Merhaba kızlar 5 aydır bir ilişkim vardı ayrı sehirlerdeydik amaa hiç zor gelmiyordu cünkü sürekli yanımdaydı hep ilgiliydi benim onu sevdiğimden daha cok seviyordu 2 ay önce benim dengesizliklerim yüzünden ayrılık gibi şeyler yaşadık tam anlamıyla ayrılık değildi benim telefonlarım falan kapalıydı buda o zaman ailesinin yanına antalyaya gitmiştii herneysee biz sonra barıstık. 2 gün önce tatildeydimm erkek arkadasımdan gizli facebookum vardı ayrıca erkek arkımın adına açılmış 2 tane fake profil vardı ben öyle sanıyordum meğerse biri benim erkek arkıma aitmiş erkek arkdsmda işi nedeniyle yurtdısına gitmişti bu geçen cuma. cumartesi günü beni aradı ve cok sinirli birşekilde ayrıldık falan dedi hiç itiraz etmedim şimdi asıl sorunuma geleyim dün yiğeniyle facebookta konusuyordumm dedim bu profil dayının adına acılmıss profil değilmi dedim sahte bilmiyorum yenge dedii dün aksamda erkek arkımla barıstık konusuyorduk o facebook şifresini ver dedim inat etti en sonunda aldım şifreyi bir baktım 4 kişi ekli mesajlar silinmiş tabi bende zarf attım buna neden yaptın bunu bana dedimm simdi silinmiş mesajları geri yüklüorum dedimm buda dediki banaa tamam sana herşeyi anlatacağım sonra hayatından cıkıp gidicem dedi tamam dedimm basladı anlatmaya meğersemm bu antalyaada bir kızla tanısmıss o benim telefonlarımın kapalı oldugu zamanda 1 gece otelde onunla kalmıs ve sonra kızı otelde bırakıp gitmiş ona sevgilim var demiş tabi doğruysa duyduklarım karsısında şok oldumm ben yapardım belki diyordum ama o yapmazdı herneysee sonraa ben kızdım bayaa dedim ki o facebook nisan ayında acılmıs neden yalan söyledin dedimm oda banaa sonucta birlikte olamıyorduk erkeğim ihtiyaclarım varr dedi( Aslında ben bakire değilim ama erkek arkım doğulu ve kültürlerimiz farklı olduğu icin onaa bunu dile getiremiyorum).. Şuan avusturyada trye geldiğimde istersen direkt nişanlanalım dedi ailem gelsin dedii bende kesinlikle bir daha onunla olamıcağımızı vee ilişkimizin artık temiz olmadığını dile geitrdimm cok tuhaf hissediyorum kendimi ben zaten bundan önceki ilşkimde cok acı cekmiştim şimdi ben nasıl bir daha ilişki yaşayacağımm oonunla yada baskasıyla kime güvenicemm peşimde birlikte olmak isteyen cok erkek varr ama artık bütün erkekler benim için gereksizz