B Bilalrb99 Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2023 3 1 1 24 6 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Bilalrb99 #1 Eşim erken boşaldığı için önce ben boşalıyorum sonra eşim vajinama boşalıyo 1 buçuk senedir evliyiz çocuğumuz yok bu yüzden mi acaba
Eşim erken boşaldığı için önce ben boşalıyorum sonra eşim vajinama boşalıyo 1 buçuk senedir evliyiz çocuğumuz yok bu yüzden mi acaba
Infinite Soul Just a chill girl Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2023 7.820 22.964 268 6 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Bilalrb99 #2 Bilalrb99 .!.: Eşim erken boşaldığı için önce ben boşalıyorum sonra eşim vajinama boşalıyo 1 buçuk senedir evliyiz çocuğumuz yok bu yüzden mi acaba Genişletmek için tıkla... Sorunuz biraz anlaşılmıyor.Eşinizde erken boşalma sorunumu var?Sizin boşalip boşalmamaniz hamile kalmanızı etkilemez.
Bilalrb99 .!.: Eşim erken boşaldığı için önce ben boşalıyorum sonra eşim vajinama boşalıyo 1 buçuk senedir evliyiz çocuğumuz yok bu yüzden mi acaba Genişletmek için tıkla... Sorunuz biraz anlaşılmıyor.Eşinizde erken boşalma sorunumu var?Sizin boşalip boşalmamaniz hamile kalmanızı etkilemez.
Cereser Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2017 2.977 7.694 158 6 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Bilalrb99 #3 Bilalrb99 .!.: Eşim erken boşaldığı için önce ben boşalıyorum sonra eşim vajinama boşalıyo 1 buçuk senedir evliyiz çocuğumuz yok bu yüzden mi acaba Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Yumurtlama gününüzü takip edin, ovulasyon testlerinden faydalanabilirsiniz. Ama bana kalırsa cinsel probleminizi çözüp öyle çocuk düşünün derim, affınıza sığınarak.
Bilalrb99 .!.: Eşim erken boşaldığı için önce ben boşalıyorum sonra eşim vajinama boşalıyo 1 buçuk senedir evliyiz çocuğumuz yok bu yüzden mi acaba Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Yumurtlama gününüzü takip edin, ovulasyon testlerinden faydalanabilirsiniz. Ama bana kalırsa cinsel probleminizi çözüp öyle çocuk düşünün derim, affınıza sığınarak.
B Buffalosos Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 19 Eylül 2018 14.181 38.014 598 6 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Bilalrb99 #4 Yok onunla ilgisi yok bizde de önce ben olurum acık oldu ama.. hamileyim alakası yok yani önce kimin geldiği ile..
Yok onunla ilgisi yok bizde de önce ben olurum acık oldu ama.. hamileyim alakası yok yani önce kimin geldiği ile..