ona dedim ki...

Law__

Yüz,gez,oku,izle,dans et👌
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
3.122
1.706
36
bu topikte karsınızdaki kişiye söylediginiz herhangi bir cümleyi kelimeyi..vs neyse onu yazacaksınız..

konu istediginiz hersey olabilir..

örnek olarak ilk ben baslıyorum...

ona dedimki; canın canımdır...

ona dedim ki; saçlarını bitler basa emiiisırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

Ona dedim ki offff yaaaa bu sefer de sen kalk kız ağlıyor yineeee:roflol:

Kızlar evlenip çocuk yapınca sevgi sözcüklerinden bazıları bu istikamete dogru hafif kayabiliyor bazena.s.Allah sevdiğinize kavuştursun tez zamandakaydirigubbakcemile3

ona dedim ki oglumuzu yatagimza gelirse kaldir diye, ama kaldirmadi offffffffffffff

Ona dedim ki....benden korkuyorsun..sanırım haklısın:lepi:

(iyide ben bişey anlamadım amacı ne bu konunun) biri beni aydınlatabilirmi:jeyyar:

ona dedimki, sölesem çok tepki toplarım söleyemem açıkça burda çapulcu dedim ankaranın sanayi semtini başına koyarak bide....parçası dedim hani binip biyerden biyere ücretiyle gittiimiz araç ama yeminle hiçbirini içimden gelerek sölemedim,:çok üzgünümnu acıtmak için kırmak için dağıtmak için dedim ama hep içimde yaradır.ama o da bana benim için bi hiçsin demişti onun karşılığında söledim :tomato:
yıllar önce ona dedimki, (bana kızlara güvenmiyorum kimseye güvenmiyorum falan dediinde)hayat güvensiz geçmez,birine güvenmek zorundayız,bende çok şeyler atlattım ama birine güvenmek istiyorum ve bu birinin de sen olmanı istiyorum!! şaşırıp ölece bakakalmıştı yüzüme

ona dedimki kızımız hasta bebişimle yatıcam :) iki gündür adam koltukta harap oldu

Sen hergün böyle evdemi oturcan? Bari 2 aylık iş bul, hiç değilse 4000- 5000 ek gelir olur ... dedim.
(4 aydır yurtdışında olan kocam nihayet geldi ve ben 1 hafta bile dayanamadım. 2 ay boyunca burda kalıcak. hergün evde olurmu ya. Şirket çok uzak diye gitmiyor. )

ona dedim ki ;
artık söyleidğin hiçbir lafın benim için önemi yok..
bundan daha fazla boka batamayız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…