Önce pozitif sonra negatif

meltemakd

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2024
125
21
13
23
Merhabalar bir kaç gün önce paylaştığım testimde prodoctor silik çizgi görmüştüm bata 3 gün var sabah ilk idrarla test yaptım fakat şimdi negatif bu durumu yaşayan oldu mu aranızda lütfen pcosluyum yanıt bulmak istiyorum. İlk fotoğraf silik çizgi çıkan 3 gün önce yaptığım diğerleri bugün

Eklentiler

• IMG_20250402_164832_426.webp
    IMG_20250402_164832_426.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG20250405061050.webp
    IMG20250405061050.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 64
Prodoctor güvenilir bir test değil ben hamileyken yaptığım halde hep tek çizgi veriyordu hamileydim yani alma imkanınız varsa eczaneden predictor testi alın en güvenilir ve doğru sonuç veren test odur diğerleri çoğu artık sahte sonuç veriyor yada bekleyin gününüz geçince kan verin inşallah vardır rabbim nasip etsin sizlere♥️

Prodoctor güvenilir bir test değil ben hamileyken yaptığım halde hep tek çizgi veriyordu hamileydim yani alma imkanınız varsa eczaneden predictor testi alın en güvenilir ve doğru sonuç veren test odur diğerleri çoğu artık sahte sonuç veriyor yada bekleyin gününüz geçince kan verin inşallah vardır rabbim nasip etsin sizlere♥️
Yaaa bir umut oldu bu mesajınız bana çok tuhafıma gitti çünkü önce çizgi görüp sonra böyle olunca üzüldüm

Yaaa bir umut oldu bu mesajınız bana çok tuhafıma gitti çünkü önce çizgi görüp sonra böyle olunca üzüldüm
Ben size söylediğim predictorda çift çizgi alırken prodoctordan tek çizgi alıyordum 🤐o an anladım ki işe yaramıyor o test hayırlısı olsun hakkınızda inşallah, 🥰

Ben size söylediğim predictorda çift çizgi alırken prodoctordan tek çizgi alıyordum 🤐o an anladım ki işe yaramıyor o test hayırlısı olsun hakkınızda inşallah, 🥰
Umarım dua edin lütfen çok istiyorum 🥰 Hayırlı olsun sizinde bebişiniz inşallah Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻

Ama ben çok silik bir çizgi gördüm bunda da 🥰
Var zaten elimde net görüyorum da 31 inden beri yapıyorum neden koyulaşma olmuyor ona şaşırıyorum ve ilk üç dk da da çıkıyor yani görüyorum marka da güvenilir deniliyor pcosluyum geç döllenme olduğunda gel koyulaşır mı ki bilmiyorum

Malesef testler doğru sonuç vermiyor. Artık ben testlere güvenmiyorum. En doğru sonucu kan testi veriyor. 3 aydır yalancı negatiflerle hayal kırıklığı yaşıyorum

Merhabalar bir kaç gün önce paylaştığım testimde prodoctor silik çizgi görmüştüm bata 3 gün var sabah ilk idrarla test yaptım fakat şimdi negatif bu durumu yaşayan oldu mu aranızda lütfen pcosluyum yanıt bulmak istiyorum. İlk fotoğraf silik çizgi çıkan 3 gün önce yaptığım diğerleri bugün
Bu yaptığım testlerin hepsi ikinci çizgiyi çıkardı kuruma çizgisidir dedim ama su ile ıslattığımda hiç biri gitmedi

Back
X