Konuyu suan acamıyorum çarş. günü yanımda olacak o zaman yüzyüze anlatacağımm sonucta ona dile getireceğim kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ben sadece bir kişiyle yaşadım belirttiğim gibi sevdiğim için olmuştu daha sonra o ilşkimden ayrıldıktan sonra zevk için devamını getirmedim o erkekle şu erkekle beni anlayacağını umuyorum güveni kırılacak daha çok çıkmaza gelinecek ama yapacak birşeyim yok
anlatman ıyı olur kmse sutten cıkmıs akkasık deıl demışsn ama türkıye de yaşıyorz yabancı ulkelerde önemlı deıl bakıre olmak eğer akkasık olmamak konusunda onu sucluosn o da yaşamısa ki byuuk ıhtımal yasamıstr enaz bı kızla ılskı ona da erkek onun elının kiri dıe yaklaşan bı toplumdayız güvenı kırılmakla kalmayıp senı kabul de etmeyeblr hazrlıklı ol yanı buna bnce
anlatman ıyı olur kmse sutten cıkmıs akkasık deıl demışsn ama türkıye de yaşıyorz yabancı ulkelerde önemlı deıl bakıre olmak eğer akkasık olmamak konusunda onu sucluosn o da yaşamısa ki byuuk ıhtımal yasamıstr enaz bı kızla ılskı ona da erkek onun elının kiri dıe yaklaşan bı toplumdayız güvenı kırılmakla kalmayıp senı kabul de etmeyeblr hazrlıklı ol yanı buna bnce
Erkek arkdsmm geldii..Söyledimmm ona anlattımmmm veee alnımdan öptü benim namusum sensinn biran önce nişanlanalımm dedii ailemle konustu ailesini göndereceğini söyledii onun hayatında cok kız oldu senin ruhunda yok falan kelimeler etti bu konuyu birdaha acmayacağımı söyledii
Erkek arkdsmm geldii..Söyledimmm ona anlattımmmm veee alnımdan öptü benim namusum sensinn biran önce nişanlanalımm dedii ailemle konustu ailesini göndereceğini söyledii onun hayatında cok kız oldu senin ruhunda yok falan kelimeler etti bu konuyu birdaha acmayacağımı söyledii
Kuşlar kadar özgürdür yüreğin şimdi.Sana da erkek arkadaşına da helal olsun,bir ömür mutluluklar.Sana tek söyleyeceğim senin de o fake olan gizli face hesabını kapaman.Güven karşılıklı olmalıdır.Geçen bir dizi de şöyle bir laf duydum çok hoşuma gitti "Kendime yalan söylediğimden beri kimseye inanmıyorum" kişi kendinden bilir işi hesabı yani.Sen doğru ol ki karşındakine de güvenebilesin ve bekleyebilesin bu dürüstlüğü.Allah yardımcın olsun ve tamamına erdirsin sıkıntısız üzüntüsüz inşallah canım...