Merhaba arkadaşlar, 3 gündür kendimi çok kötü hissediyorum. Sebebine gelince 2 yıllık evliyim ve bende PCOS hastalığı var, birde buna ek rahmimde myom var. Doğru düzgün adet görmediğim için 3 yıl önce doktora gitmiştim ve bana YASMİN adında bir ilaç vermiş ve ben bu ilacı kullandıktan sonra 1 ayda 54 kilodan 59 kiloya çıkmıştım, durum böyle olunca mecburen bıraktım ilacı ve kendi haline bıraktım hastalığımı. Fakat şimdi evliliğimin üstünden 2 yıl geçmesi sebebiyle eşim ve ben artık anne baba olmak istiyoruz. Doktora gittik doktor önce bana duphaston adında bir ilaç verdi ve bu sayede adet olmamı sağladı sonunda adet oldum ve hormonlarıma bakıp bana yine bir doğum kontrol hapı olan YASMİN'i 2 ay kullanmamı söyledi. Şimdi mecburen kullanıyorum bu ilacı ama bu ilaç beni çok etkiliyor yine kilo alma, kıllanma problemlerim olacak diye korkuyorum. Hem bu doktora biz çocuk istiyoruz diyoruz o doğum kontrol hapı veriyor. O anda çok sinirlendiğim için hiçbirşey diyemedim doktora ama şuan içim çok sıkılıyor. İşim sebebiyle zırt bırt doktora da gidemiyorum. kendimi çok kötü hissediyorum. hemde çok