- Konu Sahibi Meredith Grey
Yarıldım ama gülmekten yao olayın üzerinden 3 yıl geçtiği için unutmuş olmanız normal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarıldım ama gülmekten yao olayın üzerinden 3 yıl geçtiği için unutmuş olmanız normal.
Sadece şunu söyleyebilirim ki adam seni sevmiyor, sevse arkadaşının dediğine inanmak yerine doğru mu yanlış mı onu araştırırdı. Bahaneyi bulup sana yol vermiş ki aslında neden böyle yaptığı da ortada, yurt dışında rahatça kadınla kızla takılabilir böylece. Ha sanmayın ki kadına kıza doyunca size gelecek, yüksek ihtimal yaşı genç bir hatun bulup, evlenecek, bu tipler hep aynıdır.İlk önce annem yanlış bir anlaşılma sonucu aramıza girdi. Tam herşeyi toparladık derken arkadaşım sandığım biri yapmadığım bir şeyi yapmışım gibi gösterdi ve yollar ayrıldı.
Tabii ki onunda kusurları vardır ama hoş görülebilir kusurlardır bunlar. Çok olgun, efendi, hoşgörülü, kültürlü, centilmen biri.
Belki sizinkilerin yanında dert bile değil ama..
8 yıldır birine sevdalıyım. Hayatımda gördüğüm en mükemmel, dünya iyisi bir erkek. Ama ilişkimizi imkansız kılan nedenler var. 3 sene önce onunla buluşabilme şansına eriştim. Buluşma sonunda beni evime bıraktı ve kapı önünde sarıldık. Sonrasında ise ben sarılmamızı, onu anla ilgili hiç birşeyi hatırlamaz oldum. Kısa ömrümdeki o mükemmel anı hatırlayamamak acı veriyor. Elimden hiç mi bir şey gelmez? Gerçek aşk bu mu oluyor yani?
Yapabileceğim bir dua vs. var mıdır?
Sadece şunu söyleyebilirim ki adam seni sevmiyor, sevse arkadaşının dediğine inanmak yerine doğru mu yanlış mı onu araştırırdı. Bahaneyi bulup sana yol vermiş ki aslında neden böyle yaptığı da ortada, yurt dışında rahatça kadınla kızla takılabilir böylece. Ha sanmayın ki kadına kıza doyunca size gelecek, yüksek ihtimal yaşı genç bir hatun bulup, evlenecek, bu tipler hep aynıdır.