Bekaret tabusunun doğusu batısı olmaz çıkın artık şu zihniyetten.
Bu inançlarla alakalı,değerlerle alakalı birşey...Herkes midesinin alabildiğine yaşar.
Böyle şeylerin arkasına sığınmayalım madem doğulu olması bu durumu kaldıramıcak abeslikte ise
Size göre abes olmayan bekaret durumunuzu dile getirmeniz rahat olmalıydı...
İnsanları sevmek zorunda değiliz ama yaşayış tarzlarına değer ve düşüncelerine saygı duymalıyız
Size farklı gelen bir durumu aykırı,olağan dışı diye lanse etme hakkına kimse sahip değil.
bakıre olmak konusunu sen önce ona aç tepkısı ne olck bnce ondan snra karar wer cnku benım bıldıgım bı kızın en guzel ceyizi kız olarak kalması ve kendını tek bı geceye saklaması bıze öğretılen bu bence bu konuda bı konus kabul ederse ne ala etmezse ztn yapcgn bellıdr.
Çok denedim dün gece acıklayacaktım bunu ama söyleyemiormm yoksa ona yalan söylemek ben hiç istemiyorum vicdanım hic rahat deill evet bize ögretilen bu ama hayatta herşey istediğimiz gibi olmuyor
yapmışsnz bı hata tamam zaten o konuda yapcak bısey yokta bunu bılmedende onunla ewlnmeyı dusunmuosunuz herhalde belkı o istemıycek önceden bı ilişkı yaşamıs bı ınsanı ve zaten anlamıyckmı evlendıkten snra bakıre olmadıgınızı o zmn ısler hc başa cıklmaz hal alcak bnce
sen bılırsn ama bı erkek olsan sen ve böyle bı kız olsa kendın ıstermıydn şu an erkek arkdsn adına uzuldm çnki kandırılcak yanı acıkca bunu dıosn
Tatlım öylee evett bakalım zaman ne göstericekk bilmiyorum inanın yadaa bu yalanı ömür boyu sürdürücemmm yapcak carem yok
Vaay, harikasın! Onun da ömür boyu sürdüreceği yalancıkları olmasın sakın?
noldu anlatabıldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?