Ona Sarıldığım Anı Hatırlayamıyorum..

mükemmel diyorsun ama degil zaten bunu farkettiğinde askın sönecek . o anı kutsallastırmıssın o anı hatırlamakla ömrün geciyor . sanki sarılması bile lıtuf der gibi. kendini yopratıyorsun

İlk önce annem yanlış bir anlaşılma sonucu aramıza girdi. Tam herşeyi toparladık derken arkadaşım sandığım biri yapmadığım bir şeyi yapmışım gibi gösterdi ve yollar ayrıldı.

Tabii ki onunda kusurları vardır ama hoş görülebilir kusurlardır bunlar. Çok olgun, efendi, hoşgörülü, kültürlü, centilmen biri.
Sadece şunu söyleyebilirim ki adam seni sevmiyor, sevse arkadaşının dediğine inanmak yerine doğru mu yanlış mı onu araştırırdı. Bahaneyi bulup sana yol vermiş ki aslında neden böyle yaptığı da ortada, yurt dışında rahatça kadınla kızla takılabilir böylece. Ha sanmayın ki kadına kıza doyunca size gelecek, yüksek ihtimal yaşı genç bir hatun bulup, evlenecek, bu tipler hep aynıdır.

Daha kotu bir evre var. Sarilisi unutup baska birine sarildiginda onu hatirlamak gibi... Bu yuzden bi an once silin ve onunuze bakin ask degil de takinti ve acaba olsa nasil olurdu, neden olmadi diye kendini suclama ve kafada biriken soru isaretleri onu unutmamissiniz gibi gosteriyor

Bi arkadaşım vardı aynı böyle takıntılı. Sevdiği çocuk amerikadaydı. Senede 1 2 kere görüp aşkıyla deli oluyordu. Çok güzel bi kızdı çok isteyeni vardı ama o saçma bi şekilde çocuktan habersiz onu bekliyordu. Senede 1 kere gördüğünde verdiği selamdan,ona bi bakışından umutlanip o da beni seviyo diyodu. "Pırlanta gibi adam,mükemmel biri,terbiyeli,namuslu,abdestinde namazında " diye anlatıyordu. 7 sene once bi donem imamlik yapmis da.

Ya dedim saçmalama amerikada 7 senedir olup bozulmamis tertemiz kaldığına asla inanmam. Deneyelim dedim. Faceden Fake bi hesap açtım,cillop bi kız resmi koydum ekledim,sazan atladı tabi. Adam ağır sapık çıktı :KK70: striptiz barlarda sabahlayan kamerada soyunmalara kalkan bi tip vardı karşımda. Bu mu la dedim o mikemmel herif:KK70: sizinki de böyle bişey iste

Belki sizinkilerin yanında dert bile değil ama..
8 yıldır birine sevdalıyım. Hayatımda gördüğüm en mükemmel, dünya iyisi bir erkek. Ama ilişkimizi imkansız kılan nedenler var. 3 sene önce onunla buluşabilme şansına eriştim. Buluşma sonunda beni evime bıraktı ve kapı önünde sarıldık. Sonrasında ise ben sarılmamızı, onu anla ilgili hiç birşeyi hatırlamaz oldum. Kısa ömrümdeki o mükemmel anı hatırlayamamak acı veriyor. Elimden hiç mi bir şey gelmez? Gerçek aşk bu mu oluyor yani?

Yapabileceğim bir dua vs. var mıdır?

Dua.. dua?

Yahu neden gidip ona cikma teklifi etmiyorsunuz? Hangi devirde yasiyoruz offf

Sadece şunu söyleyebilirim ki adam seni sevmiyor, sevse arkadaşının dediğine inanmak yerine doğru mu yanlış mı onu araştırırdı. Bahaneyi bulup sana yol vermiş ki aslında neden böyle yaptığı da ortada, yurt dışında rahatça kadınla kızla takılabilir böylece. Ha sanmayın ki kadına kıza doyunca size gelecek, yüksek ihtimal yaşı genç bir hatun bulup, evlenecek, bu tipler hep aynıdır.

Daha önceden vukuatlı olduğum için inanmasını normal karşıladım ki, son mevzuda beni arayıp sordu. Ama artık bir ilişkimiz olursa bile bana %100 güveneceğini düşünmediğimden, ona yazmaya, konuşmaya yüzüm yok. Hayatında kimse yok onunda, son buluşmamızdan beri.

X