- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
bu adam şu an ne yapıyor peki?İlk önce annem yanlış bir anlaşılma sonucu aramıza girdi. Tam herşeyi toparladık derken arkadaşım sandığım biri yapmadığım bir şeyi yapmışım gibi gösterdi ve yollar ayrıldı.
Tabii ki onunda kusurları vardır ama hoş görülebilir kusurlardır bunlar. Çok olgun, efendi, hoşgörülü, kültürlü, centilmen biri.
Belki de kavuşamadığınız için öyle geliyor, birlikte olsanız ona fazla anlam yüklediğinizi , düşündüğünüz gibi biri olmadığını göreceksiniz . Hakkımda hayırlısı olsun deyip önünüze bakmanız en iyisi, zaten nasipte varsa gelir sizi bulurO şu an başka bir ülkede eğitimine devam ediyor. Çevremde karşı cins tabii ki var. İş ortamımda, okul ortamımda. Ama onun gibi olanını göremedim, bulamadım.
O anki hissi tekrar tekrar yaşamak istiyor herhalde arkadaşSarilamnizi hatirlamasaniz buraya yazamazdiniz.
Neden imkansiz adam evlimi
dua filan yok. unutmak en iyi çözüm.Belki sizinkilerin yanında dert bile değil ama..
8 yıldır birine sevdalıyım. Hayatımda gördüğüm en mükemmel, dünya iyisi bir erkek. Ama ilişkimizi imkansız kılan nedenler var. 3 sene önce onunla buluşabilme şansına eriştim. Buluşma sonunda beni evime bıraktı ve kapı önünde sarıldık. Sonrasında ise ben sarılmamızı, onu anla ilgili hiç birşeyi hatırlamaz oldum. Kısa ömrümdeki o mükemmel anı hatırlayamamak acı veriyor. Elimden hiç mi bir şey gelmez? Gerçek aşk bu mu oluyor yani?
Yapabileceğim bir dua vs. var mıdır?
bu adamları bu kadar yere göğe sirdirmamayi nasil basariyorsunuz?İlk önce annem yanlış bir anlaşılma sonucu aramıza girdi. Tam herşeyi toparladık derken arkadaşım sandığım biri yapmadığım bir şeyi yapmışım gibi gösterdi ve yollar ayrıldı.
Tabii ki onunda kusurları vardır ama hoş görülebilir kusurlardır bunlar. Çok olgun, efendi, hoşgörülü, kültürlü, centilmen biri.
takinti yaptigin icin olabilirrBelki sizinkilerin yanında dert bile değil ama..
8 yıldır birine sevdalıyım. Hayatımda gördüğüm en mükemmel, dünya iyisi bir erkek. Ama ilişkimizi imkansız kılan nedenler var. 3 sene önce onunla buluşabilme şansına eriştim. Buluşma sonunda beni evime bıraktı ve kapı önünde sarıldık. Sonrasında ise ben sarılmamızı, onu anla ilgili hiç birşeyi hatırlamaz oldum. Kısa ömrümdeki o mükemmel anı hatırlayamamak acı veriyor. Elimden hiç mi bir şey gelmez? Gerçek aşk bu mu oluyor yani?
Bence evli degilse hicbir imkansizlik olmamali neden platonikmis gibi ei birine asik olmus gibi yaziyorsunuzBelki sizinkilerin yanında dert bile değil ama..
Yapmadigin bir seye arkadasin yapti dedigi icin inandi ve gitti size guvenmedi bile ve super erkek oyle mi? Ayrica oyle aska anne baba zor ayirir sizinki takinti olmis. İnsan baska seveyim diye dua eder 3 yil onceki sarilmayi hatirlayayim diye degil buradan bile takinti oldugunu anlayabilirsinizİlk önce annem yanlış bir anlaşılma sonucu aramıza girdi. Tam herşeyi toparladık derken arkadaşım sandığım biri yapmadığım bir şeyi yapmışım gibi gösterdi ve yollar ayrıldı.
O anki hissi tekrar tekrar yaşamak istiyor herhalde arkadaşöyle bi dünya olsa sevişip durmazdık bi kere sevişir hatırlayıp hatırlayıp orgazm olurduk