Ona inanmıştım..

MLKMLK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
277
0
46
İzmir
Merhaba kızlar 5 aydır bir ilişkim vardı ayrı sehirlerdeydik amaa hiç zor gelmiyordu cünkü sürekli yanımdaydı hep ilgiliydi benim onu sevdiğimden daha cok seviyordu 2 ay önce benim dengesizliklerim yüzünden ayrılık gibi şeyler yaşadık tam anlamıyla ayrılık değildi benim telefonlarım falan kapalıydı buda o zaman ailesinin yanına antalyaya gitmiştii herneysee biz sonra barıstık. 2 gün önce tatildeydimm erkek arkadasımdan gizli facebookum vardı ayrıca erkek arkımın adına açılmış 2 tane fake profil vardı ben öyle sanıyordum meğerse biri benim erkek arkıma aitmiş erkek arkdsmda işi nedeniyle yurtdısına gitmişti bu geçen cuma. cumartesi günü beni aradı ve cok sinirli birşekilde ayrıldık falan dedi hiç itiraz etmedim şimdi asıl sorunuma geleyim dün yiğeniyle facebookta konusuyordumm dedim bu profil dayının adına acılmıss profil değilmi dedim sahte bilmiyorum yenge dedii dün aksamda erkek arkımla barıstık konusuyorduk o facebook şifresini ver dedim inat etti en sonunda aldım şifreyi bir baktım 4 kişi ekli mesajlar silinmiş tabi bende zarf attım buna neden yaptın bunu bana dedimm simdi silinmiş mesajları geri yüklüorum dedimm buda dediki banaa tamam sana herşeyi anlatacağım sonra hayatından cıkıp gidicem dedi tamam dedimm basladı anlatmaya meğersemm bu antalyaada bir kızla tanısmıss o benim telefonlarımın kapalı oldugu zamanda 1 gece otelde onunla kalmıs ve sonra kızı otelde bırakıp gitmiş ona sevgilim var demiş tabi doğruysa duyduklarım karsısında şok oldumm ben yapardım belki diyordum ama o yapmazdı herneysee sonraa ben kızdım bayaa dedim ki o facebook nisan ayında acılmıs neden yalan söyledin dedimm oda banaa sonucta birlikte olamıyorduk erkeğim ihtiyaclarım varr dedi( Aslında ben bakire değilim ama erkek arkım doğulu ve kültürlerimiz farklı olduğu icin onaa bunu dile getiremiyorum).. Şuan avusturyada trye geldiğimde istersen direkt nişanlanalım dedi ailem gelsin dedii bende kesinlikle bir daha onunla olamıcağımızı vee ilişkimizin artık temiz olmadığını dile geitrdimm cok tuhaf hissediyorum kendimi ben zaten bundan önceki ilşkimde cok acı cekmiştim şimdi ben nasıl bir daha ilişki yaşayacağımm oonunla yada baskasıyla kime güvenicemm peşimde birlikte olmak isteyen cok erkek varr ama artık bütün erkekler benim için gereksizz

Bekaret tabusunun doğusu batısı olmaz çıkın artık şu zihniyetten.
Bu inançlarla alakalı,değerlerle alakalı birşey...Herkes midesinin alabildiğine yaşar.
Böyle şeylerin arkasına sığınmayalım madem doğulu olması bu durumu kaldıramıcak abeslikte ise
Size göre abes olmayan bekaret durumunuzu dile getirmeniz rahat olmalıydı...

İnsanları sevmek zorunda değiliz ama yaşayış tarzlarına değer ve düşüncelerine saygı duymalıyız
Size farklı gelen bir durumu aykırı,olağan dışı diye lanse etme hakkına kimse sahip değil.

Güven ruh gibidir,çıktığı bedene bir daha asla girmez(miş).Güvenilecek bir ortamda yaşamıyoruz artık milllet birbirinin kuyusunu kazmaya çalışıyor.sende bu yaşadıklarınla tecrübe sahibi olmuş oldun.bundan sonraki ilişkilerinde daha temkinli olursun.aslına bakarsan bende senin gbi kimseye güvenemiyorum.insan bir kere darbe yiyince hazmetmesi zor olur.zamanla inşallah herşey güzel olur:)

canım çok üzüldüm, ben biliyordum senin yaşadıklarını az çok ve iyi gidiyordu her şey
bence baştan ona durumu anlatmalıydın, böyle çok yıpratmışsındır kendini beraber olduğunuz süre boyunca.
aldatma konusuna gelince, bence kadınlar nasıl kendilerini tutuyorlarsa, erkekler de tutabilir; ama bunu çok fazlaca fiziksel bir ihtiyaç olarak görmüş olsaydı, bir kere daha konuşmanı tavsiye ederdim, ama ortad afacebook hesapları filan var. bilemedimg erçekten sorunlu geldi bana... kaldı ki erkek arkadaşının bekaret konusuna takılacağını düşünüyorsan, zaten geleceğiniz yok demektir, bence önüne bak, ne güzel bak taliplerin de varmış, her şeyi açık açık, olduğu gibi anlatabielceğin ve sevebileceğin erkekler bulabilirsin diye düşünüyorum ben..

