• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce pozitif sonra negatif gebelik testi

Teacher95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
34
19
88
29
Arkadaşlar bu ay geç yumurtlama yaşadım ve o günleri değerlendirdim. Dün yumurtlamanın 12. Günüydü ve gebelik testim pozitif cikti. Çok sevinmistim . Takip amacıyla sabah ilk idrarimla tekrar denedim ama sonuç negatif malesef. Hemen sonra bi tane daha denedim ama o da negatif. Pazartesi kan testi yapicam Allahın izni ile . Bu şekilde olup gebe kalan var mı, testim mi yanıldı yoksa kafam çok karışık, belirtilerim de var kaşık ağrısı akıntı gibi.

Arkadaşlar bu ay geç yumurtlama yaşadım ve o günleri değerlendirdim. Dün yumurtlamanın 12. Günüydü ve gebelik testim pozitif cikti. Çok sevinmistim . Takip amacıyla sabah ilk idrarimla tekrar denedim ama sonuç negatif malesef. Hemen sonra bi tane daha denedim ama o da negatif. Pazartesi kan testi yapicam Allahın izni ile . Bu şekilde olup gebe kalan var mı, testim mi yanıldı yoksa kafam çok karışık, belirtilerim de var kaşık ağrısı akıntı gibi.
Geç döllenme olduysa belki testlerde çıkmayabilir , en iyisi kan testi yaptırın 🌸 test sonucunuza kaç dakika da baktınız

İlkine ilk 10 dk içinde baktım, şimdi diğerlerine de bakınca hayali çizgileri görüyorum, kanda belli olur artık , sabretmek lazım ama o kadar sabirsizim ki

Merhabalar inşallah hamilesindir 🙏🏼 Benimde ilk testim saatler sonra pozitif 5 gün sonra tekrarladığımda negatifti bir daha yapmayada çekiniyorum açıkcası

Merhabalar inşallah hamilesindir 🙏🏼 Benimde ilk testim saatler sonra pozitif 5 gün sonra tekrarladığımda negatifti bir daha yapmayada çekiniyorum açıkcası

Eklentiler

• 71581B16-7C20-4042-B289-A9B1AC29C8EB.jpeg
    71581B16-7C20-4042-B289-A9B1AC29C8EB.jpeg
    52,5 KB · Görüntüleme: 517
Malesef bugün regl oldum canım, kimyasal gebelikte bence çünkü önce bayağı kırmızıydı ikinci çizgi sonraki gün hayalet çizgi gibiydi bugün de kanamam yoğun bi şekilde başladı. Umarım sen hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum Allahın izni ile .

Malesef bugün regl oldum canım, kimyasal gebelikte bence çünkü önce bayağı kırmızıydı ikinci çizgi sonraki gün hayalet çizgi gibiydi bugün de kanamam yoğun bi şekilde başladı. Umarım sen hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum Allahın izni ile .
Ayni durumu yaşıyorum ilk testim 3.dakikda pozitif cikti ertesi gün yaptım negatif saatler sonra bi cizgi cikmis belli belirsiz kan versem mi diye düşünüyorum şiddetli bel ağrısı yaşıyorum

OLdun mu adet kan verdin mi bugün canım

Günüm gelmedi ama kan verdim ama sebebi kaset test değil hafif kahverengiye akıntım var peçeteye gelen cinsten, bu sebeple kan verdim. Düşük yapıyor olabilirsin dedi ya da gebelik üzerine adet görüyor olabilirsin dedi sonucu bekliyorum 10 saattir sonuç bekliyorum

Benim 11ci gunde ultrasonda 24mm yumurtam vardi sonra tasinma telasindan gidip catlamasina bakamadim ayni sizin gibi 2gun silik ardindan 2kez neqativ cikti 6gun geciktim hala adet yok sadece kasiklarimda agri var. Sizin ne oldu acaba sonuclar?

Back