Ona Sarıldığım Anı Hatırlayamıyorum..

bu adam şu an ne yapıyor peki?
sevgilisi vardır belki.
belki de evlenmiştir.
herneyse üzücü olan bunca yılını harcamış olman.

iyi de kapının önünde sarılacak boyutta ilişkiniz olan adamdan 3 yıldır haber olmaması garip değil mi

ilk görüşmede mi kapı önünde sarıldınız

açın telefonu konulun olmuyorsa da yolunuza bakın

bu ruh hali sizi alır götürür

yazık edersiniz kendinize

O şu an başka bir ülkede eğitimine devam ediyor. Çevremde karşı cins tabii ki var. İş ortamımda, okul ortamımda. Ama onun gibi olanını göremedim, bulamadım.
Belki de kavuşamadığınız için öyle geliyor, birlikte olsanız ona fazla anlam yüklediğinizi , düşündüğünüz gibi biri olmadığını göreceksiniz . Hakkımda hayırlısı olsun deyip önünüze bakmanız en iyisi, zaten nasipte varsa gelir sizi bulur

Hep hayattan soğuyorum böyşe durumları görünce ,ona sarıldığın ani tabi hatırlamazsın 3yıl geçmiş bu ne 8 yıl önce oooohhoooo erkeklerr kadınlar gibi değildir beklemez ler o üç yıla neler sığdırırlar bi bilsen imkansızsa imkansız demektir o zaman bırak çevrene bak

Sarilamnizi hatirlamasaniz buraya yazamazdiniz.
Neden imkansiz adam evlimi
O anki hissi tekrar tekrar yaşamak istiyor herhalde arkadaş öyle bi dünya olsa sevişip durmazdık bi kere sevişir hatırlayıp hatırlayıp orgazm olurduk

dua filan yok. unutmak en iyi çözüm.

İmkansız kılan nedenleri bilmiyorum, evli bir adamsa eğer birlikte olmayı istemeniz kendi vicdan ve ahlaki kurallarınıza bağlıdır, bunun dayatmasını yapamam. Ancak inatla o anı hatırlamak istiyorsanız hatırlayamayabilirsiniz, literatürde bir adı vardı ama hatırlayamıyorum şu an. Hatırlamaya çalışmazsanız herhangi bir uyaranla beraber aklınıza gelebilir. Sarılan bir çift görmek, sarıldığınız mekanın önünden geçmek gibi. Üstüne düşmeyin.

bu adamları bu kadar yere göğe sirdirmamayi nasil basariyorsunuz?
efendi hoşgörülü...
ama arkadaşınızın sözüyle sizden vazgeçmiş.olay ne bilmiyorum ama sonuçta ortada bir ilişki yok ve siz yillar önceki sarilmayla teselli arıyorsunuz.adam kim bilir ne aşklara yelken açmıştır..
yaşınızda genç galiba çocukluktan bahsediyorsaniz onada şaşırmam.
yolunuza bakın bence.dua istiyorsaniz hayırlısıni dilemekle başlayın.bu kadar gözünüzde büyütmeyin size değer verecek sevecek birini bulursunuz umarım.
duygular karşılıklı olunca güzeldir..

takinti yaptigin icin olabilirr

Bence evli degilse hicbir imkansizlik olmamali neden platonikmis gibi ei birine asik olmus gibi yaziyorsunuz
.gercekten uzuldum lutfen karsinizdaki insana guveniyorsaniz aklinizda imkansiz olarak gordugunuz herseyi silin ve elinizden geleni yapin cabalayin

Yapmadigin bir seye arkadasin yapti dedigi icin inandi ve gitti size guvenmedi bile ve super erkek oyle mi? Ayrica oyle aska anne baba zor ayirir sizinki takinti olmis. İnsan baska seveyim diye dua eder 3 yil onceki sarilmayi hatirlayayim diye degil buradan bile takinti oldugunu anlayabilirsiniz

Konu sahibi 20 yasinda.
12 yasindan beri sevdali. Bu bence sevdadan ziyade takinti gibi. En guzel yaslarinizi harciyorsunuz.

Bu sevda degil takinti. Yil olmus 2017. Teknoloji denilen bir sey var. Baska ulkede de olsa bir yolunu bulir bir sekilde gorusurdu. Siz kendi kendinizi yasa sokmussunuz. Oyss o eminim ki hayatina kaldigi yerden devam ediyordur. Kismette varsa olur zaten. Yoksa da bos yere bekleyerek, o sarilmayi kafanizda kurup kurup hatirlayarak senelerinizi harcarsiniz ve bu arada da cok sey kacirirsiniz. Gozunuzde bu kadar da nuyutmeyin. O sarildigi gun en szindan mail ya da tel numaranizi isteyebilirdi. Eger takintiysa bu bence bir an once birakin.

Öncelikle yanlış biliyorsunuz mükemmel erkek yokturyaşamadığınız için öyle olduğunu sanıyo olabilirsiniz..aslında belki de mükemmel olan içinizde büyüttüğünüz yaşanmamışlıklardır..

6 yıldır birine aşığım. İlk sarıldığımız günü bende hatırlamıyorum. Fakat şanslıyım sanırım yüce Allah'ım inşallah nazar değdirmez onunla gelecek ay buluşacağımıza dair söz aldım kendisinden. Umarım iptal olmaz ve bende sarılmamızdan birini aklıma kazımış olurum artık. Gerçek aşka gelince, birdaha kimseye aynı duyguları hissetmeyeceğine ve ona aşıkmıyım diye kendine sorduğunda kendinden hiç şüphe etmeden emin cevaplar verebiliyosan aşıksındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…