kızlar ben burayı yeni okudum siz yazalı aylar olmuş ama ben yine de şansımı denicem.ben 6 ay vajinusmusla uğraştım sonra yendim çok şükür yendiğimden beri hiç korunmadık 4 ay oldu 5 e gircez ama hala hamile kalamadım. sonunda hormon testi yaptırdım sonuçlarımın hepsi doktorun dediğine göre gayet güzel hiç bir engel yok. eşimde spermiyogram yaptırdı onun sonuçlarıysa sınırdaymış. eşimin sonucu şöyle sprem sayısı 13 milyon, toplam sperm 26 milyon, ileri hareketli %54 yerinde hareketli %8 hareketsiz%38 morfoloji %3 şeklinde. ben bundan sonra eşime 2 aydır soğuk pres keçiboynuzu yedirdim ve 1 ay da e vitamini kullandı bunları saraçoğlu hocadan duyup denedik tekrar test yapmak için adetimi bekliyoruz yaklaşık 10 gün sonra spermiyogramı yenileyeceğiz. eğer bu teste eşimin sperm testi iyi çıkarsa başka hangi tahlili yaptırmalıyız? erkeklerde hormon testi yaptırıyor mu ? bu arada ben ilk ilşkiden beri adet düzensizliği yaşıyorum bakireyken günü gününe olan adetim şimdi ya bir hafta geç oluyor ya 3 gün erken sizce yumurtlama sorunum var mıdır? bu yumurtlama takibi nasıl yaplıyor devlet hastanesinde oluyor mu? ve son sorum biliyorum çok oldu ama tüp tıkanıklığı varsa hsg en erken ne zaman çekilmeli? benim daha 4 ay oldu ilişkim