çok karışık bi durum bakire olmaman konusunda hiç bir şey demiyecem çünkü herkezin kendi bedeni ve hayatı her neyse karışmaya hakkım yok cnm bence bundan sana hayır gelmez kapat o defterleri önüne bak allah mutlaka karşna güveneceğin birini çıkartır sadece bekle sen ikincisi en sinir olduğum laf erkeğim ben ihtiyeçlarım var heyy allah ım bu nasıl insanlık ya

Arkdaşlarr az önce telefon geldi ve ben onun canını yaktıgım icin oda bana yalan söylemiş yeminler etti aldatma falan yok diyee inanasımm hiç yok annesinin üzerine yemin etti anneside kanser hastası sanki inandım affettim onuu ama suan soguk duruorum birazz zatenn konusamıoruz yurtdısında oldugu icinn ama kafam cok karısıkk güvenn gittimi gelmiyor bir daha

Ben bundan asla pişman değilimm.. Cünkü ben zamanında sevdiğim icin yasadımm bazı seyleri dile getirmek istedim getiremedim ailesi farklıı yetiştirmiş onun anlayısı farklı onuda kaybetmek hiç istemedim aykkırı diye lanse ettiğim yok sadece söyleyemedim diye ifade ettim ben yanlıs birşey yaptım demedim konu sadece bekaret değill siz neden sadece o tarafına takıldınız? Herkesin yasadıkları ruh hali farklı karsımdaki erkek farklı sevdiğim icin bazı seyleri dile getiremedim ona ters olduğu icin yoksa benilk asla sıkıntı olamazz olsaydı yapmazdım zatenn

bakıre olmak konusunu sen önce ona aç tepkısı ne olck bnce ondan snra karar wer cnku benım bıldıgım bı kızın en guzel ceyizi kız olarak kalması ve kendını tek bı geceye saklaması bıze öğretılen bu bence bu konuda bı konus kabul ederse ne ala etmezse ztn yapcgn bellıdr.

Çok denedim dün gece acıklayacaktım bunu ama söyleyemiormm yoksa ona yalan söylemek ben hiç istemiyorum vicdanım hic rahat deill evet bize ögretilen bu ama hayatta herşey istediğimiz gibi olmuyor

Çok denedim dün gece acıklayacaktım bunu ama söyleyemiormm yoksa ona yalan söylemek ben hiç istemiyorum vicdanım hic rahat deill evet bize ögretilen bu ama hayatta herşey istediğimiz gibi olmuyor

yapmışsnz bı hata tamam zaten o konuda yapcak bısey yokta bunu bılmedende onunla ewlnmeyı dusunmuosunuz herhalde belkı o istemıycek önceden bı ilişkı yaşamıs bı ınsanı ve zaten anlamıyckmı evlendıkten snra bakıre olmadıgınızı o zmn ısler hc başa cıklmaz hal alcak bnce

Tatlım öylee evett bakalım zaman ne göstericekk bilmiyorum inanın yadaa bu yalanı ömür boyu sürdürücemmm yapcak carem yok

sen bılırsn ama bı erkek olsan sen ve böyle bı kız olsa kendın ıstermıydn şu an erkek arkdsn adına uzuldm çnki kandırılcak yanı acıkca bunu dıosn

bence de anlatmalısın bı ömur boyu wcdan muhasebesı yapmaktansa doğru bı sekılde senı kabul etmemesı herkes ıcn en hayrlısı:26:

Eğer bekaret konusu açılmış ve siz bakire olduğunuzu söylediyseniz kötü
ama hiç açılmamışsa bunu açıklamak için zaman kaybetme.
üstelik şu da var
erkekler karşında bakire bir kız olduğunda ilişkilerini sınırlı yaşıyorlar
ama bakire olmadığını bilen bir erkek sex konusunda çok daha rahat davranıyor,
kısacası sen hayatına giren her erkekle cinsellik yaşamak zorunda değilsin
ve bu zamana kadar (ona güvenene kadar)
bunu açıklama zorunluluğunda yoktu.
ama konu edilmiş ve yalan söylemişsen karşı tarafında güvenini kıracaksın.
Doğu batı ilişkisini kurmuyorum ben bu konularda.
Ayrıca face olayı da karşık
senin de güvenin zedelenmiş bir şekilde.
umarım her şey yoluna girer sağlıklı bir şekilde konuşursunuz ve bir sonuca bağlarsınız,
ama bir yalanla yaşamak ve sonrasında bunun getirilerini kaldırmak daha zor
Allah yardımcın olsun:26:

noldu anlatabıldın mı?

Konuyu suan acamıyorum çarş. günü yanımda olacak o zaman yüzyüze anlatacağımm sonucta ona dile getireceğim kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ben sadece bir kişiyle yaşadım belirttiğim gibi sevdiğim için olmuştu daha sonra o ilşkimden ayrıldıktan sonra zevk için devamını getirmedim o erkekle şu erkekle beni anlayacağını umuyorum güveni kırılacak daha çok çıkmaza gelinecek ama yapacak birşeyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…