- 25 Nisan 2011
- 2.941
- 2.104
-
- Konu Sahibi blankspace1
Öncelikle tanış çocukla hal ve hareketlerini değerlendir.
Birbirinizden hoşlanırsanız sonrası zaten kendiliğinden gelecektir.
Arkadaşın ve sen, arkadaşının sevgilisinin yanına gidin tenefüslerde filan.arkadaşımın sevgilisiyle aynı sınıftalar. arkadaşımın sevgilisi aramızı yapabilir. ama nasıl olacak o? bi plan lazım bana
Son durum ne oldu bilmiyorum ama tanışmak varken neden böyle birşey yapacaksınız
Son durum nedir?
söyleyebilirsin ama cümlene sır mır karıştırma :)karşı sınıftan bi çocuğu seviyorum. arkadaşından öğrendiğime göre sevgilisi yok. bana bakıyor arada... onunla tanışmak istiyorum. bugün konuşacaktım ama fırsat olmadı. ona "seninle özel bir şey konuşmak istiyorum. ama kimseye söylemeyeceksin, aramızda sır kalacak. ben seninle tanışmak istiyorum. sana karşı bir şeyler hissediyorum. eğer istersen tanışabiliriz. istemiyorsan da dürüstçe söyleyebilirsin" diyeceğim.
ama dalga geçmesinden, reddedilmekten korkuyorumaçılıp olumlu sonuç alan var mı?
söyleyebilirsin ama cümlene sır mır karıştırma :)
merhaba benim adım bilmem kim, senin ki de ? söylerse iyi söylemes ise 'peki ' de git yanından.
eger adını söylerse ' memnun oldum. seninle arkadaş olabilir myiiz de ? böylece konuşmaya başlarsınız...
e ozaman söyle gitsin. dalga gecerse ben seni kibar, nazik biri bilirdim sen beni cok kırdın dersin. ceker gidersin.zaten konuşuyoruz ki :) ortak arkadaşımız sayesinde tanıştık o da karşılık verdi. onun da bana karşı ilgisi var
e ozaman söyle gitsin. dalga gecerse ben seni kibar, nazik biri bilirdim sen beni cok kırdın dersin. ceker gidersin.
Cnm yaşın kaç ? Diyeceğin cümlelerden lise 1-2 deymişsin hissine kapıldım çünkü "Sana bir şey söyleyeceğim kimseye söyleme,sır kalacak cümlesi biraz tuhaf ve çocukça.Eğer hoşlanıyorsan direk bu şekilde açılmak yerine onunla muhabbet kurmaya çalış bence.
Canım ben açıldım yaklaşık 3 ay önce. Hiçbir şey umduğum gibi olmalı reddedildim, ben de kimseye söylemesin demiştim tamam söyelemeyeceğim dedi ve şimdi bilmeyen bir hocalar kaldı belki onlar bile biliyordur abartmıyorum. Yapma, reddederse benim gibi canın çok acır. Hem kalbine hem de gururuna hesap vermek zorunda kalırsın .....
Yazdığımı sildim, güzel senin adına sevindim .Mutluluklar :)
Tanışmışlar her şey olumlu gidiyormuşDaha seni tanımayan birinden ne cevap bekliyorsun? Önce tanis cocukla iletisime gec belki de yakindan senin hosuna gitmeyecek.