye umitleniyimki bende diyorumki bi problem varsa cozelim problem yoksa icim rahat olur Allah ne zaman verirse o zaman olur der kendime sıkıntı yapmam

Şuan cinsel bir münasebet yokken eşin gidip sperm testi verebilir canım.
Çünkü 3. Gün perhiz 4. Gün test verilmesi gerek eğer günler tutuyosa gitsin versin o seçenek ortadan kalkar

İliskiye girip 3 gun girmeyip 4. Gun mu test yapilacak. Suan 1 haftayi gecmistir iliskiye gormeyeli adet falan girdi araya yapmazlar mi ?

Ama benim hastaligim günü gününe tecrubelilere sordugumda senin yumurtaliginin catlamasinda sıkıntı yok sıkıntı olsa adetin düzenli olmaz dedi micro enjeksiyon hakkinda be dusunuyosunuz?
Öyle herkezin demesiyle olmuyor canım.

Ben bütün kontrolleri yaptırsım hiç bir sorunum çıkmadı.Doktor kendi kendine kalabilirsin istersen sadece sana yardım edebilirim dedi.

Belki 2-3 ayda bir yumurtluyosundur veyatta tüpünün birisi kapalıdır .Bir doktora gözük derim.

Eşinde de sende de bir sorun yoksa elinde sonunda hamile kalırsın canım

Oyle erken ama bi sıkıntı varsada 5. Ayimiz daha çocuk denemedeki 7 ay daha her ay niye umitleniyimki bende diyorumki bi problem varsa cozelim problem yoksa icim rahat olur Allah ne zaman verirse o zaman olur der kendime sıkıntı yapmam
Sende haklisn canm bnde öyle istedim ama cekmediler o yüzden oyle dedm bi baktr bakalm önce hormonlarna sonrada rahim filmi çektirirsn.

Öyle herkezin demesiyle olmuyor canım.

Ben bütün kontrolleri yaptırsım hiç bir sorunum çıkmadı.Doktor kendi kendine kalabilirsin istersen sadece sana yardım edebilirim dedi.

Belki 2-3 ayda bir yumurtluyosundur veyatta tüpünün birisi kapalıdır .Bir doktora gözük derim.

Eşinde de sende de bir sorun yoksa elinde sonunda hamile kalırsın canım

Adetim bittigi gibi gidiyim mi yoksa 2-3 gun bekleyeyim mi?

Hsg çekimi özel hastanelerde kendi iateğinlede çekiliyor sanırım.Ben çektirmeye gittiğimde kendinizmi istiyorsunuz yoksa doktor mu diye sormuşlardı

Adetim bittigi gibi gidiyim mi yoksa 2-3 gun bekleyeyim mi?
Hiç bekleme adetin biter bitmez temizlenip git derim ben özel bilge hastanesine gisiyorum tanıdıklarım Selçuk Arslanı çok övmüştü.

Alttan muane ediyorlar önce sonra kan testleri yapıyor.Eşinden de sperm testi istiyolar.Herşeyin temiz çıkarsa birde hsg istiyolar hsgden sonra ben bekledim 1 ay kendilinden birşey olur diyerek aonra klomenle çatlatma iğnesi oldum.

kızlar ben burayı yeni okudum siz yazalı aylar olmuş ama ben yine de şansımı denicem.ben 6 ay vajinusmusla uğraştım sonra yendim çok şükür yendiğimden beri hiç korunmadık 4 ay oldu 5 e gircez ama hala hamile kalamadım. sonunda hormon testi yaptırdım sonuçlarımın hepsi doktorun dediğine göre gayet güzel hiç bir engel yok. eşimde spermiyogram yaptırdı onun sonuçlarıysa sınırdaymış. eşimin sonucu şöyle sprem sayısı 13 milyon, toplam sperm 26 milyon, ileri hareketli %54 yerinde hareketli %8 hareketsiz%38 morfoloji %3 şeklinde. ben bundan sonra eşime 2 aydır soğuk pres keçiboynuzu yedirdim ve 1 ay da e vitamini kullandı bunları saraçoğlu hocadan duyup denedik tekrar test yapmak için adetimi bekliyoruz yaklaşık 10 gün sonra spermiyogramı yenileyeceğiz. eğer bu teste eşimin sperm testi iyi çıkarsa başka hangi tahlili yaptırmalıyız? erkeklerde hormon testi yaptırıyor mu ? bu arada ben ilk ilşkiden beri adet düzensizliği yaşıyorum bakireyken günü gününe olan adetim şimdi ya bir hafta geç oluyor ya 3 gün erken sizce yumurtlama sorunum var mıdır? bu yumurtlama takibi nasıl yaplıyor devlet hastanesinde oluyor mu? ve son sorum biliyorum çok oldu ama tüp tıkanıklığı varsa hsg en erken ne zaman çekilmeli? benim daha 4 ay oldu ilişkim

Back